Chci být chvíli sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.3.24 20:13
@Keyllah píše: Více

Pokud jdu na procházku, přidává se ke mně dítě nebo máma. Dítě se odmítnout dá, ale jak odmítnu mámu, tak mi to vyčítá. S ohledem na práci procházku denně nedám.
Mně by na oddych nejvíc opravdu pomohlo být doma v klidu. Na procházce potkávám lidi.

• Citovat
  • Upravit
41196
29.3.24 20:15
@Anonymní píše: Více

tak delej ze jdes běhat a za rohem uz jen jdi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
29.3.24 20:45

Jak já ti rozumím. A proto velice ráda vyrážím na procházky do lesa. Sama :) doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
30.3.24 09:17

Nemusíš jít běhat, ale jít na dvě hodiny někam na procházku do přírody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
30.3.24 09:19
:roll:. Všechno jde, když se chce 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16334
30.3.24 09:21

Bohužel, hledáš jen výmluvy. Když se chce, tak si člověk zařídí vše. Odmítání spoluucast dítěte, i mámy. Jinak fakt sama nikdy nebudeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9770
30.3.24 09:31

Chodím pěšky z práce. Audioknížku do sluchátek a místo půlhodiny MHD to mám na 60-70 minut. Mám svatý klid a ještě udělám něco pro zdraví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
30.3.24 09:35

Já nechápu, že to manžel a matka nerespektují 8o u dětí se to pochopit dá, ale měl by se o ně v tu chvíli postarat muž.
Já když přijdu domů z prace, potřebuji tak tričtvrtě hodiny poslouchat metal na plný kule, nabije mě to energií a dobrou náladou. Pak jsem jak vyměněná. Ale když to nekdy neklapne, nepřejte si mě nikdo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.24 09:39

@Jahru chodím pěšky do práce i z práce. Ale manžel pracuje ve stejné firmě, tak chodíme spolu. Ráno půl hodiny a odpoledne půl hodiny. Často se k nám prifari nějaké dítě.

@Bytsamsebou ale já se procházet nechci, protože si neodpočinu. Příroda daleko a skoro vždy někoho potkám a chce mluvit. Hlavně mi to bere čas na další věci. Přijdu domů v pět a abych šla ven třeba od sedmi do osmi, to už je pozdě.
Chci mít klid doma.
O víkendech chodím na dlouhé procházky. Vždy dopoledne mám krátkou svojí a odpoledne se někdo přidá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.24 09:41

@Betty MacDonald máma mě nerespektuje a nikdy nerespektovala. Neuznáva potřebu být sam. To je podle ní zástěrka lenosti. Aktuálně má už jenom mě, je v důchodu, to jí nebaví…
Manžel má potřebu taky být sám, ale jemu vyhovuje ve dvou.

• Citovat
  • Upravit
16334
30.3.24 09:43

A co odjet někam úplně pryč? Na noc někam sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
30.3.24 09:48

Vůbec nechápu, jak můžeš sama ze sebou být :roll: Vždyť ty jsi protivná sama sobě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2127
30.3.24 09:57

Zamkni se v koupelně a na uši sluchátka co odfiltrují okolní zvuky. Na dveře ceduli „zákaz klepání od-do“ s dodatkem „nerespektování zákazu bude mít fatální následky pro celou rodinu“.

Pokud si i na toto najdeš výmluvu, nestěžuj si a funguj dokud ti nehrábne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
30.3.24 10:01

A proč je pozdě jít ven od sedmi do osmi? Já chodím běžně se psem třeba od devíti do desíti.
To samé doma- pokud si někam zalezu a řeknu, že chci klid, tak to všichni respektují. Zalezu s knížkou do ložnice a mám klid. Jak to, že ti tam lezou, když si to nepřeješ? Děti už jsou velké a nerespektují to, že chceš mít klid? 8o
Ty jsi jak moje kamarádka. Taky si pořád na něco stěžuje, jak nemá na sebe čas a když jí poradíš, ať jde ven, na kolo, zaběhat si, na procházku, tak milion výmluv, proč to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová