Poradna duly
Jana Čurdová
jé - já jsem taky štír ![]()
a přítel je lev a k tomu ráčka - to bude skladba ![]()
jo Báro vím co to je - u nás taky každej furt říká - ty máš peněz jak šlupek - ale nikdo už nevidí tu práci za tím - pracuju na telemarketingu (a to mám asi polovičku co ty)
co si budem povídat - na BABY máme pořádný peníze ne ![]()
vítám Rozáru, zkušenosti se dycky hodí
Hele Rozaro, tak já těm adminům písnu sama, beztak se nudím a pokusím se to zařídit ![]()
Já už zkusila založit naši fotogalerii, ale vzhledem k tomu, že jsem tam nedala žádnou fotku, tak ji neumím najít. Zkusím to doma až nafotím včerejší UTZ
Já taky, ale bohužel to nějak nefunguje, zkusím si s tím chvíli pohrát.
Rozaro, koukala jsem na tvoje fotky, ale jako stará rašple rozhodně nevypadáš!
Tak už jsem požádala o založení naší fotogalerie, tak uvidíme, co se bude dít.
Teda holky, dneska sedím od rána na emiminu
Mám rozečtenýho Škvoreckýho a dneska odpoledne jsem se k tomu ani nedostala
Tak snad teď, ale to zase otravují zákazníci, ach jo ![]()
Nemáte někdo nějaký dobrý typ na dobrou knížku, co jste za poslední dobu četly?
Holčiny, tak fotogalerie je založená zde:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
ale z nějakého důvodu mi tam nejde vlžit žádná fotka, zkuste to, prosím, někdo další. Nezapomeňte vyplnit v Galerii ČERVENEC 2007 ať to potom najdeme.
Taaak než jsem se dostala k PC tak už jste šikovně galerii založily /že Báro
/ a já tam tedy vložila nějaký fotky.
Tak se honem přidejte,ať se tam nekřením jen tak sama:-).
Děkuji za to popírání starý rašple,ale když tady vidím ročníky 80 a víc,tak to si tak vážně připadám.A když ne stará rašple ,tak velká koule za chvíli ze mě bude,už teď mám 5 kg navíc.U minulých těhu jsme nabrala 17 a 20 kg,takže si myslím,že mě to ani tentokrát nemine…ach jo.
Baruš a máš ty fotečky zmenšený do méně jak 1 Mb?Já je tady teď také zmenšovala,protože přítel se focením celkem zajímá a fotí vše i přes 7 Mb…takže fotky pokud možno by měly být myslím do 1,1 Mb.
No tak dneska asi žádné fotky nepřidám, taky to mám všechno nafocené ve velkém rozlišení a bohužel jsem ztratila instalační kód k ZONERu 8
ale kolega z práce mi ho snad večer pošle, tak potom v tom ty fotky zmenším a dám je tam taky.
Nevíte náhodou někdo, jak se dají zmenšit fotky v prohlížeči Picasa2, jestli to teda vůbec ten prográmek umí?
Tak přidávejte fotky, holky! Už jsem zvědavá ![]()
já se musím přiznat že vůbec nevím jak tam mám něco přidat
nevím na co kliknout, čím to tam dát ![]()
klikni na tento odkaz
https://www.emimino.cz/modules.php?…
a pak dej upload obrázky
do galerie zadáš pomocí šipky vpravo ČERVENEC 2007
pak klikneš na procházet a najdeš si kde ve svém PC máš fotky uložené, ale opravdu musí být menší než 1,1MB jinak je tam nedostaneš
no a pak dole klikneš na uploadnout obrázek a mělo by se to tam nahrát