Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
22.11.05 18:21

Ultravuk

Ahojky, zde je fotečka mého mimišáčka.

http://kk-neredin.wz.cz/…mis_10+5.jpg

Přeji všem krásný zbytek dne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
22.11.05 19:47

Ahoj holky!
Eva K- jojo,tak sem rada,ze nejsem sama bez nevolností :lol: .mamče se mnou ani se ségrou taky nic nebylo,tak to je fajn,ale doufám,že mi to jinak nebude probíhat jako mámě,jelikož oba porody měla dooost děsný…no uvidíme…

Lendulin- tak to je fajn,že s váma nic neni v nepořádku po té nehodě…a jaké byly reakce na mimčo doma?moje mača se zeptala…a co budeš dělat???a pak sme obě brečely radostí.fakt dobrý :D
je taky super,že už si takhle miminko viděla v akci…to já zatím viděla jen fazolku…teď tam půjdu příští středu,tak doufám,že už ho taky uvidím!!!
necháš se překvapit,co to bude nebo si to necháš říct?

nevíte někdo,kdy se chodí na genetické vyšetření?

musim zase končit a něco sníst…mám zas děsnej hlad.
tak se mějte moooc hezky! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.11.05 11:25

Evičko, moc díky za odpověď, já jdu na kontrolu 1.12., tak už mi snad taky ohledně toho něco řekne a uvidíme.
každopádně máte krásné miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
23.11.05 11:25

Ahoj kočky. S tou nevolností (pokud ji nemáte) si vážně nemusíte dělat starosti - je to prý individuální. Já se v době snění o miminku málem těšila na něco, co se popisuje jako ranní nevolnosti ale teď bych dala nevíc co, aby mi bylo lépe. Nemůžu ani mluvit, na jídlo nebo pití nemůžu ani pomyslet. Miláček manžílek mi občas něco vnutí sníst (je ohromný kuchař, já se kuchyni teď vyhýbám velkým obloukem) a jelikož zvracím (s prominutím) jen štávy, domnívám se, že živiny miminku neschází. Jsem v 10 tt a tajně doufám, že se to spraví. Ale zas přijdou jiné starosti. Už mne začala trápit zácpa, mám strach ze zad, která mne bolí už od sedmé třídy a problém největší: NEMÁM CO NA SEBE! :lol: Dík za typy ale netroufnu si vyrazit, dokud hrozí, že v prvním obchodě nevydýchám nevolnost. :P Pozdravuju všechny spolutrpitelky. Josefka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.11.05 12:34

Dlouho jsem tady nebyla :oops: a jenom obcas sledovala. Dnes jsem byla na kontrole, Dr. meril delku nostni kustky a velikost kozniho zahybu vzadu na hlavicce, to kvuli Down. syndromu minule mi bral i krev. Pokud nosik je a nameri se ten zahyb tak je vse o.k. K otazce kdy se jde na genetické vysetreni tak je to kolem 16. tydne. (Tripple test). Dostala jsem tehotenskou prukazku, dle PM jsem v 13+3, dle UTZ 12+4, merime 58,2 mm.Takze sama radost. Dnes tam byl se mnou manzel. Libilo se mi jak byl udiven, ze mimi vypada jako clovicek, ma ruce nohy, mrska s sebou. Je to uzasny. :D. Preji vsem taky takovou radost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
23.11.05 15:15

červencový klub nás pomalu dohání v příspěvcích… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.11.05 08:02

Ahoj holky,
už jsem tu dlouho nebyla, ale fórum sleduji a pročítám. V pondělí jsem byla na kontrole (12+5) mimíšek měří 6 cm, na ultrazvuku bylo vše v pořádku, ale fotku nemám protože tam neměl papír, tak prý příště. Viděla jsem jak si mimi strká ruku do pusinky a jak sebou pořád mele. Poprvé mě také vyšetřil a bral mi stěry z čípku, vše je prý v pořádku, ale po vyšetření jsem začala krvácet, což mě dost vystrašilo, protože jinak vůbec ani nešpiním, když jsem mu to řekla, tak se to prý stává, ale do večera to přešlo. Stalo se vám to někomu? 8O
Zatím se mějte musím jít pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
24.11.05 09:01

Ahoj Hančo,
po stěru s čípku, hlavně pokud se to dělá takovým tím kartáčkem vždycky špiním. I když jsem nebyla těhotná. A když je žena těhotná, tak je to všechno více překrvené, tak možná to může malinko zakrvácet. Já jsem byla teď taky na stěru a špinila jsem po tom (jen do večera). Doktorka mě po stěru vždycky na to upozorní, že můžu špinit, tak ať se neleknu, že to nic není. Takže to Hani bude určitě dobré. Mimina jsem totiž bojovníci a dží se zuby nehty. :) Znám pár případů, když ženy nechtěli kdysi dávno mimina, většinou byly hodně mladé a stalo se to nechtěně, a skákali přes potok, dělali si horké koupele apod. A stejně pak porodili zdravá miminka. Teď jsou za to rády. Takže určitě jsi v pořádku, jak ti to doktor říkal, a gratuluji k takovému mackovi! Je to fakt krásné vidět mimiška jak si tam pěkně hoví v bříšečku a různě sebou mrská. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
24.11.05 09:02

Všem ostatním taky gratuluji ke krásným mimišáčkům. Pěkně nám to roste. Jen tak dále. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.11.05 09:35

Díky Evi za odpověď, asi to je v pořádku, ale doktor mě neupozornil a já jsem se vylekala, příště budu připravená. Taky to trvalo jenom do večera. :o

Jak se teď léčíte z nachlazení, včera mě začalo pobolívat trochu v krku, tak jsem si uvařila čaj s medem, přemýšlela jsem o nějakých bylinkách, ale neměla jsem odvahu něco si vzít, máte někdo nějaký recept na nachlazení.
Jaké pijete čaje, já většinou ovocné, kdesi jsem četla, že černý čaj není moc dobrý a s těma bylinkama se to taky nemá přehánět, v lékárně mi poradili mateřídoušku, tak ji vyzkouším.
Pokud máte někodo nějaké jiné typy napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.11.05 10:59

Hanca -taky se mi to stalo, behem par hodin to prestalo, ale dobrý pocit jsem z toho nemela. Doktor mi rekl že se to stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
24.11.05 11:11

Ahoj Hani , v lékárně většinou poradí dobře, tak bych vyzkoušela tu mateřídoušku, nebo potom slabý čaj z heřmánku nebo máty. Moc bylinek prý ale škodí, tak vyzkoušej džusy nebo čerstvé ovoce, jsou plné vitamínů. Když bude nejhůř, můžeš i paralen. Tím bych ale opravdu šetřila.
A gratuluji k miminku, je to fakt macek. My jdeme na UTZ v pondělí, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
24.11.05 11:20

Přemýšlíte už někdo o jmému pro mimi? Mě nějak dochází fantazie. I když máme doma knížku „Jak se bude vaše dítě jmenovat?“, nemůžeme si nějak vybrat. Pro holčičku by těch variant bylo více, ale jestli to bude kluk, tak nevím. Manžel chce Ondřeje, jenomže tak se teď jmenuje každý druhý a to mi přijde blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
24.11.05 11:30

daniela - již jsem se snažila to tady rozvést, ale holyk se moc nechytly. My jsména máme vybrány už dávno a měnit je rozhodně nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
24.11.05 11:41

Holky, klidně rozvíjejte, jsem zvědavá. Já ještě zatím nevybírám, protože mám hodně práce a starostí s rekonstrukcí domečku, pak hodně práce v zaměstnání, psa apod. A ráda se inspiruji. Kdysi se mi nejvíc líbilo jméno Michal, ale jelikož mám Michala manžela, tak toto jméno padlo. Taky se mi líbí celkem pro kluka Jan, Roman, Hynek, Pavel … ty znám, další nevím, ještě jsem nehledala. Pro holku Jana, Edita, Lenka, Zuzana, Kateřina, Tereza, Martina… dál už také nevím. Chtěla bych vybrat spíš nějaké krátké. Ale určitě existuje spousta jmen, které neznám, tak budu ráda, když sem nějaké napíšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí