Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně,že dopadne dobře
.Všechno bude na jedničku,jinak to totiž ani být nemůže. ![]()
My do toho jdeme s tím,že je to buď a nebo. Pokud to nevyjde,budeme muset nejdří zase střádat korunky a na jaře bychom to zkusili znovu,ale jinde.
Co centrum to jiný postupy,tak uvidíme,jestli to bude potřeba. Už jsem smířená s čímkoliv a připravená na všechno,protože to špatný jsem si snad už vybrala a teď konečně přijde to dobrý. Štěstí se přece jednou musí unavit a sednout i na vola (tím myslím sebe):mrgreen: ![]()
ahoj holky
chci Vás požádat o radu.Jsem 6den po KET 2 embryí blastocyst a užívám estrimax a utrogestan.Včera měla dorazit MS a zatím nic,stále si říkám,že je to nejspíš těmi léky.Nemáte zkušenosti?
burdiška píše:
ahoj holkychci Vás požádat o radu.Jsem 6den po KET 2 embryí blastocyst a užívám estrimax a utrogestan.Včera měla dorazit MS a zatím nic,stále si říkám,že je to nejspíš těmi léky.Nemáte zkušenosti?
Ahojda. Já mám zkušenost akorát s utrogestanem. V červnu mi po KET měla MS dorazit třicátého a nedorazila i přesto,že o pár dní později vyšel negativní test. Dorazila až po vysazení a v dalším cyklu mi po KET dorazila i při zavádění utrogestanu na den přesně. Takže ti vlastně nemůžu poradit. Počkej ještě pár dní a pak zkus test.Nezbývá ti nic jiného než čekat. Přeju ti hodně štěstíčka a držím pěsti,ať to vyjde ![]()
spacamoni píše:
Taky se připojuji a držím paůečky.
nestresuj a vydrž aspoň do desátýho nebo 12týho dne,jaký bylo moje překvapení když jsem to vůbec nečekala a na testu byly dvě čárky,těď zase čekám co bude dál a čekání na první uz je snad horší než to na dvě čárky,bude to dobrý věř tomu,jo a já beru estrimax a utroš taky a minule dokud jsem nevysadila tak mrcha nedorazila,tak tím se určitě řídit nedá,jednou tak a jednou tak ![]()
Siminek píše:
nestresuj a vydrž aspoň do desátýho nebo 12týho dne,jaký bylo moje překvapení když jsem to vůbec nečekala a na testu byly dvě čárky,těď zase čekám co bude dál a čekání na první uz je snad horší než to na dvě čárky,bude to dobrý věř tomu,jo a já beru estrimax a utroš taky a minule dokud jsem nevysadila tak mrcha nedorazila,tak tím se určitě řídit nedá,jednou tak a jednou tak
to je blbý,ale teď buĎ v klidu,a nehádej se s nikým,chce to klid aby se to podařilo,já sem taky viděla dvě čárky po pěti nebo šesti letech a nevím jak to všechno dopadne,ale bude to určitě tak jak to má být ![]()
Siminek píše:
to je blbý,ale teď buĎ v klidu,a nehádej se s nikým,chce to klid aby se to podařilo,já sem taky viděla dvě čárky po pěti nebo šesti letech a nevím jak to všechno dopadne,ale bude to určitě tak jak to má být
Burdiško to mi je moc líto hlavně úmrtí babičky,ty hádky a otázky lidí.Když ti řeknu že jsem to podobné zažila před 2 lety,asi mi nebudeš ani věřit.Bylo to naše 1 IVF po 7letech snažení a já při odchodu na nemocenskou měla stašné problémy v práci,bylo to až na vyhazov.K tomu všemu jsme dělaly nové topení po celém r.domě tak samej dělník,pořád po mě něco chtěly,já byla na nevy,támhleto šoupnout,tohle donést,jídlo-kafe atd.Bylo to úmorný a pak ty hádky s mužem,že jsme se na to měly vysr…,jsou to jen nervy…,hrůza,bulela jsem a bulela.7 den jsem začala krvácet a už mi bylo jasný že je to všechno v niveč.po 14dnech test…a nic,tak jsem jela na krev a čekala na telefon.Ten mě hned zkácel k zemi,strašně jsem si vyčítala,že jsem se obětovala pro blbí dělníky,ale bylo už pozdě!!!A nejhorší jobovka dva dny na to 2.čevence mi umřela babičca-mojí maminka maminka o kterou jsem taky přišla,strašně černej špinavej šíp mi prolítl srdcem.Bylo to zoufalství.
Tačala jsem ale hodně pracovat,z řečí lidí jsem si už nic nedělala,nějak ten čas všechno zahojí.
A letos když už jsme byly po nekonečném vyšetření,jsem si řekla že jdem ještě do toho a že se na všechno vyklašlu,budu se věnovat sama sobě a musim zaklepat,ale zatim se mi plní sen.Všechno bude dobré,beru muj stav jako delší dovolenou s krásným koncem…doufám.Holka tak se na všechno vyser..obal si nervy a věř mi bude všechno dřív nebo později dobré.
spacamoni píše:
Burdiško to mi je moc líto hlavně úmrtí babičky,ty hádky a otázky lidí.Když ti řeknu že jsem to podobné zažila před 2 lety,asi mi nebudeš ani věřit.Bylo to naše 1 IVF po 7letech snažení a já při odchodu na nemocenskou měla stašné problémy v práci,bylo to až na vyhazov.K tomu všemu jsme dělaly nové topení po celém r.domě tak samej dělník,pořád po mě něco chtěly,já byla na nevy,támhleto šoupnout,tohle donést,jídlo-kafe atd.Bylo to úmorný a pak ty hádky s mužem,že jsme se na to měly vysr…,jsou to jen nervy…,hrůza,bulela jsem a bulela.7 den jsem začala krvácet a už mi bylo jasný že je to všechno v niveč.po 14dnech test…a nic,tak jsem jela na krev a čekala na telefon.Ten mě hned zkácel k zemi,strašně jsem si vyčítala,že jsem se obětovala pro blbí dělníky,ale bylo už pozdě!!!A nejhorší jobovka dva dny na to 2.čevence mi umřela babičca-mojí maminka maminka o kterou jsem taky přišla,strašně černej špinavej šíp mi prolítl srdcem.Bylo to zoufalství.
Tačala jsem ale hodně pracovat,z řečí lidí jsem si už nic nedělala,nějak ten čas všechno zahojí.
A letos když už jsme byly po nekonečném vyšetření,jsem si řekla že jdem ještě do toho a že se na všechno vyklašlu,budu se věnovat sama sobě a musim zaklepat,ale zatim se mi plní sen.Všechno bude dobré,beru muj stav jako delší dovolenou s krásným koncem…doufám.Holka tak se na všechno vyser..obal si nervy a věř mi bude všechno dřív nebo později dobré.
burdiška píše:
ahoj holkychci Vás požádat o radu.Jsem 6den po KET 2 embryí blastocyst a užívám estrimax a utrogestan.Včera měla dorazit MS a zatím nic,stále si říkám,že je to nejspíš těmi léky.Nemáte zkušenosti?
Je to hlavně tím Estrimaxem..já tedy měla Estrofem,ale je to úplně stejné a ms dorazila 5den po vysazení léků
Já dneska dorazila z dovči a hned zase odjíždím do car,protože v pondělí mě budou dělat ten zákrok ![]()
denisa 76 píše:burdiška píše:Je to hlavně tím Estrimaxem..já tedy měla Estrofem,ale je to úplně stejné a ms dorazila 5den po vysazení léků
burdiška píše:
Já menstuui i skrz estrimax…bohužel,embrya asi nebyli dobrá,tak to jde pryč.denisa 76 píše:burdiška píše:Je to hlavně tím Estrimaxem..já tedy měla Estrofem,ale je to úplně stejné a ms dorazila 5den po vysazení léků
Tak to Ti neporadím..já nikdy přes Estrofem a Utrouš neměla ms i když jsem neotěhotněla tak nevím ![]()