Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
5.11.09 11:40

Ahoj holky! Tak jsem vás v rychlosti přečetla… Leno, vítám tě a gratuluji!!!!!
Bohužel v poslední době moc nestíhám, mám toho v práci moc a do toho to věčné lítání po doktorech.. :-(

Moje nevolnosti bohužel stále přetrvávají a do toho se ještě přidalo bolení hlavy. Včera večer jsem myslela, že mi snad praskne :zed: Berete nějaká z vás nějaké prášky? Může se to vůbec? Dneska jdu k doktorce, tak se pro jistotu zeptám…

co se týká popíjení kávy a alkoholu, tak to mám štěstí, protože ani jednomu moc neholduji .. Samozřejmě skleničku vína si občas dám, ale vůbec mi to nechybí :lol:

Luci, držím palečky, aby se v bazénu vše neprovalilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.11.09 12:13

Zuzlík: Uvidíme co mi řekne ta nová doktorka, tu to snad zajímat bude. Ten doktor z pohotovosti mi do zprávy napsal Ascorutin, ale vůbec nic mi k tomu neřekl (pan doktor je starý a k tomu všemu i známý, tak mi začal vyprávět jak si mě pamatuje jako malou holčičku, no mně bylo trapně!), tak to chci napřed probrat se svojí doktorkou. To jsme na tom ale stejně, páč mně je taky líp, jenom ty bradavky mam pořád citlivý, ale připadám si málo těhotně a i když bych měla být ráda, že už mě ty nevolnosti přešly, tak to vidím černě, ale snažím se na to nemyslet, jinak bych z toho zcvokla :roll:

Taky mi přijde, že se mi prsa zvětšila. I jsem řekla manželovi, jestli mu přijdou větší, tak si šáhnul a prohlásil že jo :lol: No a jméno s ním vybírat, to je nereálný. Si ze všeho dělá srandu, takže kluk by byl Pedro, Žán, Chuan a u holky ani nemluvě :mrgreen: Takže budeme vybírat jméno, až budeme vědět, jestli klučičí nebo holčičí :wink:

Vítám lenajs a gratuluju :potlesk: My jsme na tom stejně v tom, že nám se to taky povedlo druhý měsíc po vysazení a taky je to moje první těhotenství, tak ať se všem dobře těhotní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
5.11.09 13:15

Holky děkuji za přivítání. Po diskuzích brouzdám už dlouho, takže teoreticky jsem znalá, na miminko jsme se připravovali dlouho, pustili jsme se do toho hned po svatbě a zadařilo se. Spíš jsem nečekala, že to pujde tak rychle, tak teď hlavně doufám, že bude vše ok. Zatím mi celkem nic není, akorát jsem unavená a pobolívá mě břicho, protože trpím zácpou a ta se teď akorát zhoršuje. Jinak blití žádné. Naštěstí zatím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.11.09 13:46

Ahojda,

Luci, kolikátý jsi týden. Na začátku těhu na UTZ stejně moc vidět není. Jen takový „cucek“. Podle mě má smysl vzít přítele na UTZ až tak 11 tt, to už je vidět celé mimi – ručičky, nožičky, jak se vrtí. Pamatuji si, že až tento UTZ byl pro mě ten opravdový, že jsem z toho slzela.

Ahojda Lenajs -vítame tě mezi námi :mrgreen:

Helco - kamoška měla v těhu migrény a brala na to nějaký homeopatika. Prý jí to zabralo. Zeptej se v lékárně.

Res – stějně do těch porodních papírů musíš napsat jméno pro holku i pro kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
5.11.09 18:45

ahoj holky,

lenajs - vítám tě a gratuluji

luci - to je mi líto, žes přišla o nejlepší kamárádku. Já při těhu s Fildou jsem taky vybrala pro holčičku jméno mé nejlepší kamarádky, protože toho času byla na tom zdravotně velmi špatně. Ikdyž doktoři šance nedávali zvládla to. Teďka už musíme vybrat jiné, protože by měla svátek a narozky blízko sebe.

léky - určitě se může paralen, homeo, na krk bioparox a propolki.

hezký večer a nevolnosti ať jsou brzy pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.11.09 20:40

Moni: Fakt jo? No vidíš to, zase nová informace :-) Už se těším, až toho bude na sonu víc vidět. V 11tt říkáš? Tak to se těšim na screening ve 12tt o to víc! :srdce: Jé, už aby to bylo! Utíká to nějak pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.11.09 21:26

Res mluvíš mi z duše… Bradavky a prsa pořád bolí, ale taky trošku míň, než dřív… Jen nemít ty černé myšlenky. V pondělí se dozvím na čem jsem, tak už ať je to tady. :zed:

Takže holky myslíte, že nejlepší je vzít manžela až na ten screeningový ultrazvuk? Že už bude vše pěkně vidět a nebude si myslet, že je to ledvinový kámen, jak včera v televizi? :lol: Já to tak mám v plánu, jen nevím, jestli se miláčkovi podaří najít si čas. Ale když ne, dostane kartáč, protože to se nedělá… :evil: (Chci, aby tam byl, protože myslím, že jinak mu to tak úplně nedojde dokud nebudu mít bříško nebo ještě lépe dokud neporodím. :lol: )

Vítám Lenajs, gratuluju a přeju hezké těhulkování. :potlesk:

Dnes byla u mě na návštěvě sestřenka s tříměsíčním miminkem. Holky, to je paráda! Tak krásně vonělo…jako všechny miminka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
5.11.09 21:33

Ahojky
Moni ty jsi to první těhu pěkně tajila :palec: :lol:
Luci držím pěsti at nic neprokouknou :-) Jinak já mám nevolnost od rána do večera, tak myslím, že je to asi jedno :poblion: Luci s tím vnitřním utz je to opravdu nepříjemné, radši počkej až ti budou dělat normál
My jména zatím nevíme ani pro jedno pohlaví, ale asi už začnem pomalu vybírat, protože než se zase dohodnem budu rodit :roll:
Vítám lenajs a gratuluju :potlesk:
Res jak píše Moni do papírů píšeš obě jména a taky nikdy není jisté jestli ti z utz řeknou správné pohlaví, takže radši vybírat obě pořádně :lol: (známé se to stalo)
Zuzlíku na tom screenu je to opravdu parádička, aspon u nás velký rozdíl od utz u dr. ten ho má opravdu děsný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.11.09 22:53

Zuzlík: No viď že jo! :-D Hlavně v pondělí napiš, jak si dopadla! Já jdu den po tobě k tý nový, podle kámošky která k ní chodí mi udělá utz hned, tak se těším :lol: No já taky nevim, jak donutím jít manžela s sebou na utz. On furt, že si šetří dovolenou až se to narodí, tak to já hned na něj, že si ani jeden den nenajde na ultrazvuk? Vždyť to je nezapomenutelnej zážitek, kterej pak už jen tak neuvidí :evil: No já mu dam, ten uvidí, jestli nebude chtít jít :lol:

Macekk: Takto abychom už taky začali vybírat jména, nebo tam toho Gonzálese a Esmeraldu fakt napíše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.11.09 22:56

To vám musím napsat něco pro zasmání. Jsou to tak tři, čtyři dny zpátky, co mě přepadli chutě, tak jsem zblajzla kyselý okurky, bábovku a zapila to mlíkem. No to byste nevěřily, jak jsem lítala s hnačkou, jak tryskáč :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.11.09 07:34

Ahoj všechny :-)
Já toho svého chlapa asi ani na ultrazvuku nechci, takže mu to ani nenabízím, nepřemlouvám, no stějně by asi nemohl. Jemu bude stačit když přinesu „foto“ z ultrazvuku, to mi pořád připomíná, že by chtěl vidět. Tak doufám, že příští týden bude vše v pořádku a budu si moct říct o obrázek…

Jinak rozesmála mě simulace zlomené ruky :lol: já hraju pouze chřipku či poalkoholový stav („nechci alko ani vidět“) :lol: už ať to všichni ví, tady ty herecké výkony nejsou nic na mě :roll: :mrgreen: navíc nejsem dobrá herečka :lol:

Z těhu příznaků - jsem pořád nafouklá jak balon, připadám si jako bych vážila tak tunu. A je uplně jedno co sním. Nejvíc mám chuťe na slané kořeněné a kyselé + džusy :oops: a uplně nejradši večer :roll: Což ale bude asi tím, že přes den v práci se tak cpát nemůžu, jinak by to asi bylo neudržitelné celodenně :lol: Ještěže do té práce můžu :lol: ta mě zachraňuje, i to tak nějak rychlej ubíhá, doma by mě švihlo, stačil mi ten týden ležení. A taky tím, že vím, že za „pár měsíců“ tady končím, tak mě to tu tak nějak hned víc baví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co jediné mě trochu znervózňuje, tak že asi nebudu mít žádnou těhu/s miminkem/ kámošku :think: tak tajně doufám, že by snad některá mohla brzy taky přijít s takovou zprávičkou, i když je to teda málo pravděpodobné (komplikované vztahy, na miminko není pomyšlení). Tak uvidíme. To jen tak přemýšlím „nahlas“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
6.11.09 07:58

ahoj holky,
dnes jedeme na nákup a k babičce, tak se těším

utz - ten v 12. týdnu je fakt moc hezký. Kort na těch special. pracovištích. Je tam vidět krásné celé miminko. Určitě manželi a přítele vemte. Fakt to stojí za to. Teda pokud chtěj.

chutě teda máte dobrý, no já včera měla zeleninový salát, naložený houby ve sladkokys. zálivu a extrasýrovou telku. Bylo mi blbě celou noc. Jo a já už jsem přibrala 3 kg, což je katastrofa. V minulém těhu jsem za prvních 5 měsíců nabrala jen 2 kg a teď za první měsíc 3. A váha stoupá. Nechci to vidět.

držím palce na kontroly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.11.09 08:52

Res si mě pobavila s tím výběrem jídla.

To já jsem zblajzla půl sklenice kysaného zelí. A už jsem se zařekla, že dokud budou těhu nevolnosti, tak už nikdy. Tedy zvracet zelí, to je fakt hnus fialovej. Bleeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.11.09 08:54

Leontýnko, třeba toho svýho chlapa podceňuješ. Podle mě by jsi mu to měla alespoň nabídnout. Přeci který táta by se nechtěl podívat na „svůj“ výtvor. A navíc, uvidíš jak změkne. To přeci musí dojmou i to toho tvýho workoholika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.11.09 09:25

Moni, jemu by se to líbilo. Ale já ještě pořád mám problém s tím tahat ho na gyndu :mrgreen: no až mi budou dělat ten normální ultrazvuk a budou se po něm ptát, tak pak mu řeknu… :-)

Kysané zelí je teď taky můj favorit, naštěstí neblinkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital