Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zažila, anal nemusím. Neměl s tím nikdo problém, užili jsme si to.. Anonymka J.
Schazeli jsme se ve trech celkem pravidelne a ackoli ja anal vubec, ani jeden s tim nemel vubec zadny problem. T.
Měla jsem trojku, několikrát, pokaždé bez análu a super. Chlapům to vůbec nevadilo ![]()
Ano, zažila jsem několikrát. Nikdy žádný z mužů anální styk nevyžadoval, ani nenavrhoval. Vždycky rozmazlovali mě
![]()
Děkuji za reakce. Já se právě bojím a stydím se jim to říct až někoho najdu. Ještě jsem nenašla. A oni byli bisexualove? Nebo jen hetero? Spali i oni spolu jak to vypadalo? Zakladatelka
Za mě hlásím, že hetero
Ani jeden se druhého opravdu nedotkl
Zbylo holt více pro mě ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za reakce. Já se právě bojím a stydím se jim to říct až někoho najdu. Ještě jsem nenašla. A oni byli bisexualove? Nebo jen hetero? Spali i oni spolu jak to vypadalo? Zakladatelka
tak nemusí být vyloženě bi. Hodně chlapů co jdou do trojky s jiným jsou naopak heterosexuálové a k mému údivu ne všichni si na análním sexu tak trvají. 3 z mých bývalých chlapů nechtěl anál ani jeden. Když si stanovíte pravidla hned na začátku nebude problém.
Ahoj holky. Chtěla bych trojku s muzi. Ale, Nedělám anální sex a většina furt o tom mluví jak jeden bude zajizdet do me a druhý do zadu. Ale tohle já nedělám. To mě bolí. Dělala jsem to, ale se svým přítelem se kterým jsem byla 3 roky. Ale musela jsem být šíleně vzrušena a zajizdel do me úplně pomaloučku, ale jak zajel udělal sem tam 2× a byla jsem. Takže ho hned musel vyndat. Ale chlapi si to představují že budou busit dlouho to prostě nedám. Zažila nějaká z vás trojku s muži, a na anal nedošlo??? Nevadilo jim to??