Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Petulo,ja jsem primo z Berouna a asi od 18let chodim k Brodanovi se kterym jsem spokojena,sice nema ultrazvuk,ale mam kamose na gynde ve spitale a tam chodim po praci,protoze pres den se taky z prace blbe dostavam. Co se cviceni tyce,jdu poprve 1.12. od 14.00-jeste jsem to v praci nerekla,az pristi tyden,abych je na to pripravila,ze ted vice budu pryc
Chodim totiz k doktorce Mulacovy se zadama a ta sestricka to pry vede,tak me tam pripsala,ikdyz chodim k jinemu doktorovi.
Ahoj Peto28,
1.12. jdu na další kontrolu na UTZ a to cvičení je hned vedle, to mi sestra taky říkala, ale já fakt nevim, jak bych to dělala, z práce by mě na cvičení asi jen tak neuvolňovali na 1/2 dne, to bych si asi musela brát dovču a to se mi nechce ![]()
Každopádně mi dej určitě vědět, jaký to tam je a jestli se tam něco budete učit? Ty pracuješ v Berouně, že to takhle pěkně stihneš být ve 14:00 na cvičení? Já bych asi jedině musela chodit v Praze
a to bych se asi nedoplatila ![]()
Petula - pracuji kousek od Berouna,bud si beru sluzebni auto nebo ted pojedu autobusem,mame to s kolegyni dobry jsme sefovy samy sobe,nikdo nas nekontroluje,kdyz mame praci hotovou,tak si muzem delat co chceme,delam celnicinu. Jinak pry je to zadarmo,plati to pojistovna,to mi rikala kamaradka.
Ahoj Péťo,
tak to Ti fakt závidím - být šéfem sama sobě, to je můj sen, ale zatím bohužel nesplněný
A ještě to služební auto, no parádička, máš se ![]()
Dělám účetní v reklamní ag. v Praze a nad s sebou mám hlavní účetní a ještě finančního ředitele, takže fakt nic moc ![]()
Každopádně mi dej vědět, jaké to na tom cvičení je? Kdyby to bylo aspoň trochu později odpoledne, tak bych to taky zkusila v práci nějak ošéfovat, ale takhle fakt nevim ![]()
Ahoj holky,
Vítám nové těhulky s červňátkama! ![]()
Tochu mě pobavilo, že řešíte, že se Vám nevleze kočárek do Seata nebo VW! Já mám totiž Daewoo Matiz
Tam to bude s kočárkem opravdu krušné! Asi budu radši chodit všude pěšky, což má své výhody - 1) budu mít pohyb, takže zhubnu nabytá kila, 2) Ušetřím za benzín. ![]()
Lenkap - tak mě napadlo, když jsem si četla příspěvky jiných holek - jaký ti dělala Dr. ultrazvuk? Vaginální, nebo zvenku? Protože zvenku je jasné, že to půjde těžko vidět takhle brzy.
Lendulin - podobnou nehodu jsem měla kdysi taky a byla jsem z toho v pěkném šoku. Takže si nedokážu představit, co by to se mnou udělalo teď, když jsem těhotná. Ale ještě že se nikomu nic nestalo!
PETULA - to je krásná fotečka.
MARKÉTKA - dělala mi vaginální ultrazvuk.
LENDULIN - jak ti je?
KATIQ - vítám tě mezi námi.Zjišťuji,že nejsem sama,komu nebylo mimčo vidět na ultrazvuku.Já jsem byla 7+3tt a nic.Byla jsem zklamaná,ale teď už jsem v pohodě.Uvidím ho prostě o pár dní později.
Marketa182 - vůbec jsme neřešily, že se nám vejde nebo nevejde kočár do aut. Jen jsem blahopřála k novému autu a psala, že se mému manželovi líbí, ale že mi máme Seata a ten, že je prostorný, že nic neřešíme, asi si špatně četla, o kočárcích tam nebyla jediná zmínka ![]()
Všem děkuji za pochvalu mé fotečky z UTZ
Určitě brzy budete mít taky krásný obrázek svého miminka ![]()
PETULA - strašně se těším až budu mít nad metříkem taky takovou krásnou fotečku.
Petula - no, nemusíš na mě hned tak zhurta
Tulipanek psala - cituji: „…máme nové autíčko, aby se nám tam krásně vešel kočárek…“ tak jsem to možná špatně pochopila… Kromě toho jsem tu ještě někde četla, že někdo psal, že bude muset kočát do auta vždycky skládat, tak se mi to asi popletlo s Vašimi příspěvky. Každopádně mi přišlo vtipné, že v mém případě asi budu vozit kočár na střeše ![]()
Marketko, mrzí mě, jestli Ti to vyznělo nějak špatně, tak jsem to nemyslela
Každopádně já budu mít taky smolíka, i když máme auto velké, protože se sama bojim řídit - lépe řečeno, kdybych v tom autě byla jen já, tak jo, ale s tak vzácným pokladem, jako je miminko, bych si asi sama netroufla
a manžel bude celý den v práci
takže já na tom budu stejně jako Ty - všude pěkně po svých nebo busem, ale taky to přežiju ![]()
Přeji všem hezký víkend, kdyby tu snad o víkend někdo byl, tak se určitě ozvěte, v jeho průběhu určitě nakouknu ![]()
Ahojky všichni,
Lenkap - už se přestaň stresovat, mimísek tam určitě bude, myslím, že ta doktorka nemá dobrý ultrazvuk, uvidíš, že příště už se ukáže.
Lendulin - to je vážně hrozný, co se stalo, hlavně, že jste všichni v pořádku. Musím vám říct, že od té doby, co jsem těhotná, tak se hrozně bojím jezdit v autě, mám před sebou takové katastrofické scénáře a fakt nesnáším kaminony na dálnici.
Petul - doktor mi to zatím nenabídl, aby manžel přišel se mnou, ale manža mi řekl, že příště jde se mnou, tak jsem zvědavá, co mi na to doktor řekne. Jinak mě už doktor dělal ultrazvuk normálně zezhora.
A teď napíšu, co jsme dělali včera. Udělali jsme si výlet do Prahy, s tím že tam potřebujeme koupit nějaké věci v Ikee, manža jel za bráchou opravit mu počítač a já chodila s kámoškou po nákupech, taky jsem si dala v Plzni boty do opravny, že se pro ně stavíme, až pojedeme nazpátek.
A musím vám napsat, že jak jsem v těhu, tak jsem úplný dement, na všechno zapomínám, to co jsme chtěli v Ikee, na to jsme samozřejmě zapomněli a boty jsem si v Plzni taky nevyzvedla. Ale koupila jsem si v H a M hezký kalhoty, ale bohužel nejsou na zimu, až tak na to jaro nebo je můžu nosit doma, jsou fakt pohodlný.
zatím papa a mějte se všichni o víkendu fajn.
Lenča
TULIPANKU - já už se vůbec nestresuju,jen se strašně těším,až to mimčo uvidím.Jsem v pohodě.
PETULA + TULIPÁNEK - dnes mi přijede na návštěvu brácha,tak se moc na internet nedostanu,ale odjede zítra ve 14:30 a pak bych měla čas zasednout na internet a pokecat.Co vy na to?
Markét a s tím autem jsem to vážně nemyslela vážně, jen mám hroznou radost, že už konečně máme nějaké autíčko. Teda myslím, že hlavně manža má radost, pořád si ho pucuje a zvelebuje, mě auta zase tolik neříkají, takže samozřejmě, že bude jezdit s kočárkem a nebudu se vyvážet v autě, to bych tomu malýmu píďovi nemohla udělat.
Lenkap - pokusím se tady být zítra ve 14.30 hod., ale neslibuji, protože nevím, jestli nám do toho něco nevleze.
Mějte se Lenča
Ahoj,
hlásím, že se cítím celkem dobře a mimís se má snad taky dobře, nešpiním ani nic jiného mimořádného. Akorát nosím 24 hod. denně ortopedický límec a hodlám si ho pro jistotu nechat ještě aspoň 3 dny.
Zítra bude další pokus o návštěvu rodičů, doufám, že tentokrát už bez problémů
akorát že teď se asi budu bát jezdit autem ještě víc než předtím
Ostatně, já řidičák sice mám, ale neřídím, vozím se, už ani nevím, jak tam ty pedály vlastně jsou
což trochu vytáčí mého partnera, když se třeba někde na návštěvě pije - já alkohol nemusím (ani v netěhu) a on nemůže pít, protože pojedeme… sama jezdím MHD ![]()
ahoj hlásím se s dalším miminkem na červen 2006. Mám doma už chlapečka v červenci mu bude sedm a na miminko se moc těší.Termín mám podle uzv 6.6.Už aby se mimčo začalo hýbat to se mi poprvé moc líbilo a Tomášek se také nemůže dočkat až miminko ucítí kopat.
ahoj a mějte se Jana