Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, takže Ibbu mám přihodit do seznámku, ať se může kochat miminkama? ![]()
Wape , jejda, neblázni!!! Vždyť jsi holka šikovná, žes to zařídila!!!
Vůbec není důvod mít nějaké špatné pocity! Prostě se tu teď nějak dohodnem a bude! Měj krásný den, kočko
![]()
Ahoj holky a hezký den,
tak ve středu mě dopol pustily, bylo mi božsky jako celé těhu ne, vůbec jsem necítila břichoně, ale odpol doma docela síla, zase kontrakce po 5min cca 2hodiny, tak jsme už skoro jeli, ale pak jsem to nějakpřetrpěla a přešlo to..včera celkem v poho, dokonce jsem trochu i poklidila a vyžehlila pár věcí, občas břich zlobil, ale šlo to.
Dnes pro změnu nic moc, nemůžu stát, páč to bolí , ale tvrdne různě, není to tak hrozný..no uvidíme . U Domči mi kapačka vydržela od pondělí do pátku, stejně jako ted, tak dnes uvidíme, jestli to taky vydrží aspon tak - ale myslím, že to bude dobrý, i když je tu dnes už asi druhá bouřka ![]()
A co tady nového? Včera mi vypli net, tak jsem nemohla psát, dnes doufám půjde..tak jdu rychle dočítat ![]()
ahoj kočky,
tak jsem zpět…vy mi dáváte teda… tady milion stránek, mrknu na zamknutou diskusi a dalších milion
no jdu na to, než se z toho picnu…
fotky snad průběžně dodám… vítám nové členy…
wape vůbec se kvůli tomu nestresuj… myslím, že jsme se dohodly, že diskuse bude zamknutá tak to tak je… může se klidně písat i sem a holky nakukovatelky můžou požádat o členství. ![]()
Krásný pátek
včera jsem zapomněla pozdravit Obrázek! - kočko halvně si to s Vojtíkem užívej a ať je ti co nejdřív dobře … a taky děkuji za krásný povídání - už se taky nemůžu dočkat
¨
a ptž se asi jen tak na srpňátka nedostane a neuvidí gratulace od náš všech tak si dovolím ještě dodatečně přeposlat OBROVSKÝ GRATULAC E ![]()
a holky k tomu přístupu - já nevím … je mi jasný proč většina z vás chtěla zamčenou diskuzi a je fakt že mě neznáte (ani bych si asi nedovolila vám tam psát, jste už sehraná skupina
) - ale když občas písnete sem a pak sem dáte i fotečky mimísků bude to SUPER !
a jinak Katko , tebe taky sleduju a přeju ať Verunka vydrží co nejdýl v bříšku ![]()
jů vy ste se tady rozkecaly ![]()
Je pravda, že to vysoký číslo stránky je prďácký, než nějaká 20 - to si přijdu jak na začátku těhu ![]()
jinak zdravim návštěvnici Ibbu ![]()
Alíku děkuju
no pořád tady šmíruju
![]()
tak je tu teď víc „volno“ tak jsem neodolala a napsala ![]()
Wape- vůbec na to nemysly,to je blbost aby jsi si něco vyčítala kdo bude chtít tak bude sledovat obě dvě diskuze.
E.lina má pravdu třeba to stěžování atd teprve přijde i když já vím osobně že manžel na toto opravdu nemá čas číst si co já vám píšu.Nebo co píšete vy.
Ibbu- já jsme koukala taky že jste zamčený a klidně šmíruj.Obrázek potřebuje teď hodně sil protože něž malej trochu povyroste a než se ujme prsíčka taky bude chtít trpělivost.Ale kytičku si zaslouží ![]()
Zuzanosinová- vítám po dovolené.
Ahojky holky,tak jak vám je?Mě opět tvrdne bříško a už i bolí,tak nevím co s tím,poradí někdo?
edikkladno- můžu jedině poradit magnésko.Mě taky tvrdne ale za chvíli je klid rozdýchám to a v pohodě ale beru magnésko tak to tvrdnutí ani nebolí
No to mi právě nezabíra…nechám tomu asi volný průběh…A jak se máš?
Ty už máš jedno dítě,vid?Pamatuješ si ještě na poslíčky?Víš včera jsem měla šílenou bolest jako kdyby pod žebry a šlo to až pod hrudní kost,a musela sem přeryvavě rychle dýchat,myslela sem si,že je to astma. záchvat,ale nebyl,myslíš že to může být ono?
edikkladno- já měla poslíčky ale jako menstruační bolest dole v podbříšku každejch 20-45 minut a pak v nemocnici mi doporučili naložit se tak na 15 minut do horké vany a bud se to rozjede nebo ustálí a ono se to rozjelo a měla jsem je3dny před porodem.Ale každá jsme jiná může to být ale i nemusí.
pisoja
Ahoj děvčata, prosím vás, nemáte nějaké zprávy od Obrázka, jak se mají s Vojtíškem?
Jak už psala Ibbu, Obrázek chodila i k nám, tak by nás zajímalo jak se jí a malému vede.
Tak že prosím vás, pokud vám některé psal, tak sííííím písněte tady.
![]()
Katy2 , včera mi obrázek psala, tak to sem hodím ![]()
Vojtík je úžasnej, občas se mimovolně usmívá, to je brouček…samou láskou bych ho opusinkovala úplně celýho. Ta láska se ani nedá popsat…jinak je to mazec, budím ho po 3h = přebalit, přiložit (saje málo, unavuje ho to), dokromit lahvičkou (odstříkávám), pospává při tom, čekat na krknutí, chovat a hladit, uložit, odstříkat, umýt odsávačku - to nám všechno trvá tak 1h a půl.