Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zdravím, já už se víkendu taky nemůžu dočkat.
Korčulko, neostýchej se a dojdi si k doktorovi, já jsem včera taky zavolala, že mám bolesti a sestřička mi řekla ať hned přijdu, naštěstí je všechno v pořádku a dneska už mi je líp ![]()
Ahoj martinečko, ať to dneska utíká…
Jo popelko, další kontrolu mám 23.11, tak prosím zapsat do seznámku, děkuji ![]()
Já jsem měla jít 16.11., ale měla jsem bodavé bolesti v podbříšku, tak jsem včera zavolala doktorce a šla na kontrolu dřív, no a příští kontrolu mám zase za 14 dní, tedy 23.11.
Ahoj Roxi hezky ranko..
Zitra nas ceka seznamovani mych a Pepovych rodicu,takze to bude velka sranda.Dnes mame vyroci 5 mesicu s Pepcou a me zacina rust brisko..
Vcera jsem chodila po obchodech a chtela si koupit neco hezkyho na sebe,nakonec jsem vybrala takovy triko pod zadek volnejsi.byla jsem zvykla na kratky tricka pod pupik a ted mam uz smulu.
Doufam,ze to Zabusce dopadne dobre a brzy se na ni zase usmeje stesticko a bude cekat miminko. ![]()
Roxi to jo, tak to chápu.
Marti vy jste spolu jen 5 měsíců?
![]()
Ano jen 5 mesicu.Ale vim,ze je to ten pravej.Seznamili jsme se na svatbe moji sestrenky a tak to slo a ted cekame mimco.je to sice rychly,ale jsme presvedceny,ze jsme si souzeni. ![]()
Nasi se brali po pul roce a ja uz byla taky na ceste u maminy v brise,takze jsme stejny pripad..
![]()
Asi tam zavolám, jinak budu nervozní celý víkend. Uvidíme co mi řekne sestřička…
JInak se těším že alespoň dva dny zase nebudu muset vstávar ráno o půl šesté ![]()
Jo a taky mě čeká o víkendu oznamování rodině…tak snad to nezakřiknu.....
Tak ať Vám to oznamování a seznamování dobře dopadne. U nás když se seznamovali rodiče, půlroku před naší svatbou a po 7 letech co jsme byli spolu, tak se tatíci pěkně lízli, byla to docela prča.
Do teď občas spolu rodiče vyrazej na flám nebo se navštěvujou, takže docela pohoda…
Tak to vám musím napsat
Něco na pobavení…
Právě jsem se ptala dcery, jestli by chtěla abych měla v bříšku holčičku nebo chlapečka… a ona mi řekla: „velblouda“
![]()
Jinak už jsem protivná sama sobě.. doma bordel jak v tanku a já nejsem schopná nic uklidit.. je mi furt blbě.. jsem ráda, že obstarám Lucinku a že uvařím…
Jinak v noci měla velké záchvaty kašle .. až se celá poblinkala ![]()
Zabušky je mi moc líto.. musí to být stresující zvlášť když už je to potřetí! Snad už naposledy!!!!
Tak jsem tu předchozí zprávu byla „oslavit“ na WC… fakt hrůza! Neudržím v žaludku už ani blbou polívku! Mám zimnici… fůůůůůůůj
Ahoj Hermi…to je mi líto, že si to takhle užíváš. Ale zase víš, že je brouček v pořádku. Já už zase pár dní blbnu a s blížící se kontrolou víc a víc. Protože prsa už mě skoro nebolej a blinkat už se mi taky moc nechce.
Tak jsem koukala, Popelko, že máš kontrolu 15 jako já
Tak si budeme držet palce, jo? ![]()
Já jdu ten den ještě na tu hematologii, tak je to pro mě důležité dvakrát!!! Musím mít v pořádku to železo! ![]()
Moc neblbni, to že neblinkáš přeci nic neznamená! a prsa už si zřejmě zvykly ![]()