Poradna duly
Jana Čurdová
Já jdu na kontrolu 12.5.Ted se mi ty dny tak táhnou. Byla jsem za pejskama na zahrade a toho velkýho jsem vycesavala a pak jsem přišla domu a lehla.Ty záda to je des.Holt to musíme vydržet. Malá mi asi počítá zebra, ale nohama. ![]()
Jo jo, je to čím dal náročnější
já už zacinam chodit na delší procházky, říkám si, že je třeba zlepšit fyzicku na porod
večer už skoro nespim, nejde to
vydrží maximálně 2 hodiny v kuse.
Včera večer jsem měla asi poslicky, nevím, co jiného by to bylo
trvalo to asi pul hodiny, vzbudilo mě to. Silná bolest v podbřišku a břicho stažené a tvrdé… no ráno neštěstí ok, myslíte, ze to bylo ono? ![]()
@marturka a co máš za potíže, že tě chcou brát dřív? Já měla asi před 14dny takové hrozné stavy, že jsem už brečela zoufalstvím a nikdo mi nechtěl pomoct..pořád mi bylo nějak blbě, na omdlení, bílá, návaly, vyčerpaná ze všeho, zvýšená jen teplota, ale bylo mi na umření..jsem myslela, že už to do konce nepřejde
Pak mi píchla rychlá magnesium, zvýšila jsem dávky a nasadila vitamíny a zatím dobrý konečeně..ale bylo to hrozné, asi 14dní jsem to měla:cert:
@Hanesi taky mi to tak dělá nějakou dobu, bolest v podbříšku, jak při silné menstruaci až do zad a ted čím dál častěji, už mě to v noci i budí, dneska v noci to bolelo nejvíc..ale břicho mi netvrdne
Asi poslíčky doufám teda.
@marturka Aha,tak to bych asi taky nevěděla se rozhodnout
Asi bych zkusila vydržet aspon do konce 36.tt,pak už se mimi bere za donošené, ale pokud už nevydržíš, tak se nedá nic dělat a šla bych dřív. Takže ti ty miomy stejně budou vyndávat u porodu císařem, nebo až pak?
Co bych dala za to jít aspoň na krátkou procházku, nejde to, ach jo. Poslíčci mě taky teď porad zlobí, ale nic to neznamená pokud jsou nepravidelné, prý děloha trénuje, ale to už tady někdo psal.
@marturka Takže to taky nemáš jednoduché co? Říkají ze ukončeny 35tt už miminka zvladaj téměř vždy bez problémů, ale pokud si myslis ze to půjde aspoň do toho konce 36tt, tak bych počkala, určitě by to bylo lepší. Záleží jak se cítíš a mimco to zvládne i dřív a ty tady pro něj musíš byt i potom.No nemáš to jednoduché. Tak ti držím palecky at uz se rozhodnes jak uznas za potřebné, hlavně at to dopadne dobře oběma, tobě i miminku. ![]()
Holky nevíte jak @papmark? Porad na ne myslím…
Jinak me je teď docela dobře
začala jsem se už víc hýbat, občas něco udělám i na zahradě a cítím, jak se mi zlepšuje fyzicka, ale neprehanim to
včera jsem se vážila a od začátku tehu to je 15 kg, tak to taky není nejhorší
docela se mi ulevilo, bala sem se, ze to bude mnohem více…
Přijde mi, ze má malá dny, kdy tam řádí a dny, kdy zase více spinka, to mě vždy trochu znrvozni, tak do ni dloubu, aby se probudila a dala o sobě vědět ![]()
V pondělí jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, kolik mala pribrala za ten měsíc ![]()
@marturka jo jo, asi ano, bylo to jediné možné řešení při jejím zdravonm stavu :-
@marturka Taky jsem hned zadychana, ale to bych ještě zvládla, snad, ale ta bolest zad, nemůžu ani vstát, natož někde chodit.Taky si myslím ze @papmark má úplně jiné starosti.
@marturka Asi to bude nejlepší nechat to na doktorovi a věřím, že vědět více, je někdy horší, než nevědět
Ale určitě to zvládneš, at už se rozhodneš jakkoliv, i to malé..přece jenom už je vyvinuté a nejrizikovější období má za sebou.Budu držet palečky, hlavně se nestresuj(vím, že se to lehko řekne),ale psychika dělá hodně ![]()
A já už mám holky nahoře 18kg, tak doufám, že za ty 4 týdny už více jak ty 2kg nedám
No co už ![]()
No já ted za ten poslední měsíc přibrala nejvíc, ale celkem to jde, tak si nezoufám. Už mi taky začali otýkat kotníky a prsty na rukou, ale je to jeste v pohodě. Prášky na tlak musím brát az do porodu. Už jste začala některá s pitím toho caje? Kluci doma jsou ted pěkně nastydli, tak jen tise doufám ze nechytnu žádného bacila.Ten mladší proplakal celou noc, tak toho mám dneska celkem dost, jsem unavená, nevyspala a na zahradě se nedá sedět, počasí je dnes na prd.
@Bodlinka 09 no já se chystám na ten čaj od pondělka
Lněné semínko taky, už mám koupené, ale nechápu jak ho mám připravovat..zalila jsem ho horkou vodou a nechala 15minut stát, jak jsem četla někde, ale žádný sliz se z toho nedělá
Sice na ten císař to nebudu asi potřebovat, ale co kdyby náhodou se malé otočilo a já šla normálně rodit..člověk nikdy neví ![]()
@Dita.j. Já začala s tím čajem, tak se necham překvapit. Lněné semínko nemám, ten sliz co se ma dělat me nějak odrazuje. Někde sem četla ze se to může nechat namočené přez noc.
Ahoj holky tak hlásím že se včera 2.5. 2014 narodila Nelinka s váhou 1410g a 39cm. Byl to nakonec akutní císař protože jsme měli špatné výsledky moči a vysoký tlak a malá nerostla. Nelinka je velká bojovnice a má se dobře ale je v inkubatoru. Dneska jsem se na ní byla podívat a je to takový malinký rozkosny stvorenicko. Jinak už odpocívám ten císař je nic moc teda..
@papmark Tak to gratuluju.
Je malinká, ale uvidis ze to vše brzo dožene. Všichni jsme na tebe moc mysleli a drželi palecky.Tak odpočívej at taky naberes sílu a můžete jít co nejdříve domu.