Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
steveka píše:Caroline81 píše:3tydny jsem spinila tak to nebylo jisty…ale mimous se udrzel…nechali jsme to prirode..steveka píše:Jo asi to všude dělaj jinak, ale myslím, že je to rozumný.
holky ja dostala prukajdu az ve 13tt..i krv mi tak brali..
A co ti doktor rekl na to spineni? Ja uz spinim pres tyden, pry pokud nebudu mit bolesti nebo to nezesili tak mam prijit az pristi tyden… ![]()
presne…je to na prirode..dal mi duphaston ale po nem mi bylo blbe tak jsem to nebrala…nakonec jsem v deloze mela hematom a ten se vyprazdnoval..byl blizoucko mimouse,ale nevzla ho sebou…pak to ze dne na den prestalo…a nic uz…v 9tt jsem sla na ko a v pohode,mimous si hovel a klidecek.dr se me ptal jak se k tomu stavim..rikam ze plan to nebyl..ale kdyz uz je..rekl at se setrim,nezvedam tezke veci a odpocivam s nozkama nahore at se deloha dobre prokrvuje..nic jinyho se ani delat neda..
S.v.e.t.l.n.a. píše:
steveka-jj,mají pořád stejnou barvu a intenzitu,proto jsem naivně myslela,že by mohla být silnější…pořád se uklidňuju tím,že v tom červenci(však se pamatuješ) sem ten potrat prožívala jinak,to bylo jednorázový a všechno ven…teď sem měla bolesti snad z tý zácpy a jen 2 dny špinění bez krve..Jinak-já určitě budu chtít vědět,co to budemoc bych chtěla holčičku,takže to určitě bude kluk
a rodit každopádně u Apolináře
svetli nech to konovi…hlavne ze uz nespinis a bolesti nejsou. ![]()
steveka píše:S.v.e.t.l.n.a. píše:svetli nech to konovi…hlavne ze uz nespinis a bolesti nejsou.
steveka-jj,mají pořád stejnou barvu a intenzitu,proto jsem naivně myslela,že by mohla být silnější…pořád se uklidňuju tím,že v tom červenci(však se pamatuješ) sem ten potrat prožívala jinak,to bylo jednorázový a všechno ven…teď sem měla bolesti snad z tý zácpy a jen 2 dny špinění bez krve..Jinak-já určitě budu chtít vědět,co to budemoc bych chtěla holčičku,takže to určitě bude kluk
a rodit každopádně u Apolináře
PŘESNĚ TAK.
steveka-nechávám právě,proto jsem neběžela k dr…ale zase si říkám,že když jsou pořád //,pořád mě bolí prsa a kříž,tak se mimi možná udrželo…minule jsem o hcg přišla do druhého dne,proto mě tak pustili tak brzo z nemocnice domu.a kdybych přišla o mimi a tím pádem o hcg,tak by mi testík neukázal //,ne?
Ahoj děvčata, já vás pozoruju už týden a sbírám odvahu se přidat. Po včerejším testíku jsem tu. Vezmete mě mezi sebe?
Je mi 36let, tohle bude moje 3.dítko(doma mám dva puberťáky syn-15 a dcera 14let). První čárku jsem našla 12DPO-minulý čtvrtek na mama10 a hned se ukázala i čárka na mama25. Zadařilo se nám ve 3.měsíci léčby Clostilbeytem. K dr.půjdu až za 2 týdny, aby už bylo na ultrazvuku srdíčko. Zatím zavádím utrogestan, a z příznaků mi skoro nic není- jenom slintám jako doga, žaludek trochu na vodě, mastí se mi vlasy, a mám trochu citlivější prsa… Termín bych měla mít kolem 19.6.(jednoho blížence-syna už mám doma).
A tady ještě moje sílící čárky: MAMA10 od čtvrtka ráno 12DPO/26DC až po včerejšek 17DPO/31DC, kdy jsem testovala večer.
birma píše:
Ahoj děvčata, já vás pozoruju už týden a sbírám odvahu se přidat. Po včerejším testíku jsem tu. Vezmete mě mezi sebe?
Je mi 36let, tohle bude moje 3.dítko(doma mám dva puberťáky syn-15 a dcera 14let). První čárku jsem našla 12DPO-minulý čtvrtek na mama10 a hned se ukázala i čárka na mama25. Zadařilo se nám ve 3.měsíci léčby Clostilbeytem. K dr.půjdu až za 2 týdny, aby už bylo na ultrazvuku srdíčko. Zatím zavádím utrogestan, a z příznaků mi skoro nic není- jenom slintám jako doga, žaludek trochu na vodě, mastí se mi vlasy, a mám trochu citlivější prsa… Termín bych měla mít kolem 19.6.(jednoho blížence-syna už mám doma).
A tady ještě moje sílící čárky: MAMA10 od čtvrtka ráno 12DPO/26DC až po včerejšek 17DPO/31DC, kdy jsem testovala večer.
Gratulace veliká!!! ![]()
birma píše:
Moooc gratuluju Birma
a vítám Tě mezi náma.
Brkatka-to by nějaká šikovná maminka mohla udělat seznámek,ne?já teda šikovná na tyhle věci nejsem ![]()
také tě vítám Birmo
bude super tu mít zasloužilou mamku, která ví, jak na to ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
Brkatka-to by nějaká šikovná maminka mohla udělat seznámek,ne?já teda šikovná na tyhle věci nejsem
Zrovna na to myslím, ale každý se do toho seznámku bude muset napsat sám. Já začínám
Kdo chce do seznamu, ať zkopíruje a připíše se.
Kdo má termín přede mnou ať se napíše přede mě atd.
Jméno - Termín porodu - Věk?
Brkatka - 11.6.2011 - 27
Příspěvek upraven 13.10.10 v 09:58
Holky mám dotaz: Kdy budete říkat v práci, že čekáte miminko? Mám z toho docela strach, i když si říkám, že je to jen práce,
ale už jsem v ní dlouho, tak proto ty obavy.