Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
13.10.10 09:36
steveka píše:
Caroline81 píše:
steveka píše:
holky ja dostala prukajdu az ve 13tt..i krv mi tak brali.. 8-)
Jo asi to všude dělaj jinak, ale myslím, že je to rozumný.
3tydny jsem spinila tak to nebylo jisty…ale mimous se udrzel…nechali jsme to prirode..

A co ti doktor rekl na to spineni? Ja uz spinim pres tyden, pry pokud nebudu mit bolesti nebo to nezesili tak mam prijit az pristi tyden… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
13.10.10 09:40

presne…je to na prirode..dal mi duphaston ale po nem mi bylo blbe tak jsem to nebrala…nakonec jsem v deloze mela hematom a ten se vyprazdnoval..byl blizoucko mimouse,ale nevzla ho sebou…pak to ze dne na den prestalo…a nic uz…v 9tt jsem sla na ko a v pohode,mimous si hovel a klidecek.dr se me ptal jak se k tomu stavim..rikam ze plan to nebyl..ale kdyz uz je..rekl at se setrim,nezvedam tezke veci a odpocivam s nozkama nahore at se deloha dobre prokrvuje..nic jinyho se ani delat neda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
13.10.10 09:41
S.v.e.t.l.n.a. píše:
steveka-jj,mají pořád stejnou barvu a intenzitu,proto jsem naivně myslela,že by mohla být silnější…pořád se uklidňuju tím,že v tom červenci(však se pamatuješ) sem ten potrat prožívala jinak,to bylo jednorázový a všechno ven…teď sem měla bolesti snad z tý zácpy a jen 2 dny špinění bez krve..Jinak-já určitě budu chtít vědět,co to bude :potlesk: moc bych chtěla holčičku,takže to určitě bude kluk :lol:
a rodit každopádně u Apolináře

svetli nech to konovi…hlavne ze uz nespinis a bolesti nejsou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
13.10.10 09:43
steveka píše:
S.v.e.t.l.n.a. píše:
steveka-jj,mají pořád stejnou barvu a intenzitu,proto jsem naivně myslela,že by mohla být silnější…pořád se uklidňuju tím,že v tom červenci(však se pamatuješ) sem ten potrat prožívala jinak,to bylo jednorázový a všechno ven…teď sem měla bolesti snad z tý zácpy a jen 2 dny špinění bez krve..Jinak-já určitě budu chtít vědět,co to bude :potlesk: moc bych chtěla holčičku,takže to určitě bude kluk :lol:
a rodit každopádně u Apolináře
svetli nech to konovi…hlavne ze uz nespinis a bolesti nejsou. :srdce:

PŘESNĚ TAK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 09:45

steveka-nechávám právě,proto jsem neběžela k dr…ale zase si říkám,že když jsou pořád //,pořád mě bolí prsa a kříž,tak se mimi možná udrželo…minule jsem o hcg přišla do druhého dne,proto mě tak pustili tak brzo z nemocnice domu.a kdybych přišla o mimi a tím pádem o hcg,tak by mi testík neukázal //,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
13.10.10 09:45

Ahoj děvčata, já vás pozoruju už týden a sbírám odvahu se přidat. Po včerejším testíku jsem tu. Vezmete mě mezi sebe?
Je mi 36let, tohle bude moje 3.dítko(doma mám dva puberťáky syn-15 a dcera 14let). První čárku jsem našla 12DPO-minulý čtvrtek na mama10 a hned se ukázala i čárka na mama25. Zadařilo se nám ve 3.měsíci léčby Clostilbeytem. K dr.půjdu až za 2 týdny, aby už bylo na ultrazvuku srdíčko. Zatím zavádím utrogestan, a z příznaků mi skoro nic není- jenom slintám jako doga, žaludek trochu na vodě, mastí se mi vlasy, a mám trochu citlivější prsa… Termín bych měla mít kolem 19.6.(jednoho blížence-syna už mám doma).
A tady ještě moje sílící čárky: MAMA10 od čtvrtka ráno 12DPO/26DC až po včerejšek 17DPO/31DC, kdy jsem testovala večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.10.10 09:47
birma píše:
Ahoj děvčata, já vás pozoruju už týden a sbírám odvahu se přidat. Po včerejším testíku jsem tu. Vezmete mě mezi sebe?
Je mi 36let, tohle bude moje 3.dítko(doma mám dva puberťáky syn-15 a dcera 14let). První čárku jsem našla 12DPO-minulý čtvrtek na mama10 a hned se ukázala i čárka na mama25. Zadařilo se nám ve 3.měsíci léčby Clostilbeytem. K dr.půjdu až za 2 týdny, aby už bylo na ultrazvuku srdíčko. Zatím zavádím utrogestan, a z příznaků mi skoro nic není- jenom slintám jako doga, žaludek trochu na vodě, mastí se mi vlasy, a mám trochu citlivější prsa… Termín bych měla mít kolem 19.6.(jednoho blížence-syna už mám doma).
A tady ještě moje sílící čárky: MAMA10 od čtvrtka ráno 12DPO/26DC až po včerejšek 17DPO/31DC, kdy jsem testovala večer.

Gratulace veliká!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
13.10.10 09:48
birma píše:
A tady ještě moje sílící čárky: MAMA10 od čtvrtka ráno 12DPO/26DC až po včerejšek 17DPO/31DC, kdy jsem testovala večer.

Moooc gratuluju Birma :-) a vítám Tě mezi náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.10.10 09:50

Teda nás je!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 09:51

Birma gratuluju a vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
13.10.10 09:51

no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.10 09:52

Brkatka-to by nějaká šikovná maminka mohla udělat seznámek,ne?já teda šikovná na tyhle věci nejsem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 09:53

také tě vítám Birmo :kytka: bude super tu mít zasloužilou mamku, která ví, jak na to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.10.10 09:54
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Brkatka-to by nějaká šikovná maminka mohla udělat seznámek,ne?já teda šikovná na tyhle věci nejsem :oops:

Zrovna na to myslím, ale každý se do toho seznámku bude muset napsat sám. Já začínám ;-) Kdo chce do seznamu, ať zkopíruje a připíše se.
Kdo má termín přede mnou ať se napíše přede mě atd.

Jméno - Termín porodu - Věk?

Brkatka - 11.6.2011 - 27

Příspěvek upraven 13.10.10 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.10 09:55

Holky mám dotaz: Kdy budete říkat v práci, že čekáte miminko? Mám z toho docela strach, i když si říkám, že je to jen práce, :zed: ale už jsem v ní dlouho, tak proto ty obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí