Chlap ufňukánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
31.12.19 06:31
@Kokokodak píše:
To mi připomnělo to to… https://youtu.be/TPuiOjxt3K4 :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: přesně…před Vánoci jsem měla autonehodu a místo abych odpočívala a zotavila se jelikož jsem měla pochroumaný záda tak na mě zbylo starání se o všechno včetně jeho jelikož umíral…zkratka neměla jsem nárok :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23957
31.12.19 07:32

Jak typické… Cynické ženské si dělají legraci z našich těžkých mužských nemocí a přitom nadělají s prkotinami typu těhotenství a porod, po kterém pak mají tři roky veget, válí se doma, zatím co chlap chudák musí pořád chodit do práce a často i s těžkou rýmou… :roll: :roll: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.12.19 07:53

@bse.pedro Ámen bratře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
31.12.19 10:00
@Kokokodak píše:
To mi připomnělo to to… https://youtu.be/TPuiOjxt3K4 :mrgreen:

Toto je perfektni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
31.12.19 10:03
@Mimoňka 85 píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: přesně…před Vánoci jsem měla autonehodu a místo abych odpočívala a zotavila se jelikož jsem měla pochroumaný záda tak na mě zbylo starání se o všechno včetně jeho jelikož umíral…zkratka neměla jsem nárok :D

To je problem. U nas pokud by byl muz lehce nemocny (nemluvim o 41°C horeckach), ale ja po autonehode, tak by se staral samozrejme on o me a ne naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
31.12.19 10:11
@bse.pedro píše:
Jak typické… Cynické ženské si dělají legraci z našich těžkých mužských nemocí a přitom nadělají s prkotinami typu těhotenství a porod, po kterém pak mají tři roky veget, válí se doma, zatím co chlap chudák musí pořád chodit do práce a často i s těžkou rýmou… :roll: :roll: :roll: 8)
:mrgreen: přesně, a tu pr.del bych jim pri porodu natrhavala francouzskym klicem!
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová