Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
18.5.14 19:46

@Hanesi To je utrpení, co? Ještě že nás na konci čeká tak sladká odměna. Jak říkáš, musíme to vydržet. I když když jsem měla migrénu, dala jsem si paralen. Tak uvidím, to až v krajní nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.5.14 20:29

No tak mě už ani nekope, nemá na to místo :roll: takže se jen prevaluje a skyta… ale i to stačí, když se nasponuje hlavou na mocak a zadečkem pod žebra, to je pak paradicka… :mrgreen:
Me pomáhá v jednu rano teplý kakao :mrgreen: vážně a pak hned usnu… :* na dvě hodky, než musím curat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.5.14 23:01

V noci mi pomáhá kojící polštář pod nohy, jinak taky ten balon. No a vstávání na záchod nebo se třeba jen otočit na druhý bok - „k nezaplacení“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
19.5.14 05:58

Uplně jsem se teď zarazila jak počítáte dny do porodu :D já jdu ve čtvrtek na kontrolu jestli se mi díky malýmu jak tlačí do porodních cest nezkrátil čípek :) řeknu vám že pro mě je utrpení ten klidovej režim z nohama nahoře nemůžu pořádně ležet na zádech ale jak jinak to udělat že :D prášků mám jak kdybych rozkradla lékarnu sice je to jen nějaký magnesko železo :D a ještě nějaký ale každý den na to myslet :D si připadám jak důchodce kterej snídá prášky :( uvidíme jak to ve čtvrtek dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
19.5.14 07:22

Ahoj, maminy :mavam: vím, že vstupuju do rozjeté diskuze, ale bohužel jsem vás „našla“ až dnes a ráda bych se k vám přidala… :?: Termín mám 17.6.2014 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.5.14 07:45

@Lucinka0 Já beru taky magnesko, k tomu brusinky v tabletách a teď jsem začala se lněným semínkem. Na kontrolu jdu az 28.5. a pak už do porodnice :-)

@new Ahoj, já mám termín 27.6. Jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.5.14 07:57

@new ahoj, no pozdě ale přeci :mrgreen: jsem si říkala že ani nenakouknes :mrgreen:

@Lucinka0 no jo, ty prášky jsou otravny, ale já to mám už od začátku tehu, tak jsem docela zvyklá :mrgreen:
Jinak to ležení s nohama nahoře je fakt hrozny, ale už jen měsíc a budeš to mít za sebou :-)

Holky me ted večer vždy začnou jakoby brnet nohy, nebo co to je, a nemůžu kvůli tomu usnout :roll: mate to taky někdo? Čím to může být? Hořčík beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
19.5.14 08:02

@Zajdule - Ahoj, celkem to jde, až na kopance do žeber, noční vstávání na wc a to, že už si občas přijdu nemotorná :) Já jdu na KO na gyndu 22.5., tak se těším :dance: V porodnici už jsme nahlášení, tak jen čekáme, kdy to příjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
19.5.14 08:11

@Hanesi - Ahoooj!!! :mavam: No, kdybych věděla, že tahle diskuze je, už jsem tu dávno :)

Mě teda nohy nebrní, ale slyšela jsem, že je nejčastější příčinou nedostatek magnézia (hořčíku), v úvahu ale může připadat i nedostatek vápníku, případně obou najednou, ve svalových tkáních. Řešení je zvýšit jeho přísun. Nejlepší jsou minerální vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.5.14 08:16

@new no tak hlavně, že jsi nás našla ;)
Já už to nějak vydrží, ale jen je to nepříjemné, neje usnout… ale co, těch par týdnů to už zvladnem :mrgreen:

Já jdu na kontrolu do porodky a týden v pondělí, tak jsem zvědavá, zda bude nález stejný :roll: upřímně bych malou raději už měla u sebe, ale na druhou stranu pro ni as ještě nějaký ten týden bude fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
19.5.14 08:22

@Hanesi - No, pár týdnů…to už je opravdu pár :) Se ani nerozkoukáme a máme ty naše zlatíčka u sebe. Já se hrozně těším :srdce: A super je, že se narodí do hezkého počasí a né třeba do zimy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.5.14 08:34

@new jo jo, doberu krabičku magneska, tj někdy příští týden a pak dej se vůle boží :mrgreen: to už budu 37+0, tak by malá mohla na svět :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.5.14 08:37

@new ale pod prosteradlem už mám raději prebalovaci podložku, kdyby náhodou rupla voda :mrgreen: a tašky a nástup do porodky máme natrenovany z minulého týdne :-) tak ted jen, aby meli v porodnici v den D volno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
19.5.14 08:38

@Hanesi - Koukám, že už se taky nemůžeš dočkat ;) Já si to hlavně jakoby celou dobu vůbec neuvědomovala a až posledních pár dní mi to asi začíná docházet a začínám se na ten novej život hrooozně tešit :dance:

Jééé, s tou podložkou je to super nápad!!! Já budu zrovna dnes měnit povlečení, tak jí tam mrsknu taky. Díky za nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
19.5.14 12:39

Ahoj holky :mavam: Tak jeste porad v porodnici. Vsichni uz jdou domu, my si musime jeste pockat. Adélka je hrozny chrapoun a nikdo a nic ji nevzbudi, takze spatne papa. Rikaj ji Šipkova Ruzenka.Uz mam mleko tak to snad bude lepsi. Hrozne blbe se mi tady pise, signal na prd tak se omlouvam xa ty chyby a preklepy, obcas tam skoci jina pismenka. Jinak vsem dekuji za gratulaci.
Holky uplne s vami citim jak jeste nosite miminka, je to unavne a tezsi a tezsi.No hlavne at vas to neptekbapi jako nas co to mame uz za sebou.Ja mam porad oyekle nohy ze se do niceho nevejdu a boli me, no a zada taky nic moc, ale dase to vydrzet kdyz se podivam na to moje slunicko, stalo to za to. Drizim palecky at vam to vsem dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí