Chci být eko, jsem cvok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
21.12.13 22:45

Take se snazim zit eko, ale to neznamena, ze budu ty hory pradka pouze odmacet na noc a budu buzerovat milovane lidi, pokud me nazory nesdili. Je jasne, ze svet nespasim. Pokud ale nakupuji nebo debordelizuji domacnost, mam pred ocima obrazek oceanu zahlceneho plasty. To ano. Snazim se nezanechavat za sebou velkou stopu. Ale pokud nekoupim ja tu portugalskou petrzel prepravovanou letadlem, tak ji vyhodi do komunalu za obchodakem a to mi prijde jako dvojnasobne plytvani zdroji. Nebo to vidim spatne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
@magicalee píše:
Anonymko: vykašli se na to, ohol si frndu, podpaží, třeba přijdou i ty děti ;)
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
@kubykula píše:
Holky, jak teda dobře pověsit prádlo, říkalo mi to už dost žen že to ani nežehlí, jen složí, ale proč to nikdy pak nemám tak super?? jak teda je správně pověsit??

Vítej v klubu, jsem asi taky tele, páč to mám vždycky, jakoby to vytáhl krávě z p.dele :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
21.12.13 22:46
@cuttysark píše:
Jako ale nechapem anonymni, ty sa vazne neholis? 8o A co je na tom eko?

Já si podpaží neholim…me tam nic neroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@magicalee píše:
Anonymko: vykašli se na to, ohol si frndu, podpaží, třeba přijdou i ty děti ;)

8o Tak v tom to myslím není, ne? Děti se dají dělat i s bobrem.

• Citovat
  • Upravit
@Anonymní píše:
Ale na to potřebuješ ta kamna :nevim: Vím o čem mluvíš, babička to měla taky.

No asi som necitala poctivo, mam v sebe po trojorcnej abstinencii pohar vina - to chces tvrdit ze ani nekurite? Ziadna elektrika, ziadne kamna? Na com varis, ako sa uhrejes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
@kubykula píše:
Holky, jak teda dobře pověsit prádlo, říkalo mi to už dost žen že to ani nežehlí, jen složí, ale proč to nikdy pak nemám tak super?? jak teda je správně pověsit??

Hele, to bude asi tou valchou :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
@Granda píše:
Já zmlatila holku na táboře, že zabila pavoucka a v prosinci jsem zachraňovala kacenku z rybníka, ani hasici nechtěli přijet pomoct :)

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o kačenky plavou to za a, a bít dítě kvůli pavoukovi? 8o

• Citovat
  • Upravit
22203
@Granda píše:

Šťastná to žena :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
21.12.13 22:47
@Bábi Zlopočasná píše:
@analoja nebudem sa hadat. Neviem uz ani ci to boli ceske, alebo slovenske spravy, a ako davno to je. Viac nez rok urcite, a mozno este z dob pred detmi. Proste bola sprava dna, ze technicke sluzby nechali v meste farebne kontajnery na triedenie, a potom vsetko vysypali na jednu netriedenu skladku :nevim:

ja som to tiez pocula hodne years ago, ze sme teraz len na skusobnom provoze, aby sa ludia naucili triedit :mrgreen: ale ze nie su nejak domyslene tie dalsie ways of nakladani s triedenym odpadom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
@magicalee píše:
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o kačenky plavou to za a, a bít dítě kvůli pavoukovi? 8o

třeba chtěla pavouka políbit, aby z něj byl krásný princ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@kubykula píše:

Bud si malo leniva, alebo perfekcionista. Ja som to druhe, a uz som dokonca pocula ked som niekomu dala svoju vreckovku, ze zehlenu nevidel ani nepamata :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
@Anonymní píše:
Sakra, tak to jsem měla vědět dřív, řekla bych tchyni, aby se vrátila :mrgreen:, když mi chtěla děsně pomoct a můj poctivě vytříděný odpad vhodila do komunálu :zed:

no, tak eko zas nejsem - na tchyni bych si netroufla :mrgreen: ja jen na slabší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
@babulka01 píše:
Vítej v klubu, jsem asi taky tele, páč to mám vždycky, jakoby to vytáhl krávě z p.dele :lol: :lol:

a ještě strčil do huby :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.12.13 22:48
@Granda píše:

ty jsi uplne jiny - novy evolucni level bo co? Uprimne zavidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová