Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jupí, už se mi to podařilo zmenšit i v tom Picasu2 a přidala jsem taky dvě fotečky, obě z léta 7,8/06… tak holky do toho, aspoň se hezky omrkneme ![]()
Kontrola předevčírem: 8,1 cm (!!!), další za 6 týdnů. Dneska vyšetření na genetiku a vývojové vady, tak čekám napjatě na výsledek. Ten utz byl mnohem jasnější, navíc trval děsně dlouho, ale koukat na vurmíčka bych vydržela klidně třikrát tak dlouho, bulila jsem jako želva…
Ad Mabu: S tím spaním v ložnici, to se tedy Tvé tchýni povedlo! A ty budeš pobíhat jak splašená a pořád se budit, jestli náhodou mimi za zavřenými dveřmi neřve? No to snad nemyslí vážně? Někde jsem četla, že je super mít dítě u sebe v posteli, dokud se v noci vícekrát kojí, že matka hned reaguje a kojí a přitom se nemusí úplně probudit. To mi připadá super. Dokonce se viděla na netu takové „připojovací mimipostýlky“, má to velikost malé postýlky, ale šroubuje se to přímo k posteli rodičů, je to s ohrádkou. To mi připadá super.
To Milis: doufám, že budeš spokojená, já mám asi dosti skoro tytéž manšestráky, mám model COMO a jsou úplně skvělé! Nosím je už měsíc, jak mě začaly být normální střihy nepříjemné.
Přidávám na přání zaktualizovaný seznámek a jdu hledat galerii…
papapa,
Ame a vurmíček.
Rozara/1974/okr.Nový Jíčín/2.7.07/Daniel 96, Tadeáš 03
Bára/1976/Blansko/3.7.07/KO 19.1.
Minonka/Prostějov/5.7.07/KO 3.1./Nikolka ?.5.04
Pavla „pajk“/26r./Opava-Rohov/5.7.07/KO 31.1.
Jana „Janis“/9.7.07/KO 3.1.
Eva „evca82“/1982/Jičínsko/10.7.07/KO 9.1.
Mametka/25r./Králevéhradecko/12.7.07/KO 16.1.
Petra „Kik“/Praha/12.7.07/KO 3.1.
Saša „Sasankava“/31r./Ostrava/14.7.07/KO 19.1.
Eva „Koulička“/Brandýs n.L./15.7.07/KO 18.12./Nelinka (2/2000), Šiminka (7/2005)
Jitka „technicka.g“/27r./15.7.07/KO 7.12.
Adela „Ame“/1974/A-Sitzendorf/16.7.07/KO 13.2. Šárka „Verunka“/1982/Březnice/17.7.07/KO 4.12./Verča 11.6.04/3800g/52cm
Lenka „Milis“/Teplice/17.7.07
Martina „Mabu“/Vých.Č./29.7.07/KO 18.1.
Balda/29r./Ostrava/31.7.07
Píďala/Liberecko
Silvie „Kim“/Ostrava/23r.
Drobek
Milis/Teplice
Ahoj Ame,
tak abych tam neměla ty východní Čechy, přiznávám se, že jsem z Pardubic (ale duší Ostravak).
Tchýně mě průběžně překvapuje svými názory, ale jinak je celkem v poho. Už jsme si za ty roky na sebe trochu zvykly, tedy mohlo by to být mnohem horší. Já mám své názory a nenechám si od ní vnutit takové kraviny, že by moje miminko mělo spát samo v jiném pokoji. Nevzpomínáš si, kde jsi na netu našla ty montovací pidipostýlky, co se teda připevní k manželské posteli?
Zdraví Martina
Tak jsem Vám hodila taky pár foteček do galerie. Doufám, že Vám to tam holky moc nepokazím
![]()
Ahoj holky,
uf, to byla teda dřina!!!!! Ale pokořila jsem ji - myslím galerii fotek - a také něco přihodila!
Rozaro, udělala jsi mi obrovskou radost, už si nepřijdu tak divná, když čekám třetí dítě!!!
Podrobně jsem si pročetla tu Vaši diskusi o tom či do práce chodit, nebo ne a musím se přiznat, že mě se teda nechce strašně!!!! Chodím sice jen na částečnej, ale přemýšlím, jak to u doktorky navleču, aby mě nechala doma. Stejně z té slibné kariéry nejspíš se třema dětičkama nic nebude, tak chci mít aspoň pocit, že se věnuji naplno rodině a nedělám obojí napůl. Ale nevím, jak se tak znám, tak si o tu neschopenku neřeknu. Zítra dám vědět, jdu na UTZ a bez fotečky neodejdu!!!!! (Ty Vaše jsou tak úžasné!)
Teď jdu ještě uklízet, zítra přijde paní na hlídání, tak ať si to nerozmyslí hned ve dveřích!?
Mějte se
EVA.
Báro - chtěla jsem se zeptat ohledně těch kalhot- já mám vel. mezi 40 - 42. Když jsou kalhoty s lykrou, tak 40 a bez lykry 42! Ty co se mi líbí - haeven jeans, tak mají lykru, ale podle jejich tabulek bych měla mít 42.
Raději nosím ryfle uplejší, než plandatý, co mi radíš???
Děkuji za odpdověď !
minonka
Holky, to je paráda! Koukám, že už tam máme plno fotek, to je super, za chvíli si můžeme začít fotit bříška. Aspoň že tu mezi sebou máme už vícenásobné maminy, aspoň nám občas poradí, stejně obdivuju všechny ženské s více než dvěma dětmi ![]()
Minonko, mám úplně ty stejné! Podle jejich tabulek mě vycházela vel. 40, ale paní mi poradila moji skutečnou velikost 38 a dobře jsem udělala. Určitě si vezmi tu menší velikost. A kdyby náhodou , tak ti to určitě vymění. Já tam kvůli tomu před objednáním i volala
Ale fakt něboj a vezmi menší, mají hodně pružnej pas a jsou docela elastické.
Ahoj holky,
novy jste se teda dneska rozkecaly,jen co je pravda! Kdo to má dočítat? ![]()
Jinak vítám novou maminu a doufám,že se ti tady bude líbit.Jo a mimochodem.........podle fota opravdu žádná rašple nejsi.
Jsem ráda,že máme svoji galerii,aspoň si Vás živě představim. Hned jsem tam taky něco přidala ![]()
A co se týče těch kontrol. Tak já mám vycházky sice od 7 do 17hod. což je dobrý, ale stejně je někdy nedodržuji. Občas jdeme na večeři,do kina nebo se jen zdržíme na nákupech. Třeba dneska.......byli jsme na nákupu v HK, což je od nás tak 45km(jezdíme tam často) a přijeli jsme až v osm. Prostě když přijde manža ve tři domů,tak vyrazíme, no ale do pěti to fakt stihnout nemůžem, Takže jen doufám,že ty kontroly opravdu na těhule nechodí.
Přeji dobrou noc ![]()
Dobré ráno všem maminkám a jejich bříškům.
jakpak jste se vyspaly do takového pošmourného rána?Holky ,já se tak těším až zase bude teplo,dlouho světlo a budeme vstávat se sluníčkem…Hm,ale to už pak budeme kulaté,a mimísci v postýlkách velice blizoučko.
Kouličko,no já se taky ještě nějak nemohu vzpamatovat z toho,že čekám 3 mimi,sama jsem zvědavá,jak to vše potom zvládnu.Mám doma 2 kluky,a aby toho nebylo málo,přítel má také 9 letého kluka,takže bych si moc přála holčičku,protože ,jestli to bude další kluk........
…tak jsem klukům říkala,že porodím a stěhuju se
…ale plácám…hlavně,ať jsme všichni zdraví a já…já a případní 4 či 5 chlapů…založíme minifotbalový klub
.
Kouličko,Šimonek se narodil v červenci,takže budete slavit dvoje narozeniny v červenci?Hehe,my také,Tadeáš je také v červenci.
Tak a pro tuto chvíli končím
,jdu uklidit a pádím na internu,ať mi přibude další razítko v průkazce.
Ahojky,
Kim to je moc fajn, že jste v pohodě. Je to pro miminko moc důležité. Jen aby to vydrželo. Říkaly jsme Ti, že potřebuje čas a že se s tím srovná. Držím palečky ať je to tak i nadále.
Ahoj holky, já se dnes snad ani raději nebudu účastnit debaty, budu si jen číst… mám děsnou depku. Asi to počasí nebo hormony nebo co ![]()
Přeju hezký den.
Taky na mě zrovna dosedla depka. Stavil se za mnou do práce manžel s tím, že už jde domů a bude si tam vegetit, zatímco já tu musím sedět
Tak si tady potichu zuřím.