Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mala_rostanda píše:Katka1311 píše:kacko: ja ma 36,8:-( sem se z hecu taky merila…
Holky v to pevně věřímjen aby to fakt nebyla nějaká viroza
vidíš, ty máš taky příznak
já se jdu změřit taky, třeba budu mít taky zvýšenou ![]()
mala_rostanda píše:Katka1311 píše:kacko: ja ma 36,8:-( sem se z hecu taky merila…
Jo holky a četla jsem že častý příznak těhu ještě před testem je že se chodí častěji čůrat, protože se děloha zvětšuje a tlačí na močák… já chodila často ze začátku po transferu a ted už zas ne ![]()
Katka1311 píše:
m.r.ty máš bobky v sobě od úterý.Neboj já ti psala že v tobě vidím sebe
.
mala_rostanda píše:Katka1311 píše:
takze virozka.. super..
kacko: ja ma 36,8:-( sem se z hecu taky merila…
No,já zvýšená ne e,ale mám nějakou vnitřní horkost.Už jsem vypila tak tři litry vody a mám pořád sucho v puse a žížu.
Tak bacha, tady něco nehraje… buď jsem zapoměla sklepat teploměr, nebo mám 37,3 !! Takže znova..
Ty jsi jak po opici?Taky jsem mívala takové stavy
po ........
.
PaFi píše:
Tak bacha, tady něco nehraje… buď jsem zapoměla sklepat teploměr, nebo mám 37,3 !! Takže znova..
PaFi píše:
Katka1311 píše:
Ty jsi jak po opici?Taky jsem mívala takové stavypo ........
.
Spíš mi připadá,že za chvíli budu mít na zádech hrb jako velbloud,asi taky piju do zásoby ![]()
!!! Heeej co jee??.. teď už 37,4 ! Ale to jsem měřila jen tak, že Vy taky, jinak jsem cítila tak max nějakou vnitřní horkost jak píše Jaruš a ne teplotově
Katka1311 píše:
Jaruš pitný režim je důležitý.
To jo,jen se nesmím moc vzdalovat o oné malé místnůstky ![]()