Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
4.5.06 11:09

Moniko klidně si dej a ještě k tomu když hubneš. Tiše závidím :( :( Proč chceš přenášet? Já chci do termínu mimíska mít venku a udělám pro to vše. :wink: E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
4.5.06 11:32

Ahojte
Tak už jsme přišly z pískoviště. Zaděláno na knedlíky, ještě vytřít. Malá teď řve, že mi nemohla pomáhat míchat těsto.
Moni26 - já vytírám podlahu mopem. Takže se neohýbám. S tím hubnutím mají holky pravdu. Může to značit blížící se porod. Ale taky nemusí.
Holky vydržte do 36tt, potom můžete s klidným svědomím porodit. Mimi už je vyvynuté a umí dýchat samo.

Moje váha taky stagnuje. Už skoro měsíc se drží na 13-14kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
4.5.06 12:13

Nevím proč chci přenášet, prostě jsem se rozhodla, že se narodí akorát anebo nějaký ten den po. Jen ať je pěkně dopečený :-)
Já taky nadělám, uberu půl kila a hned tu plaším (doufám). Poslední dny mám ale dost často takový jako by průjem, né že bych lítala, ale skoro pokaždé když jdu na wc, tak za sebou něco zanechám.:-) A to jsem zbaštila půl kila mrkve a ani to mne nezahustilo, tak nevím. Trvá to už déle jak týden, tak jestli to také není tím. Ale také jsem četla, že tělo před porodem se začne chytře samo vyprazdňovat, no tak další indicie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
4.5.06 12:22

Tak koukám,že tady už se skoro rodí 8O :lol: šla jsem hned stoupnout na váhu,ale mám pořád víc a víc,tak jsem v klidu:)
včera me dost dlouho bolelo v podbřišku a trvdlo břicho snad každých 10minut......tak nevim.....asi tu tašku taky začnu pomalinku připravovat.....
venku je tak kráááásně!půjdu se projít s našim labroušem.jeho to sice se mnou moc nebaví-musí se se mnou ploužit,nic neházim(ani nejsem schopná zvednout ze země klacíček)ale mě to udělá dobře.
tak vám všem přeju krásnej den!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
4.5.06 12:24

Moniko26 neplaš, to máš z tý mrkve - ta prohání. A pak si asi snědla míň koláčů pro manžela než ty dny předtim :wink: To já zase teď celkem slušně nabírám - jsem z toho už zoufalá - na začátku jsem dost zvracela tak jsem zhubla 4 kila a pak jsem strašně málo přibírala, břicho mi nerostlo ale zato teď - ten buben a včera jsem měla pocit, že to břicho váží aspoň 100 kilo vůbec jsem ho neunesla, šla jsem si lehnout už v 7 večer :( Už se radši ani nevážim. Jo a taky jsem pěkně naštvaná - mastim se jak blázen 2× denně, mám asi 4 různý oleje a krémy a přesto se mi udělaly dole na prsou strie. A to mi prsa vyrostly jen na úplným začátku o 1 číslo a od tý doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.5.06 12:31

ahojky,
tak se k Vám tedy po odsouhlasení zkouším přidávat :D
Nevíte, co to může být, už mám 3 dny takové tlaky v podbřišku, jako bych měla dostat MS!?????? :roll:
Jsem 34tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
4.5.06 12:35

Tak to budou asi nejspíš poslíčci - vítej v klubu - máme je snad všechny. Oznamujou blížící se porod - ale objevujou se třeba i 2 měsíce před porodem. Takže to neznamená, že zítra rodíš. Ale v 34 tt už máš na ně nárok :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.5.06 12:38

zlaticko - tak to já mám to samý, na začátku jsem 3 kila shodila, pak skoro nepřibírala a myslím si, že nebýt těh.cukrovky, tak jsem jak balón. 8O Přeš břicho už mám 98cm, a na váhu raděj nestoupám!! S těma prsama to mám taky tak - na začátku mi vrostla prsa taky jenom o jedno číslo a mám je celý popraskaný :( :( . Břicho zatím v pohodě, ale zřejmě mě to taky čeká. Hold ať mažeme nebo ne, tak pokud to mám dáno geneticky, tak se tomu stejně nevyhneme. Jediný, co mě uklidňuje je, že ty strie snad vyblednou a nebudou fialový napořád!!

theresie - s pejskem taky chodím ven, a jelikož se taky pro nic nezohnu, tak pro ni nejsem zajímavá :D

monika26 - neboj, já poslední dobou chodím taky na záchod se stejným výsledkem. Když jsem chodila do kurzu tak nám PA říkala, že mimi ví, kdy se má narodit, a že ho mi ani doktoři nezastavíme - prostě si řekne kdy chce ven. Tak klid, i kdyby se narodily, tak už jsou mimi jakžtakž připravený na svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.5.06 12:41

kisws - vítej mezi vyplašenýma těhulkama :D . Neboj, to budou určitě poslíčci, to je jen známka toho, že se ti tělo připravuje pomalu ale jistě k porodu. Taky jsem je měla, ale mě spíš chytají křeče do zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.5.06 12:41

Jo, děkuju, dr. mi říkal teď ve čtvrtek v poradně, že doufá, že neporodím do 36.tt,pak už je to prý jedno už jsem i psala tady na web, že mám prý hladký čípek a smršťuje se mi břicho, tak to musím ještě chvíli vydržet.
Já mám ty poslíčky už dýl, ale teď těch pár dní fakt docela intenzivní :oops:
Jinak se omlouvám, že píšu tak zmateně, ale je to moje první těhotenství, je mi teprveš 22 a nemám koho jiného se na tohle zeptat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
4.5.06 12:47

Ahoj holky.

Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s Polskými postýlkami. Konkrétně značkou Scarlett. Dívala jsem se do nich na postýlku Míša. Je z buku, se šuplíkem a vyndavacíma příčkama. Má 2 polohy roštu.

Máte ještě někdo zkušenost s jinými značkami postýlek?

Moc děkuji za vaše reakce a přeji krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.5.06 12:48

kisws - neomlouvej se, já jsem taky prvorodička - mě je 24, a to co vím, je díky holkám tady z červeňátek a občas kuknu k maminám do dubňátek. Mě doktor taky tvrdil, že porodím dřív, měla jsem nařízený i klid na lůžku. No zatím to vypadá stejně na císaře - malá je zadečkem dolů. Tak držím pěsti, ať tě mimi netrápí a ať jste spolu 2v1 ještě chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
4.5.06 13:16

Holky to si neumíte ty pejsky vycvičit tak aby vám ten klacík podali? :P To naše labradorka nikdy nic nepustí z tlamy na zem - drží si to pevně pro případ, že bych jí to chtěla vzít :) ale teď asi pochopila, že se s ní nebudu přetahovat a sama to pustí když už to držim - já hodim - a pak se musim dívat na ten pohled, který říká: jenom 2 metry? to neumíš hodit dál? :) Dneska mi přinesla kus kůry z břízy a chtěla si to vzít dovnitř, tak jsem se ustrnula, ale je mi jasný, že až se vrátim domů tak budu muset zametat třísky.

EvaK to si psala ty o té kamarádce co snad měla rodit někdy před třema tejdnama a přitom je stejně těhotná jako my? Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.5.06 14:54

Ahoj maminky,
tak teď jste mě svýma posledníma příspěvkama totálně dodělaly :! 8O 8O
Vrátila jsem se od doktora s tím, že mám extrémně dráždivou dělohu a že teď už to teda může přijít každou chvíli (včera jsem měla snad 3 hodina co 10 minut úděsné tlaky - říkal, že to byly poslíčci) a navíc jsem taky shodila 1 kg za ten týden, co jsem nebyla u doktora a s tím vyprazdňováním mi to jde posledních pár dní taky na výbornou narozdíl od doby před tím, takže to už jsou 3 děsivé signály :! 8O 8O
Doufám, že jen plašim, ale tašku do porodnice si teda už dneska zabalim pro jistotu a klid duše :P
Já teda taky vytírám mopem a navíc jen malá koupelna, pidi kuchyň a pidi chodbička, takže v pohodě :P V pokoji máme koberec a vysává manža, takže se fakt nepředřu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
4.5.06 14:54

Tady to nějak umřelo, holky kde jste? Co děláte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí