Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
19.8.11 17:50

Jasně,že dopadne dobře :wink: .Všechno bude na jedničku,jinak to totiž ani být nemůže. :mrgreen:
My do toho jdeme s tím,že je to buď a nebo. Pokud to nevyjde,budeme muset nejdří zase střádat korunky a na jaře bychom to zkusili znovu,ale jinde.
Co centrum to jiný postupy,tak uvidíme,jestli to bude potřeba. Už jsem smířená s čímkoliv a připravená na všechno,protože to špatný jsem si snad už vybrala a teď konečně přijde to dobrý. Štěstí se přece jednou musí unavit a sednout i na vola (tím myslím sebe):mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
burdiška
21.8.11 09:12

ahoj holky :kytka: chci Vás požádat o radu.Jsem 6den po KET 2 embryí blastocyst a užívám estrimax a utrogestan.Včera měla dorazit MS a zatím nic,stále si říkám,že je to nejspíš těmi léky.Nemáte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
3328
21.8.11 16:05
burdiška píše:
ahoj holky :kytka: chci Vás požádat o radu.Jsem 6den po KET 2 embryí blastocyst a užívám estrimax a utrogestan.Včera měla dorazit MS a zatím nic,stále si říkám,že je to nejspíš těmi léky.Nemáte zkušenosti?

Ahojda. Já mám zkušenost akorát s utrogestanem. V červnu mi po KET měla MS dorazit třicátého a nedorazila i přesto,že o pár dní později vyšel negativní test. Dorazila až po vysazení a v dalším cyklu mi po KET dorazila i při zavádění utrogestanu na den přesně. Takže ti vlastně nemůžu poradit. Počkej ještě pár dní a pak zkus test.Nezbývá ti nic jiného než čekat. Přeju ti hodně štěstíčka a držím pěsti,ať to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.8.11 17:31

Taky se připojuji a držím paůečky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
burdiška
21.8.11 18:18
holky,asi to nedopadne…můj vnitřní pocit…znáte to a ten je ode dneška dost špatnej :-(
spacamoni píše:
Taky se připojuji a držím paůečky. :-)
  • Citovat
  • Upravit
361
21.8.11 20:12

nestresuj a vydrž aspoň do desátýho nebo 12týho dne,jaký bylo moje překvapení když jsem to vůbec nečekala a na testu byly dvě čárky,těď zase čekám co bude dál a čekání na první uz je snad horší než to na dvě čárky,bude to dobrý věř tomu,jo a já beru estrimax a utroš taky a minule dokud jsem nevysadila tak mrcha nedorazila,tak tím se určitě řídit nedá,jednou tak a jednou tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
burdiška
21.8.11 20:27
Bylo by to hezké se nestresovat…no ale dnes jsme se pohádali s manželem a brečím celej den…nějak mě nechápe,že se bojím,že to opět nedopadne…mrzí mě to od něj moc,čekám spíš oporu od něj a ne ignoraci.Včera jsme potkali jeho kamaráda s rodinou a radši jsem zmizla,protože jsem čekala obvyklou otázku na děti.Naštvalo mě to,že se ptali…copak to není jasný,když po třech letech manželství děti nemáme?Co se furt ty blbci musí ptát,no to jsem obulela a manžel mě pak vyčte,že utíkám a že já jsem divná a ne oni a to se zastává i ostatních,kteří vědí jak na tom jsme.Mě nechápe nikdo,že mi to vadí,když se ptají a přitom vědí,že máme problém.Nejraději bych je poslala někam ale to bych zas byla ta nejhorší a zlá.Copak mě musí pořád ti lidé zranovat otázkama?Copak jim to nedochází?????No a od tý doby se to táhne,brečím a hádáme se opět na staré bolavé téma,že všichni kolem už děti mají a my ne a furt se blbě ptají.
Siminek píše:
nestresuj a vydrž aspoň do desátýho nebo 12týho dne,jaký bylo moje překvapení když jsem to vůbec nečekala a na testu byly dvě čárky,těď zase čekám co bude dál a čekání na první uz je snad horší než to na dvě čárky,bude to dobrý věř tomu,jo a já beru estrimax a utroš taky a minule dokud jsem nevysadila tak mrcha nedorazila,tak tím se určitě řídit nedá,jednou tak a jednou tak :hug:
  • Citovat
  • Upravit
361
21.8.11 20:39

to je blbý,ale teď buĎ v klidu,a nehádej se s nikým,chce to klid aby se to podařilo,já sem taky viděla dvě čárky po pěti nebo šesti letech a nevím jak to všechno dopadne,ale bude to určitě tak jak to má být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
burdiška
21.8.11 22:09
…s tím nervováním to asi bude na draka,ještě k tomu umřela nám včera babička,takže jsem se držela včera a dnes nervy…hlavně z toho,že na mě všichni přenesli,co mohli(pláč,nervy…)no prostě nějak rodině nedochází,že také nevydržím vše a že bych neměla právě ted se nervovat.Manžel se utápí v sebelítosti a nějak zapomněl,že tu jsem já…po KET :-( Přitom jsme to čekali,že odejde.Ohled na mě žádnej a to mě mrzí moc.
Siminek píše:
to je blbý,ale teď buĎ v klidu,a nehádej se s nikým,chce to klid aby se to podařilo,já sem taky viděla dvě čárky po pěti nebo šesti letech a nevím jak to všechno dopadne,ale bude to určitě tak jak to má být :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
25
26.8.11 10:21

Burdiško to mi je moc líto hlavně úmrtí babičky,ty hádky a otázky lidí.Když ti řeknu že jsem to podobné zažila před 2 lety,asi mi nebudeš ani věřit.Bylo to naše 1 IVF po 7letech snažení a já při odchodu na nemocenskou měla stašné problémy v práci,bylo to až na vyhazov.K tomu všemu jsme dělaly nové topení po celém r.domě tak samej dělník,pořád po mě něco chtěly,já byla na nevy,támhleto šoupnout,tohle donést,jídlo-kafe atd.Bylo to úmorný a pak ty hádky s mužem,že jsme se na to měly vysr…,jsou to jen nervy…,hrůza,bulela jsem a bulela.7 den jsem začala krvácet a už mi bylo jasný že je to všechno v niveč.po 14dnech test…a nic,tak jsem jela na krev a čekala na telefon.Ten mě hned zkácel k zemi,strašně jsem si vyčítala,že jsem se obětovala pro blbí dělníky,ale bylo už pozdě!!!A nejhorší jobovka dva dny na to 2.čevence mi umřela babičca-mojí maminka maminka o kterou jsem taky přišla,strašně černej špinavej šíp mi prolítl srdcem.Bylo to zoufalství.
Tačala jsem ale hodně pracovat,z řečí lidí jsem si už nic nedělala,nějak ten čas všechno zahojí.
A letos když už jsme byly po nekonečném vyšetření,jsem si řekla že jdem ještě do toho a že se na všechno vyklašlu,budu se věnovat sama sobě a musim zaklepat,ale zatim se mi plní sen.Všechno bude dobré,beru muj stav jako delší dovolenou s krásným koncem…doufám.Holka tak se na všechno vyser..obal si nervy a věř mi bude všechno dřív nebo později dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
burdiška
26.8.11 11:59
ahoj…máš pravdu,obětovala jsem se pro něco jiného než pro to,co jsem chtěla já. Měla jsem zůstat sedět u sebe na prdeli a nelézt k rodičům,když byli ty problémy a vykašlat se na volání záchranky a tak.Jen mě to stresovalo a oni byli ještě tak bezohledný,že věděli,že jsem kvůli tomu doma a furt něco potřebovali. Příští šanci si už vzít od nich nenechám,vykašlu se na ně.Víš já jsem jak vrba,každej na mě nahází svoje stresy a jde pryč a tohle musím přestat dělat a poslat ty lidi do háje.No a radost si prožívají se švagrouvou a jejím miminkem,když přijede.To si nestěžujou,jenom mě furt cpou svý problémy ale já o svých mluvit nesmím,protože to mě řeknou,že tomu nerozumí.Tak začnu oplácet stejnou mincí.
spacamoni píše:
Burdiško to mi je moc líto hlavně úmrtí babičky,ty hádky a otázky lidí.Když ti řeknu že jsem to podobné zažila před 2 lety,asi mi nebudeš ani věřit.Bylo to naše 1 IVF po 7letech snažení a já při odchodu na nemocenskou měla stašné problémy v práci,bylo to až na vyhazov.K tomu všemu jsme dělaly nové topení po celém r.domě tak samej dělník,pořád po mě něco chtěly,já byla na nevy,támhleto šoupnout,tohle donést,jídlo-kafe atd.Bylo to úmorný a pak ty hádky s mužem,že jsme se na to měly vysr…,jsou to jen nervy…,hrůza,bulela jsem a bulela.7 den jsem začala krvácet a už mi bylo jasný že je to všechno v niveč.po 14dnech test…a nic,tak jsem jela na krev a čekala na telefon.Ten mě hned zkácel k zemi,strašně jsem si vyčítala,že jsem se obětovala pro blbí dělníky,ale bylo už pozdě!!!A nejhorší jobovka dva dny na to 2.čevence mi umřela babičca-mojí maminka maminka o kterou jsem taky přišla,strašně černej špinavej šíp mi prolítl srdcem.Bylo to zoufalství.
Tačala jsem ale hodně pracovat,z řečí lidí jsem si už nic nedělala,nějak ten čas všechno zahojí.
A letos když už jsme byly po nekonečném vyšetření,jsem si řekla že jdem ještě do toho a že se na všechno vyklašlu,budu se věnovat sama sobě a musim zaklepat,ale zatim se mi plní sen.Všechno bude dobré,beru muj stav jako delší dovolenou s krásným koncem…doufám.Holka tak se na všechno vyser..obal si nervy a věř mi bude všechno dřív nebo později dobré.
  • Citovat
  • Upravit
33916
27.8.11 17:33
burdiška píše:

Je to hlavně tím Estrimaxem..já tedy měla Estrofem,ale je to úplně stejné a ms dorazila 5den po vysazení léků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.8.11 17:35

Já dneska dorazila z dovči a hned zase odjíždím do car,protože v pondělí mě budou dělat ten zákrok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
burdiška
27.8.11 17:46
Já menstuui i skrz estrimax…bohužel,embrya asi nebyli dobrá,tak to jde pryč.
denisa 76 píše:
burdiška píše:
Je to hlavně tím Estrimaxem..já tedy měla Estrofem,ale je to úplně stejné a ms dorazila 5den po vysazení léků
  • Citovat
  • Upravit
33916
27.8.11 17:50
burdiška píše:
Já menstuui i skrz estrimax…bohužel,embrya asi nebyli dobrá,tak to jde pryč.
denisa 76 píše:
burdiška píše:
Je to hlavně tím Estrimaxem..já tedy měla Estrofem,ale je to úplně stejné a ms dorazila 5den po vysazení léků

Tak to Ti neporadím..já nikdy přes Estrofem a Utrouš neměla ms i když jsem neotěhotněla tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí