Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda tady někdo byl na koncertě od Jarka Nohavici! Na kolik vás vyšel lístek? díky ![]()
Kolem 500, ale pokud nebudeš stát v řadě od půnoci tak nemáš moc šanci ![]()
Kde hraje Nohavica? na něho se nikdy nepodaří sehnat lístky ![]()
590, do fronty jsem dorazila dvě hodiny před začátkem prodeje a dostalo se na mě tak, tak.
Díky moc holky, aspoň jsem trochu v obraze. 7.a 8.12. bude v Havířově, tak chceme kolem 10 vyjet a od 14 hodin budou prodávat. tak snad se na nás dostane! je to můj největší sen, jít na něho ![]()
@Zdeňka86 píše:
Díky moc holky, aspoň jsem trochu v obraze. 7.a 8.12. bude v Havířově, tak chceme kolem 10 vyjet a od 14 hodin budou prodávat. tak snad se na nás dostane! je to můj největší sen, jít na něho
A stojí to za to ![]()
Byla jsem na nem dvakrat, v Lucerne to byla HRUZA. Ona Lucerna je proste priserna…
Pak jsem byla na koncerte v zahranici, kde hral pro krajany, a bylo to SUPER.
Jinak jeden stary, ale mozna aktualni clanek http://www.minimax.cz/modules.php?…
Ahoj, já byla loni a vřele doporučuju, ale to snad ani nemusím říkat. Lístek stál 400,– ale je potřeba začít shánět hned a v předprodeji, na místě nekoupíš a předprodej se běžně vyprodá do dvou týdnů… ![]()
Díky moc holky, snad to klapne
@ChochaR v Havířově nejsou lístky v předprodeji jen na místě ![]()
@Zdeňka86 Tak to abys vyrazila brzo z rána, jinak se na tebe fakt nedostane… ![]()
@ChochaR
je mi úplně jasné, že je to 50 na 50
no nechám se překvapit ![]()
@ChochaR Do dvou týdnů? U nás byly vyprodaný do dvou hodin na dva koncerty, kdo si nepřivstal, měl smůlu.
@mag píše:
@ChochaR Do dvou týdnů? U nás byly vyprodaný do dvou hodin na dva koncerty, kdo si nepřivstal, měl smůlu.
Tak to je mazec! No já jsem byla na koncertě Buchlovicích v zámeckým parku, takže tam těch míst bylo dost.