Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás balíky vozí 2 super chlapi. Ví, že musí chvilku počkat, že třeba přebaluju
. Když neotevřu, jedou dál do ulice a pak se vrátí. Jinak nikdy bych nedala peníze dřív, než bych dostala balík.
@Barus20 zkusím se tam zeptat…paní co mi to posílala bohužel ztratila podací lístek ![]()
@lendiiisek Mě to příjde zvláštní i v tom, co pak když ti balíček dávají a ty zjisťíš že je poškozený/vykradený atd. To ti budou tvrdit ale vy jste to zaplatila, to už je váš problém. Nejdřív balík zkontroluju jestli vypadá „normálně“ pak platím ![]()
Bydlím na samotě u lesa a tohle se u nás nikdy nestalo. Jelikož máš právo si balík nejdřív zkontrolovat, tak by to snad ani nešlo.
Měla by děvčátka smůlu. Ono je to asi rychlejší a pohodlnější. Jedna vybere, druhá vyhází. Stejně by to mohla dělat i u nás, ale se mnou by nepochodila, tak se nenech oblbnout ![]()
@danali No tak to tady asi nikdo neřeší. Asi bych se s nimi musela hádat u auta, když to přivezou, ale jak by to probíhalo si nedokážu představit.
@Katchus Nevím jestli je to rychlejší, s těmi balíčky pak jezdí obě.
U nás se bohužel často opakuje scénář: dorazí sms, že dnes budou doručovat balík, tak já jak ten balík sedím doma a čekám, nikdo nedorazí, ve schránce nic, a až třeba druhý nebo třetí den se objeví ve schránce papírek „adresát nezastižen“. Na tom papírku je samozřejmě datum toho prvního dne, kdy jsem seděla doma a čekala na balík. Už jsem si stěžovala, ale je to furt to samý, jakmile mi to e-shopy dovolí, volím jiného dopravce.
@lendiiisek No jako zvhledem k tomu že mi došlo už několik balíčků poškozených (uvnitř ale byli v pořádku), tak bych to teda neplatila předem. Taky můžeš zaplatit a nedojedou. Lidi jsou různí ![]()
@Barus20 U nás to funguje uplně stejně. A to jse mě stalo teď v prosinci 4 krát po sobě. Jelikož jsem na mateřský tak jsem doma. A stalo se mě že jsem viděla auto z pošty tak čekám na balkóně že zastaví a bude zvonit a ani se neurráčil zastavit a zazvonit. Už honem pospíchal domu nejspíš
A pak večer sms že balík se nepodařilo doručit..proč asi
Takže jsem tam udělala bordel..člověk si to obědná a zaplatí až do domu abych se stím nemusela tahat stačí že se valím sama s tím bříškem..no taky sem si byla stěžovat u vedouciho, ale nevím jestli to bude k něčemu platný ![]()
Zrovna dneska mě mají doručit balíček tak jsem na to zvědavá jak to dneska dopadne.. ![]()
U nás to takle nefunguje, ale být tebou, tak to předem nepodepisuj, mas právo si balíček zkontrolovat, než to podepises. co když ti to pak dovezou rozbity? budeš mit smůlu, když uzjsi to podepsala.TOT můj názor teda
@frankness Já většinou dostanu sms, že mi bude balíček doručován, když už ho mám doma.
@Pawluška Já už jsem si byla taky stěžovat poté, co mi to takhle udělali 3× a u čtvrtého balíčku, kdy mi opět přišla sms, že bude ten den balík doručován, tak mi už pak ani odpoledne nenapsali, že byl neúspěšně doručen, prostě absolutně nic
. Přesně zaplatim si balík do ruky a nic. Jsem říkala, že ještě jednou a normálně budu požadovat ať mi vrátí peníze, protože to je neskutečný. Drahý mají všechno jak já nevim co a ještě ani za ty peníze nedostaneš co si zaplatíš ![]()
@lendiiisek nejspíš to vypadá že jeden člověk doručuje a druhý člověk doručuje něco jiného, následně se pak sejdou a rozvezou ty balíčky. Domluvila bych se s nima, že ten papírek podepíšeš až přijedou s tím balíčkem.
Normální to není a informuj vedoucího pošty, že ti to vadí. jinak všem nespokojenym s postou doporucuji email, kam se da poslat stiznost, fskt to resi: info@cpost.cz. napsat muzete i primo ombudsmance ceske posty www.cpost.cz.POKUD PROVBLEM PRETRVAVA, dejte podnet na Cesky telekomunik.urad. U nas od te doby funguje posta dobre, ale stalo nas to cas napsat nekolik stiznosti-hodne nam chodi baliky a byvalo to katastrofalni.