ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
10.11.06 08:09

Ahojky Popelko preji dobre rano…Tak uz mame zase patecek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
10.11.06 08:30

Ahoj holky, zdravím, já už se víkendu taky nemůžu dočkat.

Korčulko, neostýchej se a dojdi si k doktorovi, já jsem včera taky zavolala, že mám bolesti a sestřička mi řekla ať hned přijdu, naštěstí je všechno v pořádku a dneska už mi je líp :P

Ahoj martinečko, ať to dneska utíká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
10.11.06 08:31

Jo popelko, další kontrolu mám 23.11, tak prosím zapsat do seznámku, děkuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
10.11.06 08:37

Roxo a proč mám u tebe 16???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
10.11.06 08:42

Já jsem měla jít 16.11., ale měla jsem bodavé bolesti v podbříšku, tak jsem včera zavolala doktorce a šla na kontrolu dřív, no a příští kontrolu mám zase za 14 dní, tedy 23.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
10.11.06 08:47

Ahoj Roxi hezky ranko..
Zitra nas ceka seznamovani mych a Pepovych rodicu,takze to bude velka sranda.Dnes mame vyroci 5 mesicu s Pepcou a me zacina rust brisko..
Vcera jsem chodila po obchodech a chtela si koupit neco hezkyho na sebe,nakonec jsem vybrala takovy triko pod zadek volnejsi.byla jsem zvykla na kratky tricka pod pupik a ted mam uz smulu.

Doufam,ze to Zabusce dopadne dobre a brzy se na ni zase usmeje stesticko a bude cekat miminko. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
10.11.06 08:50

Roxi to jo, tak to chápu.

Marti vy jste spolu jen 5 měsíců? 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
10.11.06 08:56

Ano jen 5 mesicu.Ale vim,ze je to ten pravej.Seznamili jsme se na svatbe moji sestrenky a tak to slo a ted cekame mimco.je to sice rychly,ale jsme presvedceny,ze jsme si souzeni. 8)
Nasi se brali po pul roce a ja uz byla taky na ceste u maminy v brise,takze jsme stejny pripad.. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.11.06 08:59

Asi tam zavolám, jinak budu nervozní celý víkend. Uvidíme co mi řekne sestřička…
JInak se těším že alespoň dva dny zase nebudu muset vstávar ráno o půl šesté :)
Jo a taky mě čeká o víkendu oznamování rodině…tak snad to nezakřiknu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
10.11.06 10:29

Tak ať Vám to oznamování a seznamování dobře dopadne. U nás když se seznamovali rodiče, půlroku před naší svatbou a po 7 letech co jsme byli spolu, tak se tatíci pěkně lízli, byla to docela prča.

Do teď občas spolu rodiče vyrazej na flám nebo se navštěvujou, takže docela pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
10.11.06 10:51

Dneska makám jak černá, pořád mám za zády šéfa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.11.06 12:43

Tak to vám musím napsat :D Něco na pobavení…
Právě jsem se ptala dcery, jestli by chtěla abych měla v bříšku holčičku nebo chlapečka… a ona mi řekla: „velblouda“ :lol: :lol:
Jinak už jsem protivná sama sobě.. doma bordel jak v tanku a já nejsem schopná nic uklidit.. je mi furt blbě.. jsem ráda, že obstarám Lucinku a že uvařím…
Jinak v noci měla velké záchvaty kašle .. až se celá poblinkala :roll:
Zabušky je mi moc líto.. musí to být stresující zvlášť když už je to potřetí! Snad už naposledy!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.11.06 12:50

Tak jsem tu předchozí zprávu byla „oslavit“ na WC… fakt hrůza! Neudržím v žaludku už ani blbou polívku! Mám zimnici… fůůůůůůůj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
10.11.06 12:53

Ahoj Hermi…to je mi líto, že si to takhle užíváš. Ale zase víš, že je brouček v pořádku. Já už zase pár dní blbnu a s blížící se kontrolou víc a víc. Protože prsa už mě skoro nebolej a blinkat už se mi taky moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.11.06 12:59

Tak jsem koukala, Popelko, že máš kontrolu 15 jako já :P Tak si budeme držet palce, jo? :wink:
Já jdu ten den ještě na tu hematologii, tak je to pro mě důležité dvakrát!!! Musím mít v pořádku to železo! :oops:
Moc neblbni, to že neblinkáš přeci nic neznamená! a prsa už si zřejmě zvykly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí