Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
tak si může pořídit tažné zvíře, třeba krávu a bude i mléko
Ono se o všem hezky mluví a pak hůř realizuje. Vzdala by se zakladatelka počítače, pračky, mobilu? Pěstovala zeleninu, ovoce a chovala zvířata? Pokud ne, tak to zas takový echt eko není. Buď normálně eko a stačí
![]()
Asi rodina ví, kolik toho napovídáš, když anonym. Taky mi některý věci venku štvou, jenže člověk holt musí začít u sebe.
@K-Black píše:
tak já už možná tuším kdo jsi![]()
![]()
koukam, že jsi tu dnes za Sherlocka ![]()
@K-Black píše:
souhlasím s tvou rodinou, ještě napiš že i ty osobně budeš čistě přírodní![]()
Já miluju chemii, miluju auto, miluju všechny vymoženosti světa
presne tak. anonymni zadna barva na hlavu, per na valse v rece jako popelka, koupat se chodte do deste. obleceni si usijte jako krtecek kalhotky. a fr*du si nech zarust!
co treba pri ms - pouzivas latkove vlozky? Mas mycku nadobi?
jeste j tu moznost koupi si minidum jako maringotu a jit bydlet do lesa!!
@Anonymní píše:
No právě letadlo je nejhorší. A já v práci musím tak 3 x ročně letět na pracovní schůzky. Vadí mi to, ale jinak to nejde. Lodí do USA bych plula měsíc
taky můžeš plavat
je to zdravé a ekologické.
@cuttysark píše:
Ale fuj, to nebolo na Damael samozrejme
Jestli mě máš ráda, tak mi, prosím, NIKDY neposílej tohoto smajlíka: ![]()
Díky ![]()
@magicalee píše:
na tu se čekalo celý večer.. chjo zrovna když mi došlo víno![]()
Chjo, zrovna, když jsem chtěla jít spát ![]()
@Anonymní píše:
No právě letadlo je nejhorší. A já v práci musím tak 3 x ročně letět na pracovní schůzky. Vadí mi to, ale jinak to nejde. Lodí do USA bych plula měsíc
Mam takovy divny pocit, ze je tahle diskuze tak trochu recese. ![]()
@K-Black píše:
myslím bez žiletek a dežodorantu
Nemám ani žiletky, ani dežodorant, a jsem krásná, bezchlupá (většinou) a vonící ![]()
@gabousek píše:
Buď v klidu a dělej, co považuješ za správný.. já „jen“ třídím odpad a jsem pro okolí exot, zvlášť, když se mi chce běhat s tříděným odpadem půl kilometru. Blíž ty popelnice prostě nejsou.
Děkuju. Vím, že jsem cvok, akorát by mi stačilo, kdyby mě rodina chápala, nic víc. Ale oni mi dělají naschvály. hází vše do jednoho koše a pod. I když máme tříděné koše na odpadky.To mě mrzí.
@Anonymní píše:
Mám přece mýdlo. přírodní. A sprchuju se denně, což asi taky není eko.Neholím se, mám štěstí, že na nohou mám světlé chloupky a v oblasti třísel jen zastřihuju. Nemám bobra
jsi prd eko bio, správná přírodní žena nezastřihuje, příroda chce hustotu a délku
![]()
@Damael píše:
Nemám ani žiletky, ani dežodorant, a jsem krásná, bezchlupá (většinou) a vonící
jasný, to ti žeru ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju. Vím, že jsem cvok, akorát by mi stačilo, kdyby mě rodina chápala, nic víc. Ale oni mi dělají naschvály. hází vše do jednoho koše a pod. I když máme tříděné koše na odpadky.To mě mrzí.
a to s nimi dokážeš žít?
do jednoho koše? ![]()
@neumisa píše:
taky můžeš plavatje to zdravé a ekologické.
Tys tu chyběla ![]()