Chci trojku s muži

Anonymní
16.6.19 21:06

Chci trojku s muži

Ahoj holky. Chtěla bych trojku s muzi. Ale, Nedělám anální sex a většina furt o tom mluví jak jeden bude zajizdet do me a druhý do zadu. Ale tohle já nedělám. To mě bolí. Dělala jsem to, ale se svým přítelem se kterým jsem byla 3 roky. Ale musela jsem být šíleně vzrušena a zajizdel do me úplně pomaloučku, ale jak zajel udělal sem tam 2× a byla jsem. Takže ho hned musel vyndat. Ale chlapi si to představují že budou busit dlouho to prostě nedám. Zažila nějaká z vás trojku s muži, a na anal nedošlo??? Nevadilo jim to??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.6.19 21:16

Zažila, anal nemusím. Neměl s tím nikdo problém, užili jsme si to.. Anonymka J.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.19 21:24

Schazeli jsme se ve trech celkem pravidelne a ackoli ja anal vubec, ani jeden s tim nemel vubec zadny problem. T.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.19 21:25

Měla jsem trojku, několikrát, pokaždé bez análu a super. Chlapům to vůbec nevadilo ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.19 21:27

Ano, zažila jsem několikrát. Nikdy žádný z mužů anální styk nevyžadoval, ani nenavrhoval. Vždycky rozmazlovali mě :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7692
16.6.19 21:44

Joj, to tady bude samý anonym. Proč asi. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 21:47

Děkuji za reakce. Já se právě bojím a stydím se jim to říct až někoho najdu. Ještě jsem nenašla. A oni byli bisexualove? Nebo jen hetero? Spali i oni spolu jak to vypadalo? Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.19 06:48

Za mě hlásím, že hetero :mavam: Ani jeden se druhého opravdu nedotkl :lol: Zbylo holt více pro mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.19 09:21
@Anonymní píše:
Děkuji za reakce. Já se právě bojím a stydím se jim to říct až někoho najdu. Ještě jsem nenašla. A oni byli bisexualove? Nebo jen hetero? Spali i oni spolu jak to vypadalo? Zakladatelka

tak nemusí být vyloženě bi. Hodně chlapů co jdou do trojky s jiným jsou naopak heterosexuálové a k mému údivu ne všichni si na análním sexu tak trvají. 3 z mých bývalých chlapů nechtěl anál ani jeden. Když si stanovíte pravidla hned na začátku nebude problém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky