Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jestli příznaky,to nevím,zatím to všechno spíš připisuju vedlejším účinkům utrouše
Uvidíme později.
Jaruše píše:PaFi píše:A to máš testovat sama,nebo jdeš na krev?
Já měla blastocysty taky a zdůraznovali mi že až toho 30… a to je 15. den
To mám testovat sama, na krev až potom… Jaruš všechno nemůže dělat Utrouš ![]()
mala_rostanda píše:
holky vy mate vsechny nejaky prinaky??
No, já mám příznaky toho že těhotná nejsem mi tak připadá
mám i úplně ploché břicho, prostě vůůůůůbec nic…
PaFi píše:mala_rostanda píše:No, já mám příznaky toho že těhotná nejsem mi tak připadá
holky vy mate vsechny nejaky prinaky??mám i úplně ploché břicho, prostě vůůůůůbec nic…
to sem na tom uplne stejne:-))) bricho plochy, prinaky zadny… ach joooo
No nevím co je lepší, jestli vůbec nic nebo bolení jako při ms
Ale jen někdy, tak já nevím, a nafouklá jsem a hrášek už nejím ![]()
Holky,nezapomínejte,že každá jsme jiná,takže u každý to taky bude vypadat jinak
Věřte,naděje umírá poslední ![]()
ada366 píše:
No nevím co je lepší, jestli vůbec nic nebo bolení jako při msAle jen někdy, tak já nevím, a nafouklá jsem a hrášek už nejím
No tak to asi nebylo jen tím hráškem ![]()
Ahoj všechny,včera jsem myslela,že sem půjdu,ale udělalo se mi odpoledne venku tak špatně,že jsem málem sebou sekla.Byl hroznej tlak a ještě ke všemu mě začalo bolet břicho víc než jindy.Byla jsem ráda,že jsem dolezla domů.Ale už jeto lepší a dneska se budu šetřit ![]()
Hlavně nechápu proč jsem měla ještě 5. den po transferu to břicho nafouklé, že jsem chodila s rozeplým knoflíkem a pak to splasklo… asi to bylo ještě po té stimulce nebo nevím ![]()
PaFi píše:
Hlavně nechápu proč jsem měla ještě 5. den po transferu to břicho nafouklé, že jsem chodila s rozeplým knoflíkem a pak to splasklo… asi to bylo ještě po té stimulce nebo nevím
To bylo tou stimulací, taková úroda vajuch, se nediv ![]()
holky vy mate vsechny nejaky prinaky??