Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
7.5.14 13:13

Takže holka dostala antibiotika a az je dobere tak se máme přijít domluvit jak to bude s těma mandlema.Oni ji je naposled rezali, mela na nich váčky s hnisem, tak se hrozně boji a říkala ze tohle už zažít nechce, at ji je raději vytrhnou.Byla jsem s ni v ty nemocnici když ji to dělali a mela sem co dělat abych nebrecela s ni jak mi ji bylo líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.5.14 18:50

@Hanesi Ahoj, tak u doktora to dopadlo dobře. Preeklamsie to nebude, bílkoviny i cukr mám v normě, tlak jen trochu větší. Ale já mám od malička zhoršenou funkci ledvin, tak ty otoky budou určo k tomu. Tak budu brát brusinky.
Sestra říkala, že jsem jediná vydržela tak dlouho, že ostatní maminy šly na nemocenskou. No jo, jenže mě bylo ještě před 14 dny dobře a v práci mě to bavilo, říkala jsem si, že budu mít alespoň pohyb. A pak to přišlo ráz naráz a najednou jsem ráda, že už tam nemusím.

@Bodlinka 09 malá má taky často angíny a dětská doktorka navrhovala vytržení mandlí, ale já bych to určitě zkonzultovala s více doktory, nějakou funkci v těle mají, přítelovi je v mládí vytrhli a angíny stejně pokračovaly. To tě nechci strašit, ale fakt si to pořádně rozmyslete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.5.14 19:03

@Zajdule Oni ji to řekli v nemocnici když ji ty mandle řezali a taky ji hrozilo udušení, tak proto ji to navrhli. Bracha je z toho samého důvodů bez mandlí a už na anginy netrpí, manžel je taky nemá a anginu ma jednou za x let.Ale je pravda ze je to určitě jak u koho.Oni ji to nenavrhli kvůli častým anginám, ale kvůli tomu jak u ni probíhá. Uvidíme co nám řeknou, do prázdnin je času ještě dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.5.14 20:40

Ahojky holky :mavam: Tak dneska na kontrole:jsme pořád hlavou nahoře, pohlaví nejde vidět vůbec a ty bolesti co mívám ted, jsem říkala doktorce a prý jsem otevřená na jeden prst, takže pokud to začne být pravidelné, tak mám rychle jet do porodnice a na nic nečekat, at se kvůli poloze nedostane mimi do porodních cest :roll: Jinak má mimi asi 2200g a pokud nepřibere za týden, tak mě předá do nemocnice :nevim: Ptala jsem se na to magnesko a říkala, že mám snížit na 3tablety denně a pokud se neotočí, tak ho můžu brát do konce normálně..ale pokud by se ještě náhodou otočilo, tak by jsme od 37tt snížili na co nejmín, ale zase abych nedostala záchvat při porodu, tak raději nepřestat :nevim: A tetování na tu epidurální anestezii, prý by nemělo vadit, ale že to by posoudil anesteziolog. Takže mám nařízeno odpočívat a nic nedělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.14 11:20

Ahoj holky :-) dlouho jsem tu nebyla neboť toho na me bylo moc. V sobotu jsme si domu dovezli kočárek který stejně máme u babičky :-).
@papmark gratuluji :kytka: k maličké princezně :-) hlavně ze vše dobře dopadlo a obe jste zdravé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
8.5.14 13:18

@Dita.j. malé? A kolaty jsi tt?
S tím tetováním je to tak jak jsem psala vid, zaleží na dohodě s anesteziologem, no tak uvidis, jak to nakonec bude ;-) no já to magnesko beru porad 6-8, vůbec si to bez něj neumím představit :nevim: včera jsem blbec přehnala úklid, pak ještě 1km procházka a večer babinec v pizzerii, tj.3 hodiny sezení na tvrdé židli a musm říct, ze jsme toho měly obě plné kecky… :roll:
@zandýsek jaký kočárek nakonec vyhrál? ;) u nás dorjan buterfly ;)
@Zajdule no tak super! To je samozřejmě ta les varianta :potlesk: preemklapsie je mrcha :cert:
@Bodlinka 09 krásní hafani, oba :-) my jsme teda s naším pejskem na sobě ted dost závislí, jsem zvědavá, jak to zvladneme po porodui s malou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.5.14 15:40

@Hanesi Jsem 36.tt(teda 35+3 přesně)),ale kvůli té poloze to budem plánovat(teda jestli se ještě neotočí)minimálně o týden dříve a tím, že jsem otevřená na jeden prst, tak chce, aby malé tam zůstalo do toho plánovaného císaře, tak jsem to pochopila aspon :nevim: No říkala, že si myslí, že dneska anesteziolog dokáže napíchnout všechno, ale že to se pak musím domluvit přesně tam, ale že snad to nebude problém s tím tetováním:)A s tím magneskem bych taky bez toho nepřežila ;) Já právě ted taky víc pochodovala, dělala a vždycky v noci a ráno, čím dál větší bolesti, jak v tříslech a ta stydká kost, tak v podbříšku až do zad, jsem myslela, že to jsou ty poslíčky, ale právě se na to dívala a že jsem otevřená už a mám odočívat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.5.14 16:48

@marturka No mám v plánu to do konce května zvládnout, aby mimi vydrželo. Já už jsem taky hotová ze všeho..prostě mě všechno bolí, už nevím, jestli se tak pozoruju, nebo co..ale dneska zase ze mě pořád něco po malých dávkách vytýká, tak nevím, jestli s tím někam jet..jestli to není plodová voda, nebo moč :nevim: Dělá to některé z vás taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.5.14 16:55

@marturka Mám strach rodit spíše tak kvůli mimi, aby se něco nezlomilo a tak, je to prý rizikový porod, ještě když bude menší a prvorodičkám nedoporučujou :nevim: Vypadá to, že i ty to budeš mít teda dříve, tak snad se tam sejdem a budem tam spolu a radit si:hug: Dcera ti teda taky nepřidá na klidu, někdy ty děti jsou fakt sobci..ale mysli na mimi, hlavně, že s tím tam budeš a zbytek vypust..stejně se tím trápíš nejvíce ty pak a na klidu ti to nepřidá, který ted potřebuješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
8.5.14 17:42

@Dita.j. já bych jaký raději jela :roll: @marturka ma pravdu, dej si obyc vložku a vyjet! Maximálně pojedes zbytečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.5.14 19:18

Tak už jsem přijela holky a naštěstí dobrý, doktor udělal test prohlédl a říkal, že to vypadá na čirejší hlenovou zátku, ale plodovka to není. Prý čípek je 1,5cm a otevřená jsem na prst, ale placenta nahoře, bez kontrakcí, tak snad to bude ještě nějakou dobu dobrý, akorát jak mě vyšetřoval, tak vytáhl prst s takovým hlenem mírně od krve, tak jsem se trochu lekla..kdyby prý začly bolesti, tak mám přijet, tak se mi ulevilo a nebudu stresovat aspon :) Jinak na ten císař už mám prý přijít příští týden si plánovat, že tak v tom 38.tt ho dělají raději 8o No holky, tak už se to teda blíží hodně rychle :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
8.5.14 19:33

@Dita.j. já si také mylim, že to bude dříve ;) ale ted už to je v pohodě, male to zvládne, kdyby něco :-)
Držím pěsti, ale je to zvláštní, jak nejdrive řešíme testiky a teď už rodime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.5.14 19:43

@marturka No snad ne teda, ještě at tam aspon 14dní vydrží a přibere drobek :srdce: Říkal, že to může být zátka, tak třeba ne..no každopádně příští týden na kontrole řeknu doktorce o žádanku už do nemocnice a jdu tam hned ;) Už na nic nečekám, at mi udělají předoperační testy, at pak nemusím, kdyby něco, akutně na celkovou narkózu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.5.14 19:54

@Hanesi To je teda..nějak se to ted blíží velkou rychlosti..pořád na to čekáme, na ten den D a ted, jak už to je za dveřmi, tak začínám být už nervózní, aby jsem to zvládla a bylo vše v pořádku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.5.14 20:17

@Dita.j. Co vim tak někomu odejde ta hlenova zátka a rodí třeba az za týden, akorát se musí dávat větší pozor na hygienu.Ale je to prostě jak u koho.
Mě bylo dneska od rána blbě, že sem zalehla a skoro celý den prospala, když mě teda malá nebudila, no nevím co budu dělat v noci.Jak to tady čtu, tak nebudeme mít děti v červnu, ale plno jich už bude v květnu. No co, hlavně aby jsme byli všichni zdraví a miminka to vše hravě doženou.
Tak se holky držte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital