Poradna duly
Jana Čurdová
Petulo promiň, ale tvůj příspěvek se objevil až potom co jsem psala ten můj, takže máš pochvalu - ty si neumřela ![]()
No jasně a Luca válí knedle ![]()
Petulo zato ale čtu, že ty snad rodíš nebo co? To si tu tašku teda rozhodně zabal. Já už mám zabalíno a připravíno ![]()
Já teda doufám, že ještě nerodim, ale ten doktor, co mi řekl, tak mě fakt dostal a holky s jejich pověrama nebo co - myslím ty indicie začátku porodu, že jako do 10 dnů, tak ty mě teda dodělaly, že snad ze strachu fakt začnu rodit
![]()
Doktor teda říkal, že už začínám 37. týden, tak by mělo být vše v pohodě, kdyby to na mě náhodou přišlo, ale moc klidu mi teda nedodal ![]()
A co nového u Tebe?
Těhulky, tak se nám to pomalu krátí a jak to tady pročítám už se to opravdu blíží......Jen tu tašku si budu muset zabalit sama a ofotit občanky a oddací list, nějak se mi do toho nechce.
Luco235 - jaké knedlíky? Já dělala roštěnky a choťáček si moooooc pochutnal. Tak dej tip na sobotní obídek. Pa E
Evinko, já teda nevim, ale jestli jsem to v porodnici dobře pochopila, tak si mám s sebou vzít ORIGINÁl oddacího listu a svou originál OP s tím, že ten oddací list mi vrátí až s rodným listem miminka, tak teď teda vůbec nevím
![]()
Petula u mě nic co bych nenapsala výše, kdyby se něco dělo hned bych psala na poplach
já jsem teprve 33tt a z minulého týdne z kontroly vim, že mám čípek bez nálezu - absolutně uzavřený a břicho pořád ještě hodně nahoře. Poslíčci jen tak občas slabounký zabolení takže u mě se nejspíš zaplaťpánbůh zatim nic nechystá.
No jasně - všechno originály - v mém seznamu je to taky napsaný. No ale já oddací list nemám a asi nikdy mít nebudu
mě nikdo nechce ![]()
Zlatíčko - to není možný, že Tě nikdo nechce
Ono to jen těm chlapům dýl trvá, než se rozhoupou, maj z toho obavy, ale neboj, určitě se dočkáš ![]()
Já, kdybych náhodou teda rodila, tak dám určitě vědět, ale stále ještě někde v růžku doufám, že ještě pár týdnů vydržím ![]()
VYDRŽAŤ! Ale lepší o trošičku dřív než přenášet - v Dubňátkách by o tom mohly holky vyprávět - jestli mě potká, že neporodim v termínu nebo do termínu tak si asi vypínám mobil - nevim jak bych vydržela těch 150 dotazů denně jestli už?
No tak to máš pravdu
Je asi lepší trošku dřív než pak nervně čekat den co den a stále všem říkat, že ještě nic
Moje teta si to nějak spletla a už volala mé mamce, jestli už něco máme ![]()
Když to tady tak pročítám, začínám být docela nervózní
Ono to na nás vážně může přijít každou chvilku (že Petulo?
Třeba budeš první mamina z červňátek
). Já mám taky poslíky čím dál častěji, CS mám 2 a mlezivo odtýká čím dál víc. Po dnešní probdělé noci už jsem si raději zabalila tašku. Člověk nikdy neví
Hlavně teda nechci porodit před 21.5. (chtěla bych blíženečka) a už vůbec nechci přenášet!
Jo holky, komu můžu když tak poslat sms, že už to na mě přišlo? Já vím, že je to asi brzo, loudit mobilčíslo, ale jistota je jistota ![]()
Já mám 604 904 275
DanielaB - můžeš poslat zprávu klidně mě, dám ostatním vědět, pokud sama nebudu někde na cestě
Mé číslo je: 739 046 757
Já teda dám kdyžtak vědět Tobě, už jsem si uložila číslo ![]()
A teď bych se měla vrhnout na balení té tašky, aby mě už nic nepřekvapilo ![]()