Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
273
17.11.05 16:08

:-) Už je o malilinko lééépe

Ahojky děvčata! Díky za slova podpory, vše je pro mě poprvé a su z toho krapet naměkko. Včera mi udělala obrovskou radost doktorka, to 2 hod. čekání bylo korunováno krásným zážitkem. Máme fotečku mimíška, viděla jsem jeho tlukoucí srdíčko, malilinké ručičky (bílé tečky, ale stejně jsou krásné) a podle paní doktorky je vše jak má být. Nepopsatelný zážitek vidět toho drobečka. Jen co to půjde, uprosím jí, ať se může jít podívat i muž, ať se se mnou raduje ještě více :-) Podle ultrazvuku jsem 8+2, ale podle posl. menstr. bych měla být 10+2. Ale dle mého je správný ten údaj z UTZ, navíc si moc s mužem přejeme ráčka a ne blížence, takže doufáme, že mimíšek přijde mezi nás až po 22. červnu :-) Jsem náročná, že? Trošku se v životě s blíženci potýkám, můj taťka, mamka, tchýně a šéfová jsou blíženci a dali mi v životě řádně zabrat (ale nic ve zlém). Hih, hlavně zdravíčko. Ještě se chcu zeptat, dostaly jste od gynekologa nějaké vit. přípravky? Listovku, B6, hořčík nebo tak? Vyfásla jsem hořčík s B6, Pyridoxin a ještě kys. listovou a to 3×denně a zdá se mi to nějak moc tabletek. A jestli jste dostaly, papkáte to poctivě? PS: su happy, že si tu s vámi mohu popovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
17.11.05 16:13

:-) ještě něcooooo

Josefko , též s tebou soucítím. Mám to stejné. Tchýňku za domem a mojí zlatou maminku 5,5 hod. cesty vlakem. Naštěstí můj milý stojí při mě, mám perfektního psa a kocoura, takže osamělá si připadám jen chvilkami. Ale neboj, našly jsme se tu, takže tu můžeme klábosit a radit si…už se těším, až tu s vámi budu konzultovat jaký kočárek koupit, jaké oblečeníčko a spoustu praktických záležitostí. Ať mimíšek roste a zdravíčko a pohodu všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.11.05 17:29

FANINKO - jsem moc ráda,že jsi už viděla mimčo na ultrazvuku.A taky jsi mě uklidnila,protože ty jsi ho viděla,když jsi byla 8+2tt.Já jsem byla na kontrole 7+3tt a mimčo nebylo vůbec vidět.Ani nevíš,jak jsem byla vystresovaná,že něco není v pořádku.Myslím si,že prostě bylo ještě brzo a asi nemá doktorka tak kvalitní ultrazvuk,aby to rozpoznala.Už se taky těším,až uvidím ten náš poklad na obrazovce.Ahoj Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
17.11.05 17:57

ahoj,už máte těh.knížku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
17.11.05 18:06

Ahoj holky,
musím vám napsat, co se nám dneska stalo. Vyrazili jsme se šťastnou zprávou k rodičům na venkov, ale nedojeli jsme. :( Na kraji Prahy nás napálil zezadu vietnamec a ještě nás narazil na auto před náma. Rána jako prase. :evil: Nikomu se nic vážného nestalo, akorát máme všichni hnuté krční páteře a já jsem byla v šoku, brečela jsem, hrozně jsem se bála. Doufám, že bude všechno v pořádku a hlavně že se snad nic nestalo Opičátku. Zítra si vezmu dovolenou a budu se z toho doma vzpamatovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
17.11.05 18:09

ahoj holky!
tak my se taky hlásíme s červňátkem.na rodina.cz mi to vypočetlo na 6.6.2006(ajajaj…tři šestky!:),ale k doktorovi jdu 30.11.a už mi dají knížku a snad i lepší datum:)
je mi 28 a už jsem chtěla miminko moc a moc,tak se nám to po 5ti měsících povedlo!jsme oba moc rádi. špatně mi naštěstí není,jan ta psychika je slabší.někdy bych brečela jak malá holka,tak snad to se mnou přítel vydrží:)
v rodině mají všichni taky radost.moc mě baví to postupně sdělovat okolí.ty reakce jsou super!
už jste to řekly v práci?
papa,theresie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
17.11.05 18:38

Lendulin- teda tak to je desivý!tak hlavně,že se vám nikomu nic nestalo!ale k rodičům ste dorazili,ne?a co na to říkali?určitě měli dvojnásobnou radost,že se ám nic nestalo a ještě že je vás o kednoho víc!
tak ať se vám dobře daří a pozor na nepozorné řidiče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.11.05 18:55

LENDULIN - to je hrozný,co se vám stalo.Běhá mi z toho mráz po zádech.Doufám,že budete všichni v pořádku.S tou dovolenou jsi to vyřešila dobře,aspoň si odpočineš.Držím pěstičky a myslím na tebe.

THERESIE - vítám tě mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
17.11.05 19:08

Theresie, ahoj, vítám tě.
K rodičům jsme nedorazili, než se to všechno vyřídilo a sehnali jsme jiné auto. tak už bylo moc hodin. Navíc jsme byli dost rozhození, hlavně já, tak jsme se radši vrátili domů. Zkusíme to o víkendu, to už snad vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
17.11.05 19:21

Lendulin -tak to je blbá zpráva. Přeji ať je vše v pořádku. My si teď na cestách dáváme ještě větší pozor co jsme tři, ale někdy to neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.11.05 20:12

ahojte

Ahojte ,dufam,ze sa mozem k vam pripojit :) som zo SR ale rada citam aj vase diskusie. Muj termini porodu je 20.6.2006. prvyrakt ked som doslova dohnala mojho gynek.na ultrazvuk som bola v 6tt 4d a on tam nic nevidel,ani neviete aka som bola vyplieskana.asi ma stary blby utralzvuk.tak som hned vyhladala doktora co ponuka aj sono ultrazvuk ,zavedenim kamery do posvy a tam potrvrdil tehotenstvo.bola som strasne rada. potom som zmenila mojho gynekologa lebo mal pristup strasny…bol nazoru ze zena do 3 mesiacoch by sa nemala zaujimat ze je tehotna, ked potrati potrati ked nie,vtedy sa o to zacne zaujimat. proste nechapala som… teraz sme 8/6 a vcera na ultrazvuku sme mali 37 mm. taka mala hulka:)))
je to nase prve babatko tak sa velmi tesime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
17.11.05 21:38

Lenkap , neboj, však on se mimíšek ukáže :-) Musí se přeci mamince pochlubit jak roste. Hodně záleží i na doktorovi. Neboj, dočkáš se :-) Lendulin , ještě že to dopadlo dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
18.11.05 08:59

Ahoj holky,
především chci moc poděkovat Michello , pomohla mi s přiložením fotky z UTZ :D

Lenkap - věřím, že se mimi ukáže, určitě dej vědět :D

Lendulin - tu nehodu Ti fakt nezávidím, muselo to být hrozný, já mám od té doby, co jsem těhotná, z ostatních řidičů strach, jezdí jak šílenci :evil:

Tulipan - to je dobře, že nejsem sama, jen zatím nevím, jaké použijeme to znamení, kdyby Tě něco napadlo, tak mi dej vědět :D My teda nejsme každý víkend doma, ale určitě se domluvíme a pokecáme :wink:
Chtěla bych se Tě zeptat, jak si psala, že si budeš brát na další kontrolu manžela s sebou - to Ti nabídl doktor? Mě zatím dělal ultrazvuk jen vnitřní a tak bych s sebou manžela chtěla teprve až mi bude dělat normální :? Ne, že bych se styděla, ale myslím, že hlavně mýmu manželovi by to asi nebylo příjemný :roll:
A taky gratuluju k novému autíčku, přesně tohle by manžel chtěl, ale mám Seat Toledo 1,9 a to zatím jezdí dobře a prostorné je taky, takže to zatím neřešíme :)

Faninka - s těma vitamínama máš pravdu, taky jich mám brát mraky a už mě to nebaví, ale snažím se to dodržovat vše, jak mi řekl doktor, aby bylo mimi v pořádku. Beru každý den Maternu se selenem, 1× Jodtrox, 1× kyselinu listovou a 2× Duphaston (to je těhotenský hormon). Včera jsem z toho byla tak zmatená, že jsem nevěděla, co už jsem polkla a co ne :(

To jsem se ale rozepsala, tak už radši končim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.11.05 09:28

Petula- Ahoj koukala jsem na tvuj krasny ultrazvuk a peknyho mimiska. Vsimla jsem si,ze jsi asi z Berouna,kdyz chodis k Mulacovi,taky jsem z Berouna. Uz premyslis o porodnici,kdyz nam novou v Beroune zrusily? Vim je to asi moc brzo premyslet,ikdyz na druhou stranu to tak rychle vsechno utece. Peta28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
18.11.05 09:39

Ahoj Peta 28,
bydlíme v Králově Dvoře (asi 2 a 1/2 roku), ale chodim k Mulačovi do Berouna. Ke komu chodíš Ty? Původně jsem chodila k Fuchsovi, ale pak jsem měla přes minulé vánoce zamlklý potrat a byla kvůli tomu na laparoskopii (byla jsem před tím u Fuchse a on mi řekl, že to je možná mimoděložní těhu a nic nedělal, řekl, že má teď dovolenou a ať přijdu až po Novém roce) ale mezitím jsem začala krvácet, takže jsem musela k jinému doktorovi - Mulačovi a ten mi přišel mnohem lepší, tak jsem u něj zůstala).
Každopádně o porodnici už jsem přemýšlela, i když je to brzy - rozhoduji se mezi Hořovicema a Motolí - ale asi to vidím spíš na Motol, říkala jsem si, že kdyby něco, tak mě spíš můžou převézt v rámci Prahy než z Hořovic kdoví kam?? :roll:
A co Ty? Taky mi sestřička říkala o cvičení tak od 4. měsíce, což právě začínám, ale nevím, jestli bych to stíhala z práce z Prahy, ani kolik to stojí a jestli to je vůbec na něco dobrý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí