Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Blbost, nesmysl
nemuze ti nic! akorat ty se mu muzes s chuti vysmat do ksichtu ![]()
Oni ti hlavně musí prokázat, že jsi to psala ty. Což není tak strašně snadné jak se zdá
(pokud jsi to nepsala z firemního počítače pod veřejnou IP adresou ve vesnici uprostřed lesů)
My jsme jednou řešili takovou výhružku se soudem v písemné podobě a byli jsme kvůli tomu u právníka, prý to celé není ani zdaleka tak snadné, jak se tím lidi pořád ohání. Musíš prý u soudu dokázat, že tu pomluvu nebo cokoli jiného ten dotyčný (teda ty) zveřejnil - to tak, že s konkrétními údaji (jméno, příjmení, adresa apod.) A pak musí ještě dokázat, že došlo k veřejné újmě a jakým způsobem a do jaké míry konkrétně ho to poškodilo (jakože mu ušel zisk, přišel o zakázku, došlo k poškození jeho dobrého jména s následky apod.). Ten případ, kterej popisuješ ty, mi přijde absurdní, ale já právník nejsem ![]()
Jak se psalo - pokud jsi tam neuvedla jeho jméno, rodné číslo, prostě nic, z čeho by bylo zřejmé, že jde o něj, nemusíš to řešit. Diskuzi jsem nečetla, promiň.
a ty o tom něco víš nebo se v tom orientuješ? byla bych totiž ráda za každou odpověď…