Česká Pošta - doručování balíčků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2363
8.1.14 10:33

@lendiiisek nejspíš to vypadá že jeden člověk doručuje a druhý člověk doručuje něco jiného, následně se pak sejdou a rozvezou ty balíčky. Domluvila bych se s nima, že ten papírek podepíšeš až přijedou s tím balíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
8.1.14 10:34

Normální to není a informuj vedoucího pošty, že ti to vadí. jinak všem nespokojenym s postou doporucuji email, kam se da poslat stiznost, fskt to resi: info@cpost.cz. napsat muzete i primo ombudsmance ceske posty www.cpost.cz.POKUD PROVBLEM PRETRVAVA, dejte podnet na Cesky telekomunik.urad. U nas od te doby funguje posta dobre, ale stalo nas to cas napsat nekolik stiznosti-hodne nam chodi baliky a byvalo to katastrofalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
frankness
8.1.14 10:40

@yourlady

Já stížnost poslala, dokonce u mě doma byla ta ombudsmanka české pošty, víceméně se mi jen omluvila, řekla, že udělá na poště pořádek a prosila mě, jestli to tímto může považovat za vyřízené, nebo trvám na písemné reakci na svou stížnost. Samozřejmě jsem jí řekla, že netrvám… Asi dva měsíce si pošta dávala pozor (byla jsem těhotná doma a objednávala fakt hodně věcí, takže balíčky chodily často), a pak ta sklouzlo k tomu samému. Teď s malým špuntíkem si nechci kazit náladu a psát stížnosti, ale až mě zase naštvou, tak už budu trvat na písemné odpovědi, ať mám pak alespoň co vytasit.

• Citovat
  • Upravit
20662
8.1.14 10:54

Tak dopředu bych nedala ani floka. U nás pro změnu ani nezazvoní, jen dají do schránky lístek, že mě nezastihli a já jak kráva dřepěla doma a čekala na balík :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
8.1.14 10:54

@frankness u nas to pomohlo, ale stiznost jsme davali opakovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
8.1.14 10:56

@frankness POKUD PROVBLEM PRETRVAVA, dejte podnet na Cesky telekomunik.urad,je to nadrizeny organ posty. usetris si tim do budoucna nervy s problemy s postou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.1.14 12:13

@lendiiisek tak jsme asi sousedky a chodí k nám stejný pošťačky. Koukám, že to tak funguje jen u vás a u nás. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.1.14 12:53

@goldenka Odkud jsi, já jsem v Oboře u Doks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.1.14 12:57

@lendiiisek tak to jsme od sebe přes celou republiku. Tak to jsem ráda, že to nedělají jen naše pošťačky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.4.14 16:08

Ahoj,
prosím, nevíte - přišla mi včera zpráva, že plánovaný den doručení je dnes. Byla jsem pryč, ve schránce žádný papír o doručení. Na internetu je, že dodání pošta Říčany, ale to není naše spádová, ale nevím, zda třeba balíky nejdou rovnou od nich. Jak to funguje? Co by se psalo, kdyby tu byl pošťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.4.14 16:14

@Osmanka Třeba ještě příjde.. Jezdí i odpoledne. Nebo bude zítra už na poště a tobě hodí lístek až během dne. Těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
2.4.14 16:19

@Osmanka To se mi stalo nedávno. Pak přišla večer sousedka, že mi balíček vzala.

• Citovat
  • Upravit
4243
2.4.14 16:23

Tak uvidíme, nebo to přijde zítra a pak ty jejich sms jsou k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
2.4.14 16:32
@Barus20 píše:
Buď ráda, že aspoň to. Mě ráno přijde sms, že budou doručovat balíček, tak já samozřejmě celý den doma čekám a odpoledne mi přijde sms, že balíček je na poště, že jeho pokus o doručení byl neúspěšný a to už mi udělali několikrát :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: prostě česká pošta je totální katastrofa!

jo, tak to s emi stává velmi často:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
2.4.14 16:33

Nám se běžně stává, že se ani nenamáhají balíček doručit a druhý den mám lístek ve schránce, že jsem nebyla doma a psaný na tiskárně…
Jednou se nenamáhali dát ani ten lístek, takže kdybych balíček nečekala a nezeptala se na poště, měla jsem peška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová