Chci neočkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
28.1.14 08:54

Pro ty, kdo maji zajem
http://www.aperio.cz/…a-pro-rodice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
28.1.14 08:59

@ivik99 Škoda, že nic není nic v Ostravě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.1.14 09:14

@Lucka_ova A co třeba aspoň záznam z detaby o očkování? Eleková a Prymula. http://uloz.to/…zbv-zvuk-zip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
28.1.14 10:02

@AeoniumA jo to já všechno sleduju, ale přece jenom naživo je to lepší a člověk se může poptat, co ho zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.1.14 10:40

článek v časopise pro lékaře

Zdravím, tak jsem nakoukla do kupy nerozbalených manželových časopisů, co se nám tu doma vrší… Nejspíš se nějaký posun k dobrovolnosti v očkování moc očekávat nedá! Česká lékařská komora by ráda viděla odpůrce očkování jako kriminálníky (každý, kdo chce jiné schéma, jinou vakcínu, odklad)… Žádná diskuze a individuální přístup, ale pevný diktát… POZOR NA TO!!!
www.lkcr.cz/…12_13-89.pdf strana 20 - 21
„odmítnutí by rádi viděli jako porušení práva dítěte na ochranu zdraví, které by bylo kvalifikováno jako trestný čin v uvedeném kontextu… Potenciální riziko
jako „nutné zlo“ je v obou případech mnohonásobně převáženo užitkem pro léčenou či očkovanou populaci“. Z prosince 2013
Jsem si jistá, že rodiče té holčičky, co nedávno umřela po MMR na nějaký užitek pro populaci zvysoka se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.1.14 10:52

@Luckafol To je vidět, kam jsme dospěli 24 let po sameťáku. To se to křičelo „zpátky do Evropy“, ale tohle není směr do Evropy, ale do p…! Je evidentní, že počet neočkujících nebo alternativně očkujících rodičů stoupá a farmaceutickému byznysu a jejich přisluhovačům se to nelíbí, tak kolem sebe kopou a vyhlašují hon na čarodějnice. Myslím si, že to nehrozí, jsme v EU, máme nějakou ústavu (i když víme jak to je s tou rovností před zákonem…), takže je to jen bububu na rodiče, ale se neodvažovali myslet vlastní hlavou a podle toho se rozhodovali, ale pěkně drželi hubu a krok jak farmabyznys píská… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
28.1.14 10:57

@Luckafol 8o 8o 8o Doufám, že nic podobného neprojde - nebo budu muset najít nějakého úplatného pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.1.14 11:39

Mě to teda celkem nadzvedlo! Je totiž evidentní, že už se ozývají i lékaři, ale bohužel se to často přehlíží! Četly jste už toto? http://rozalio.cz/index.php?…
Přiznám se, že jsem u toho brečela :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.1.14 12:04

@Luckafol Jo, je to strašný. Já naprosto nechápu, jak může pediatr, když vidí, jak dítě schází a jaký má problémy, rvát do toho chudáka mimina další injekce, nechápu, to je proti zdravýmu rozumu i citu! V rodině máme případ, kdy pediatr d…l očkoval hubený dvouměsíční mimino třema vakcínama najednou (hexa-pneumo-rotaviry), po druhý dávce ve třech měsících poměrně těžká hypotonie, odmítání kojení, narušený spánek. Myslíte, že chtěl oddalovat třetí dávku? Naštěstí dostalo rýmu a pak jsme do rodiny přinesli neštovice :mrgreen:, takže má mimís větší odklad a čas na zotavenou, pak to do něj samozřejmě narvou, rodiče si nenechají nic vymluvit (některý lidi jsou prostě na hlavu a poškozování vlastního dítěte jim asi přijde fajn :( ). Je mi toho miminka líto, ale to je asi tak všechno, co můžu, ale aspoň pro své svědomí můžu říct, že jsem se snažila je přesvědčit, ať počkají a neočkujou všechno, když to dělá takovou paseku. Asi jim pošlu odkaz, jak to může skončit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
28.1.14 12:26
@AeoniumA píše:
Asi jim pošlu odkaz, jak to může skončit…

To není úplně nejvhodnější odkaz. U toho dítěte lékaři nakonec zjistili vrozenou genetickou vadu a po druhé dávce očkování ty příznaky už jednoznačně odpovídají té vadě. Takže když to vytáhnete někde na doktora, tak se vám vysměje, že to dítě zabila genetická vada, nikoli očkování a udělá z vás debila, co věří každému bludu na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenkahol
28.1.14 12:27

No mozna by si nektere silene matky mely take pustit dokument o tom, jak kazde ctvrte dite pred sto lety (coz je z hlediska existence homo sapiens sap. malinky casovy usek) zemrelo v hnusnych bolestech, krecich, nebo zadusenim pablanama zaskrtu…a nebo kdyz to fakt prezilo, tak melo do smrti nasledky, zdeformovane kosti, postizene psychicky…ale jupi, uz melo proti te nemoci, co mu to zpusobila, imunitu. Takhle to teda chcete pro sve deti?

• Citovat
  • Upravit
4921
28.1.14 12:36
@Luckafol píše:
Zdravím, tak jsem nakoukla do kupy nerozbalených manželových časopisů, co se nám tu doma vrší… Nejspíš se nějaký posun k dobrovolnosti v očkování moc očekávat nedá! Česká lékařská komora by ráda viděla odpůrce očkování jako kriminálníky (každý, kdo chce jiné schéma, jinou vakcínu, odklad)… Žádná diskuze a individuální přístup, ale pevný diktát… POZOR NA TO!!!
www.lkcr.cz/…12_13-89.pdf strana 20 - 21
„odmítnutí by rádi viděli jako porušení práva dítěte na ochranu zdraví, které by bylo kvalifikováno jako trestný čin v uvedeném kontextu… Potenciální riziko
jako „nutné zlo“ je v obou případech mnohonásobně převáženo užitkem pro léčenou či očkovanou populaci“. Z prosince 2013
Jsem si jistá, že rodiče té holčičky, co nedávno umřela po MMR na nějaký užitek pro populaci zvysoka se…

To je s prominutím hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
28.1.14 12:39
@lenkahol píše:
No mozna by si nektere silene matky mely take pustit dokument o tom, jak kazde ctvrte dite pred sto lety (coz je z hlediska existence homo sapiens sap. malinky casovy usek) zemrelo v hnusnych bolestech, krecich, nebo zadusenim pablanama zaskrtu…a nebo kdyz to fakt prezilo, tak melo do smrti nasledky, zdeformovane kosti, postizene psychicky…ale jupi, uz melo proti te nemoci, co mu to zpusobila, imunitu. Takhle to teda chcete pro sve deti?

A máš pocit, že teď kolem tebe umírají děti na spálu, tak jako před sto lety? Ty vogo, jak je možné, že ne, když se proti spále neočkuje. Jestli na tom zlepšení nemá spíš zásluhu hygiena, dostatek jídla, péče o nemocné.

V nějaké rozvojové zemi dělali studii - očkovali nějakou čtyřvakcínu - tetanus, záškrt, černý kašel + ještě jednu nemoc - ve skupině očkovaných byla vyšší úmrtnost než ve skupině neočkovaných mrňat. Výsledky se přehouply ve prospěch skupiny očkovaných dětí až po naočkování MMR.
Víš jaké děti mají především komplikovaný průběh spalniček? Ty podvyživené. takže jestli máš podvyživené dítě, tak fakt doporučuji naočkovat ho MMR vakcínou.

Ještě doplním, že podle dostupných grafů před sto lety byla úmrtnost na záškrt a spálu srovnatelná.

Příspěvek upraven 28.01.14 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.1.14 12:43

@alifie No to je fakt, úplně to slyším: „vy pořád čtete ty internety“, ale jak by se tedy vyvíjela ta nemoc, kdyby to dítě nebylo očkováno? A kdyby se vědělo, že má takovouhle vadu, očkování by se přece nekonalo… to je ta plošná vakcinace, padni komu padni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
28.1.14 12:44

@AeoniumA @alifie
Jenomze to dite zabila geneticka vada, ale je mi jasne, ze se vam to do kramu nehodi. Takze doktor z vas debila delat nebude, to v takovem pripade zvladnete samy… :think:
Edit, chybicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek