Červen 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9954
13.10.10 13:12

Děkuji moc :kytka: Jsou to ale lumpové.Asi jen Naty / blondýnka / je nejklidnější. Týna je v pubertě a Tomášek?? Ten je tak hyperaktivní, že to je hlavní důvod, proč se trochu bojím mím to další mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.10.10 13:15

Děti to ještě nevědí :lol: Ta nejstarší už prý doma žádné mimino nechce. Aby se nemusela starat, tak ji to zatím ani neřeknu, dokud nebudem mít jistotu. Holky mám z dřívějšího manželství a s přítelem mám akorát Tomáška, takže ten si hrozně přeje ještě :lol: Barborku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 13:21

Máš už dvě krásné holky tak malému dopřej brášku, ne? :lol: Ať můžou lumpačit spolu :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.10.10 13:23
Luli84 píše:
Máš už dvě krásné holky tak malému dopřej brášku, ne? :lol: Ať můžou lumpačit spolu :palec: :mrgreen:

My bysme chtěli holčičku. Druhého takového lumpa mít doma, by bylo nad moje síly :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 13:30

:mrgreen: tak já mám ještě dvě sestry (mladší) a vím, že jsem se o ně musela hodně starat… brala jsem je pořád ven a tak… ale taky mě to pěkně štvalo :cert: :mrgreen: taky bych chtěla holčičku, ale kluk by mi vůbec nevadil. Jediný co bych tak nějak nechtěla jsou dvojčátka, to by byla katastrofa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.10.10 13:35
Luli84 píše: :mrgreen: tak já mám ještě dvě sestry (mladší) a vím, že jsem se o ně musela hodně starat… brala jsem je pořád ven a tak… ale taky mě to pěkně štvalo :cert: :mrgreen: taky bych chtěla holčičku, ale kluk by mi vůbec nevadil. Jediný co bych tak nějak nechtěla jsou dvojčátka, to by byla katastrofa…

Proč katastrofa? Jestli čekáš teprve první mimi, tak dvojčátka jsou náhodou super :lol: A hlavně jednovaječné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 13:40

Vždycky jsem dvojčátka chtěla, ale teď jak mě popadl takovej divnej strach tak nevím… přítel říká, že bych to měla aspoň za sebou :lol: (chceme dvě děti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.10.10 13:50
Luli84 píše:
Vždycky jsem dvojčátka chtěla, ale teď jak mě popadl takovej divnej strach tak nevím… přítel říká, že bych to měla aspoň za sebou :lol: (chceme dvě děti)

Jenže dvojčátka sice splní mít dvě děti, ale nesplní to prožití dvou těhotenství:-) A tak se vsaď, že po dvojčátkách bys chtěla otěhotnět za čas znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
13.10.10 13:51

Proč katastrofa, když čekáš první? Na to by sis rychle zvykla. :cry: To pro mě by to byl problém. Bohužel bych se jich musela vzdát, už by to bylo moc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 13:59

Nemyslela jsem to doslova to Katasrofa… :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

Tomikate: v tom máš na 100% pravdu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
13.10.10 14:38

Ahojte, právě jsem došla od Dr.

Volná tekutina se vstřebala, mimčo odpovídá 5+5, srdíčko ještě vidět nebylo, jen gestační váček s bílým flekem uvnitř ~t~ Na další UTZ jsem objednaná za 1,5týdne.

Jinak v 4+5 byla vidět dutinka- černej flíček.

Vítám novou mamču :mavam:

Letím s malou do kroužku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 14:58

TinaAn: obrovská gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
14.10.10 12:05

Ahoj těhulky, tak bych se k vám pomaličku chtěla připojit :-) Dneska jsem po 14 měsících zjistila, že jsem těhotná :-D Ale je to úplnej začátek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
14.10.10 12:12
vercicek píše:
Ahoj těhulky, tak bych se k vám pomaličku chtěla připojit :-) Dneska jsem po 14 měsících zjistila, že jsem těhotná :-D Ale je to úplnej začátek :-D

Ahoj.
Tak to Ti moc gratuluji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
14.10.10 12:23

Jen jsem prolítla v rychlosti tři stránky..
Chtěla jsem napsat, že nám se zrovna zadařilo v měsici, kdy mi umřel děda a manželovi minulý týden babička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí