Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
720
23.6.11 12:15
Katka1311 píše:
Jaruš taky tě bolí hlava?
Holky a já včera žehlila 8-o .

Kačko, klid, já uklízím, luxuju… Minule jsem to proležela a prd, myslím, že si to nevyležíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.6.11 12:16
Katka1311 píše:

Taky… :roll: A buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.6.11 12:17
ada366 píše:
Katka1311 píše:
Kačko, klid, já uklízím, luxuju… Minule jsem to proležela a prd, myslím, že si to nevyležíš

Tak a proto teď jdu mýt nádobí,tak doufám,že než to dodělám,že tu nebude dalších deset stránek :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
23.6.11 12:19
Katka1311 píše:
PaFi a jaké injekce ti píchájí.No jo sis dovolila hodně radit zdrav.sestře :mrgreen: Některým to vadí.

Chodím píchat Agolutin.. No :mrgreen: ale přece kvůli ní, aby se v celém tom drahém a nervydrásajícím měsíčním maratonu něco zbytečně pokazilo :evil: bych neměla denní dávku progesteronu… už při stimulaci ta stejná sestra mi připravila injekci Menopuru a špatně na stříkačku přidělala jehlu a mě nenapadlo to po ní ještě kontrolovat když je to sestra, no a taky mi to skoro celé vyprsklo úplně stejně… a když jsem řekla že to bylo blbě upevněné, tak říkala to samé co teď, že už stejně nepozná kolik jsem si píchla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 12:20
Katka1311 píše:
Tak holky nekontrolovat se!!!!!!!!!Pač těm co nic není tak jsou těhu :mrgreen: :dance: :palec: .

já mám za sebou 2 neúspěšné těhu a ani jednou mi nic nebylo… pokaždé to začalo kolem toho 6tt, no a pak to nedopadlo :-( Ale teď to dopadlo a já se raduju :dance: sice nemám zdaleka vyhráno, ale testy máme v pořádku a těhu prosperuje, dokonce nám už posunuli termín z 21.12. na 11.12., takže rosteme rachleji :palec:
Držím Vám všem pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
23.6.11 12:22
Jaruše píše:
Katka1311 píše:
Taky… :roll: A buď v klidu.

Jéééžiš neděste se… mi připadá že stahy dělohy způsobuje úplně všechno stejně.. net je plný toho že se nesmí pít urologický čaj a doktor říká že to způsobuje třezalka děložní stahy ale že malému embryu to neublíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.6.11 12:22

Děkujeme womanz ať je těhu ukázkové :palec: ať se ti daří :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
23.6.11 12:30
womanz píše:
Katka1311 píše:
Tak holky nekontrolovat se!!!!!!!!!Pač těm co nic není tak jsou těhu :mrgreen: :dance: :palec: .
já mám za sebou 2 neúspěšné těhu a ani jednou mi nic nebylo… pokaždé to začalo kolem toho 6tt, no a pak to nedopadlo :-( Ale teď to dopadlo a já se raduju :dance: sice nemám zdaleka vyhráno, ale testy máme v pořádku a těhu prosperuje, dokonce nám už posunuli termín z 21.12. na 11.12., takže rosteme rachleji :palec:
Držím Vám všem pěstičky :kytka:

Do třetice všeho dobrého :dance: držím pěstičky, tentokrát už se bude celé těhu zdárně vyvíjet až do porodu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.6.11 12:34

gratulka-přeji moooc štěstíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 12:53

Děkuji holky, já Vám taky přeji ať se to povede a můžete se těšit na mrňousky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
23.6.11 12:54
PaFi píše:
Jak denně jezdím na ty injekce, tak dnes mě nas.ala sestrička… třičtvrtě ampule ji vyprsklo na mé gatě a na zem, je to olejovité a mastné, tak jsem jela s mastným flekem domů, ale víc mě naštvalo, že jsem čekala že mi dopíchne ten zbytek znova a ona mi to zalepila a nic. Tak říkám že to přece nemůže účinkovat ta trocha co mi píchla než to celé vyteklo a ona že už to neodhadne kolik mi píchla a kroutila se a když jsem se nechtěla dát, tak se zatvářila nasraně a že mi píchne teda ještě půlku…jako co? Tak já tam jedu hodinu tam a hodinu zpět aby mi injekci vystříkla na kalhoty a na zem? :cert:

a ty si ten agolutin nemuzes pichat sama??? ja si ho picham sama a jde to..

• Citovat
  • Upravit
720
23.6.11 12:57

Womanz: děkujeme, prosím naflusat nějaké těhu bacily!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.6.11 12:57

Womanz taky moc gratuluji–doufám,že my všichni co jsme tady si taky takhle budem gratulovat..... Držím nám Všem pěstičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
23.6.11 12:59

Holky, už jsem to rozluštila, ten kdo píchá injekce Agolutinu, nemá příznaky žádné, také se přeci nedostaví ms a ten kdo má utrouš, tak pořád něco… Takže opravdu se to pozná až na testu, ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.6.11 12:59

womanz,děkujeme za povzbuzení a přání.Je dobře,když je tu někdo,komu to vyšlo. :mrgreen:
Tak ať u vás jde všechno jako dosud a dotáhnete to zdárně do konce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital