Poradna duly
Jana Čurdová
O tom vazu mi taky doktor říkal - vysvětloval mi tím občasné křeče a řezání. Intimní gel předpokládám, že myslíte mýdlo, budu si s sebou brát to, co používám i normálně - Lactacyd - mám ho vyzkoušený a celkem příjemně voní.
Sestřička v porodnici nás varovala, aby jsme, co se týče kosmetiky, si do porodnice braly jen vyzkoušené přípravky, že už se jim stalo, že měla jedna maminka celkem nepříjemnou alergickou reakci na sprcháč, který dostala a neměla ho vyzkoušený ![]()
Ubrousky na prdelku jsem koupila od Fixies a tchýně mi ještě koupila dvoje od Pampers, ale ty obsahují heřmánek a o tom se říká, že je častým alergenem, tak teda nevím
Bohužel ale zatím nemám to pouzdro na ně a nikde jsem ho neviděla - dá se vůbec koupit samostatně? A je jen jedna velikost?
Ahoj holky,
sice už se všechny blížíme ke konci, ale můžu se k Vám přidat??? Jsem ve 33.týdnu a termín porodu mám 23.6.
Pouzdro na ty ubrousky jsem samotný nikde neviděla jenom s ubrouskama uvnitř. Mají ho třeba v Rossmanovi - takový bledě modrý a i s ubrouskama stojí asi 69,– korun. Mají na výběr buď s tělovým mlékem nebo s pleťovou vodou a je to značka Rossman. Jinak jsem viděla v Tescu krásný snad od Huggies s mým milovaným medvídkem Pů ale to stálo asi 300,– ![]()
Petula
Jelikož momentálně pobývám v Týnci nad Sázavou a ne v Praze, tak tu podprdu jsem viděla tady. Ale jinak jak už se tu psalo, pokud máš možnost, tak v Makru mají hezké. Ale určitě i v nějakých menších né moc nobl vypadajících krámkách v Praze je budou mít také okolo těch 300 Kč. Nezkoušela jsem si je, takže nevím jestli by mi byla velká či malá. Normálně jsem si kupovala 75B, tak teďka to vidím na 80C. Když nebude tak jí vyměním.
Jinak o tom heřmánku v těch vlhkých ubrouskách jsem slyšela, že prý vysušuje pokožku, tak uvidíme. A pokud vím tak ta krabička na ně se prodává naplněná. Samostatně jsem jí neviděla.
Jinak co se týče toho, že jsem teďka pěkné prase, tak se to dnes opět potvrdilo. Koupila jsem si venku pitíčko v krabičce, vypila a vyrazila na úřad pro novou občanku. Paní na mě docela koukala, až jsem si říkala co tak čumí. No a když jsem vylezla ven, tak jsem si všimla, že mám celé tričko v oblasti mého bubnu zlité. No asi jsem vycintala to pitíčko, ale vůbec jsem to necítila ![]()
Jinak mám nakoupené muškáty na zasazení a bohužel mi nepřišel pod ruku ještě nikdo kdo by mi je za:,–(il. Sedět 2 hodiny v kleče ohnutá si nedovedu představit. No tak snad do zmrzlejch někoho lapím ![]()
Ahoj kisws
Holky s tou kosmetikou to moc nepřehánějte. Sestry v porodnici mi taky říkaly, že je nejlepší čistá voda. Po porodu se tělo chová jinak.
Já se dívala na ty Tesco pleny. Nějak nemají tu nejmenší velikost. Jen 4-9kg. To bych musela porodit cvalíka a do toho se mi zrovna dvakrát nechce. ![]()
Váha miminka je dána geneticky. Počítejte s tím, jakou váhu jste měli s manžou po porodu, takovou bude mít přibližně miminko.
Manžel měl po porodu 2900g, já 3150g a naše dcera 3350g. Druhá dcera bude o něco větší. Počítám tak kolem 3500g. Pokud nebudu přenášet.
Jinak je venku krásně, tak jdeme s manžou na grilování. Bude aspoň sranda. Já jdu teď vařit. Ještě musím umýt záchod a koupelnu. Taky máte v umývadle pořád nějaké chlupy a vousy. Já už jsem z toho nešťastná. Mějte se.
Moni26 - Já si dnes koupila margotku a do toho jsem si dala zase jitrnici. Mňam. Bože já mám děsný chutě.
Jé to je hodin, jdu uklízet a vařit.
Díky za tipy na boxy na vlhčené ubrousky, teď jsem chvíli brouzdala na netu a objevila akci v Globusu od 5.5. - duopack ubrousků od Helen Harper s boxem k tomu za 99.90, takže do toho asi půjdu ![]()
Taky začínám mít hlad, takže si jdu udělat krupičku s nutelou, moc už se na ní těším ![]()
To je fakt dobrý, jak nám všem vadí to břicho před sebou. Zrovna včera jsem říkala partnerovi, že nechápu, jak ty tlustý panďeratý chlápci to můžou nosit celý život-musím se zeptat táty
.
Šikovnost také není mou nejlepší kámoškou, no a o tom mozku jsem už psala. Jenom vám musím napsat, co se mi stalo minulý týden na gyndě.Měla jsem sukni a punčocháče, takže jsem si sundala punčocháče, sukni jsem si nechala a jala jsem se lézt na tu zpropadenou kozu. V půlce jsem se zastavila a povídám: Asi by bylo lepší si sundat kalhotky, co? No, pan doktor si asi říkal, že jsem blázen........možná to u těhotných chápe
. Takže tohle se mi nikdy nestalo.
Ubrousky jsem ještě nekoupila, přemýšlela jsem o Pampers, ale když říkáte, že je na ně alergie, tak teda nevím, které.
Mončo - jenže ty panděratý chlápci maj to břicho měkký takže když se potřebujou ohnout tak ho v klidu zmáčknou a nic. Já už jsem to zjišťovala
jedinej jejich problém pak je, že si neviděj kamsi ![]()
Luca235 ty fialové Tesco plínkymají zrovna v akci. Ty nejmenší -80ks, teď
nevím zrovna váhu mají za 199,–
A s tou podprdou, mohla bych klidně nosit dvě kšiltovky
Mám TIMO vel E 85 za 399,–
Mějte se
jdu si zaplavat s maminama ![]()
LUCO
No tak to je dobrá kombinace Margotka s jetrnicí
To já jsem koupila 3 koláče, s tím,že já jeden a manžel dva. Omyl já dva a pokud to dobře dopadne tak manžel jeden. V opačném případě žádný!! Ne musím to vydržet. Prosim tě, to umýváš jen umyvadlo a záchod anebo i na zemi?? Vytírání podlah jsem já totiž už dávno vzdala. Jo a ta nejmenší velikost těch Tesco plín je 3-5 kg. Manžel mi je kupoval a měli poslední troje. Takže po těch je asi největší poptávka. No musíš počkat až zdraží a oni je určo doplní ![]()
Moni11
To je dobrá příhoda s těma kalhotkama, musela jsem se tu hlasitě zasmát.
Připomíná mi to ten vtip jak dva mladí se chystají souložit a ten chlapec když už je připraven, tak se zhrozí, Bože ty jsi ještě pana a ona, že ne ty vole, jen jsem si ještě nesundala silonky ![]()
Dobré ránko
Moni26 - já taky kupuju vždy něco manželovi. Pak se přistihnu, že jsem mu to snědla
Raději mu už ani neříkám, co všechno mohl mít, kdybych nebyla tak mlsná.
Ty Tesco pleny. My máme velké Tesco 30km od nás. Za rohem je sice malé Tesco, ale s mini plenami si hlavu nelámou. Asi tu všichni rodí 4kg děti.
Dnes je krásně a malá je od rána strašně mrzutá a otrávená, takže její náladu brzo chytím i já. ![]()
Michello - to je super ten webík, máte moc šikovného taťku a Ty určitě vymýšlíš ty texty, takže jsi taky šikulka ![]()
Já se dnes v 11:30 chystám na kontrolu - půjdu už podruhé na monitor, tak jsem zvědavá ![]()
Včera jsem vůbec nemohla usnout, co 10 minut mi snad 2 hodiny strašně ztvrdlo břicho a brali mě jako když menstruační bolesti, ale mnohem horší
Že by to byly ty poslíčci
No nevim ![]()
Přemýšlím, v čem mám k tomu doktorovi jet, když má být takové vedro. Poslední dobou se taky hodně potím, takže bych asi měla vytáhnout nějakou sukni nebo šaty, ale to by mi nejdřív nějaké musely být
Jediná připadá v úvahu zavinovací sukně, ale ta, když si jí dám pod pupek, tak je dost dlouhá, tak abych se ještě někde nenatáhla! Už se mi ale nechce na ty 4 týdny, co mi zbývají do TP zbytečně pořizovat nějaké další těhu oblečení
Stejně, než bych něco sehnala, tak určitě porodím a vůbec bych to neužila…
Stále přemýšlím, na co jsem ještě zapomněla a co bych měla mimču ještě dokoupit?? No v nejhorším to dokoupíme až po porodu, ale po včerejší večerní (noční) příhodě si snad během dneška připravím tu tašku do porodnice, abych tu pak neběhala v bolestech a nesháněla všechny věci… Taky jsem si uvědomila, že bych si měla pořídit nějaký igelit a asi ručník do auta pro případ odtečení plodové vody cestou do porodnice
Přemýšlela jsem, kdyby se mi to fakt stalo, tak to bych pak musela jít s flekem dovnitř, no to je děs, snad bych se hanbou propadla, i když vím, že to je normální
![]()