Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
womanz píše:
jj to znám, poslouchala jsem to několik let… cca 10a pak jsem jim na několika grilovačkách ukázala co jsem schopná spořádat, tak toho nechali
To je fajn, že mi někdo i rozumí
já taky zažila že když mě někdo vidí cpát do sebe BicMac menu, tak najednou říkají- ona fakt jí
![]()
PaFI:mňamky BigMc holky nepište o jídle jdu upéct bublaninu.Manža byl natrhat višně,tak udělám višňovou.Tak to já jsem kus baby
.
Katka1311 píše:
PaFI:mňamky BigMc holky nepište o jídle jdu upéct bublaninu.Manža byl natrhat višně,tak udělám višňovou.Tak to já jsem kus baby.
Aspoň mimískům bude u Tebe dobře
to u mě asi umírají hlady bobci, když si nemají z čeho brát živiny..
Jo jo, původem sice z Frenštátu pod Radhoštěm, teď už ale 6 let su Brňačka jak poleno ![]()
Katka1311 píše:
PaFI:mňamky BigMc holky nepište o jídle jdu upéct bublaninu.Manža byl natrhat višně,tak udělám višňovou.Tak to já jsem kus baby.
To já taky
Ale co,když si vzpomenu na období,kdy jsem při 175cm měla 59kg a při mojí tělesný stavbě jsem vypadala tak,že se mě všichni ptali jestli nejsem nemocná a já ne a ne přibrat,ať jsem dělala,co jsem dělala,tak jsem teď ráda za to,jaká jsem. ![]()
su
.Manža tam má vdanou ségru,tak jsme tam byli.Má 5 měsiční holčičku a spojili jsme to s autosalonem na vystavišti.
Děvčátka já mám zas zvýšenou teplotu.
Břicho mám jak bych spolkla meloun
.
Kači, Ty už máš broučky v sobě taky skoro týden, už se to blííížíííííí pomalu ale jistěě ![]()
ada366 píše:
Kačko, ti říkám, ty jsi v tom
Já mám chuť si píchnout nějakou injekci co zbyla ze stimulace, aby mě zas pobolívalo břicho, abych měla pocit že se něco děje prostě
dokonce už se mi stýská i po hyperstimulačním syndromu a bolavých vaječnících, protože dokud mě něco bolelo a měla jsem břicho jak v osmém měsíci, tak jsem aspoň viděla že se se mnou něco děje a byla jsem klidná.
Katka1311 píše:
Holky v to pevně věřímjen aby to fakt nebyla nějaká viroza
kacko: ja ma 36,8:-( sem se z hecu taky merila…