Chceš vědět, jak perfektně uspokojit manžela?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
30.7.20 01:31
@MayhemDevil píše:
Dat nazrat. DAT. Dat nazrat. Dat pokoj.

Souhlasim DAT…dat mu umit okna, dat mu vysurovat podlahu a dat mu po papuli, kdyz neposlechne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1336
30.7.20 01:47
@My Melody píše:
Souhlasim DAT…dat mu umit okna, dat mu vysurovat podlahu a dat mu po papuli, kdyz neposlechne :mrgreen:

Ty mas proste roupy a potrebujes naplacat na holou. Tak az budes V CR posli zpravu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
30.7.20 01:51
@MayhemDevil píše:
Ty mas proste roupy a potrebujes naplacat na holou. Tak az budes V CR posli zpravu :mrgreen:

Ja ziju na zkazenem feministickem zapadu, tady se placa po zadnici chlapum. Do nefeministicke CR nepujdu. Pujdu, az probehne u vas feministicka revoluce.

Příspěvek upraven 30.07.20 v 01:52

• Citovat
  • Upravit
1336
30.7.20 01:52
@My Melody píše:
Ja ziju na zkazenem feministickem zapadu, tady se placa po zadnici chlapum. Do nefeministicke CR pujdu az probehne u vas feministicka revoluce.
:mrgreen: kdo jinej by ji mel odstartovat nez ty? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
30.7.20 01:53
@MayhemDevil píše: :mrgreen: kdo jinej by ji mel odstartovat nez ty? :lol:

Vzdyt to startuju na epipi.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
30.7.20 01:56
@MayhemDevil píše: :mrgreen: kdo jinej by ji mel odstartovat nez ty? :lol:

A jnak, nase feministicka bunka potrebuje tajemnika a sekretara, kterej nam bude varit kavu, prikurovat v krbu a odepisovat na blahoprajne a obdivne maily. Kdybys mel zajem, prihovorim se za tebe. :kytka: :D

• Citovat
  • Upravit
1336
30.7.20 01:58
@My Melody píše:
Vzdyt to startuju na epipi.

Not enuff! Lead by example!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
30.7.20 01:59
@My Melody píše:
A jnak, nase feministicka bunka potrebuje tajemnika a sekretara, kterej nam bude varit kavu, prikurovat v krbu a odepisovat na blahoprajne a obdivne maily. Kdybys mel zajem, prihovorim se za tebe. :kytka: :D

Platbu zadam deepthroatech od Tebe osobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
30.7.20 02:14

@MayhemDevil

Mam rada humor, ale tenhle styl humoru mi nic nerika, promin.

• Citovat
  • Upravit
1336
30.7.20 02:15
@My Melody píše:
@MayhemDevilMam rada humor, ale ne tenhle styl humoru, promin.

To je ale jen protipol k tomu tvemu. Ja to akceptuji, ale s tim svym stylem „feministickeho humoru“ by jsi tohle mela snest :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
30.7.20 02:19
@MayhemDevil píše:
Not enuff! Lead by example!

Delam, co muzu, ale v CR jeste kulturni povedomi neni pripraveno na feminizmus, predbehla jsem dobu, proto vyckej casu, jak hus klasu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
My Melody
30.7.20 02:21
@MayhemDevil píše:
To je ale jen protipol k tomu tvemu. Ja to akceptuji, ale s tim svym stylem „feministickeho humoru“ by jsi tohle mela snest :kytka:

To neni humor, to je mysleno feministicky vazne. :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1336
30.7.20 02:55
@My Melody píše:
To neni humor, to je mysleno feministicky vazne. :) :kytka:

Je to nesmysl. Rozhodovat zenske o dulezitych vecech lidstvo tu davno neni:p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
30.7.20 03:34
@MayhemDevil píše:
Je to nesmysl. Rozhodovat zenske o dulezitych vecech lidstvo tu davno neni:p

Seriozne, jsem pro zlatej stred, ani zeny, ani muzi by nemeli dominovat opacnemu pohlavi. Jsem za rovnopravnost, ne rovnakost, protoze jsme odlisni.
Staleti byl patriarchat, pokud se feminizmem kyvadlo vychyli na opacnou stranu, je to asi prirozena reakce, nakonec by se melo ustalit ve stredu. Nelibi se mi jakakoli nerovnovaha, at uz je na jednu, anebo druhou stranu.

• Citovat
  • Upravit
1336
30.7.20 03:47
@My Melody píše:
Seriozne, jsem pro zlatej stred, ani zeny, ani muzi by nemeli dominovat opacnemu pohlavi. Jsem za rovnopravnost, ne rovnakost, protoze jsme odlisni.
Staleti byl patriarchat, pokud se feminizmem kyvadlo vychyli na opacnou stranu, je to asi prirozena reakce, nakonec by se melo ustalit ve stredu. Nelibi se mi jakakoli nerovnovaha, at uz je na jednu, anebo druhou stranu.

To je hezke, ale moje zkusebost je takova, ze kdyz dojde na lamani chleba tak nezvladate stresove situace tak jako muzi. Jsou zenske, ktere to davaji lip jak chlapy, ale jdyz se to zprumeruje tak to fakt nedavate. Hned agresivita, fales, mstivost, paleni mostu. Sovinismus? Urcite to tak zni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí