Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak, pomluva, ze jo. Poskozovani dobreho jmena a cti. To by slo.
@nemam_nedam píše:
Tak, pomluva, ze jo. Poskozovani dobreho jmena a cti. To by slo.
to ano, ale jak říkám, stejně jsem jeho jméno nenapsala a spíš to byl dotaz…a co si budeme povídat, on mě pomlouvá též, co jsem se všechno dozvěděla, co o mě říkal…a taky to nějak neřeším, pač takový chudáci mi za to nestojí..
Spis jsem to nadhodila, nemyslim, ze by mel nejake prukazne dukazy. Jenom jedno internetove forum, kde nejsou zadna jmena konkretni…
Pouze lacine vyhrozuje, kaslat na nej.
Copak jsi podepsana pod tim prispevkem vc. adresy a r. č.? Bohajeho. Vzdyt tady muzu z felku se zacit vydavat za X znamych a kamaradek a resit jejich zivotni komplikace. Vis, jak to myslim?
@AniNevim píše:
Copak jsi podepsana pod tim prispevkem vc. adresy a r. č.? Bohajeho. Vzdyt tady muzu z felku se zacit vydavat za X znamych a kamaradek a resit jejich zivotni komplikace. Vis, jak to myslim?
a i kdybys podepsana byla, ze? ![]()
Tohle se ale jednou řešilo v Soudní síni (slovenskej seriál) a taky obželovaný neuvedl jméno, nic… Je to sice Sk, ale podle pravdy by to mělo být, tak nevím ![]()
Holky a nevíte za jakých okolností je možný když adminy webu podají adresu toho uživatele který je za nickem??
Respektive tomu o kom jsem psala…
I kdyby znal Tvé jméno, tak Ti nic nemůže, jelikož jsi nenapsala o koho jde. A pokud jsi psala pravdu, tak to bude slovo proti slovu, takže soud by jen tak lehce nevyhrál.
@dani24687 píše:
Tohle se ale jednou řešilo v Soudní síni (slovenskej seriál) a taky obželovaný neuvedl jméno, nic… Je to sice Sk, ale podle pravdy by to mělo být, tak nevím
a co vyřešili? ![]()
@kcechovka píše:
I kdyby znal Tvé jméno, tak Ti nic nemůže, jelikož jsi nenapsala o koho jde. A pokud jsi psala pravdu, tak to bude slovo proti slovu, takže soud by jen tak lehce nevyhrál.
on ví, že jsem to psala já, pač já debil tam nechala mail…to je moje chyba, ale i tak, nemá v ruce nic, že bych ho poškozovala. chápu, že kolem sebe kope, ale nevidím důvod…když je to pravda a ještě řekl, že si o celé situaci chtěl promluvit, ale, to že mluvil půl hodiny on a vyhrožoval, no, kdo by pak chtěl s ním mluvit a ani se mi od té doby neozval, jak tvrdí…
Treba nevysoudi, ale otravit zivot dokaze, ledaze by to soud zamaznul okamzite.
Tohle chce proste slyset od pravnika, co a jak…
Zřejmě chce podat žalobu na ochranu osobnosti, nebo jeslti se jedná o jeho firmu, tak žalobu na ochranu dobrého jména. Oátzka je, čeho se to přesně týkalo, a kde to bylo užito. samozřejmě, že mu právník vymyslí kde co, to není takový problém, pak je problém unést důkazní břemeno a prokázat, zda skutečně mohlo dojít k zásahu do jeho práv. A to už je otázka soudu.
@dani24687 píše:
Tohle se ale jednou řešilo v Soudní síni (slovenskej seriál) a taky obželovaný neuvedl jméno, nic… Je to sice Sk, ale podle pravdy by to mělo být, tak nevím
To fakt není berná mince, ten pořad.
Jsou to příběhy „inspirované“ realitou, konec i průběh příběhu může bý jiný. Je to spíš pro pobavení. Právníci a soudci se na to raději nedívají, stoupá jim krevní tlak ![]()
Moc Vám děkuji, ale ještě chci podotknout, že tamta diskuze je o tom, aby lidi tam psali své zkušenosti a názory s určitými institucemi…