Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, je deštivý večer a já si vzpomněla na Esmeraldu která kdysi ovládla televizní obrazovky. Zajímalo mě kdo hrál jejího synka. Tehdy mě ten chlapeček přišel naprosto roztomilý a překrásný. Po delším pátrání jsem zjistila že José Rodolfa Peñarreala hrál Alberto Ortiz. Zajímalo mě jak chlapeček vypadá dnes, bohužel jeho současnou fotografii se mě najít nepodařilo. Podařilo se někomu najít více info o tomto herci?
Je to zelené a vráží to do zdi.co je to? no přeci Esmeralda ![]()
@chipsa
Jéžííš nooo… to byl tenkrát hit ![]()
Já si to moc nepamatuju, buď jsem byla malá a koukala na to máma a já občas nuceně s ní.. nebo jsem na to koukala jen tak jako mimochodem…
Každopádně mi to asociovalo Divokého Anděla… na to jsem koukala, tenkrát jsem to děsně prožívala… teď to opakujou a já sem tam melancholicky na nějakej díl kouknu. No teď mi to přijde strašně trapný
Ty přehnaný hysterický reakce ![]()
Je to zelené a zmateně to běhá po lese, co je to? Esmeralda ![]()
Ale jo, pamatuju si to, byl to hit a v podstatě to odstartovalo ty další telenovely, co přišly
.
Esmeralda a po ní začala éra všemožných telenovel. Já v té době je teda taky sledovala. ![]()
Ja jsem nedavno videla na nejakem programu telenovelu, kde hraje Leticia Calderon/ Esmeralda a uz z je zni teda zrala zena
Hrala navic jeste takovou zlou mrchu, vubec mi k ni ta nevinna Esmeralda nesedela ![]()
@bimbama ne, ty davali, myslim, jeste kdysi davno na nove- tady tohle bylo spis novejsi - videla jsem to na nejake zahranicni stanici…
EDIT: Ve jmenu lasky ![]()
Příspěvek upraven 29.11.14 v 17:04
@SIMONA1234 píše:
Ne…první byla Manuela…Argentinská telenovela…
Bereš mi to z huby, zrovna jsem to chtěla napsat
Jj, Manulela, to byl nářez.
@SIMONA1234 Pamatuju si, že jsem četla nějaký rozhovor s tou představitelkou (pamatuju si ji podle těch vlasů) a tam říkala, že si je musela při natáčení mít třikrát denně. A teď ani nevím, proč to vlastně píšu. ![]()
Já jsem se ale neptala na představitelku Esmeraldy, zajímá mě jak vypadá v současnosti její herecký syn - Alberto Ortiz