Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak, chlapi mi tady nijak nevadí - pamatuju si také jen tři.
Jura, toho si moc ráda přečtu, jeho názorů si moc vážím, vždycky mne přimějí k zamyšlení.
Dalimil, na toho vlastně moc názor nemám, moc se s ním nepotkávám.
Etatínek - ten je mi nepříjemný, nerada ho čtu, jeho názory považuji velmi často až za zcestné a cítím z něj obrovské komplexy.
Příspěvek upraven 26.11.11 v 20:02
levmah28 píše:
Tak mě to nevadí,že jsou tady i chlapi.Nemám důvod proč by mi to mělo vadit.A nemyslím si,že si někdo honí ptáka u diskuse
Tak to mě ani nenapadlo ![]()
Gina108 píše:Jura- má rád děti, rád krafe se ženskejma o výchově, i o jiných věcech, např historická okénka jsou poučná a zajímavá
Bylo tu pár úchyláků, ale ti maj stejně smazaný účty.
Etatínek- je to mlaďoch, ne-li puberťákchodí sem flirtovat s mladejma maminama, občas je i vtipný
Dalimil- má syna, tak se asi chodí přivzdělatale moc tu není.
Mám stejný názor jako Gina.
Pak jsem často potkávala nick Střídavka,který je tu už zmíněn.
A k tomu člověku názor raději psát nebudu.
Příspěvek upraven 26.11.11 v 20:24
Ještě je tu Quarts,ale ten je pro mě fakt záhadný,nejraději mám Juru,je chytrý a nerýpe ![]()
Jinak si myslím, že si tady hodně chlapů přijde třeba jen pro radu, když jim to doma neklape s manželkou a oni prostě jenom chtějí znát objektivní názor ostatních ženských, páč pravda, kdo se v nás má vyznat… ![]()
Proč sem chodí??No proč..Důvody asi stejné jako ženský - osamělost,prohodit pár slov, málo opravdových kontaktů, zvědavost..
Nikdo z nich mi nevadí..občas nechápu pochody..ale to i u ženských, takže to není problém pohlaví..
No, když už na chlapa narazím, ráda si to přečtu, protože doufám v trochu jiný náhled než - ve vší úctě - ten náš ženský ..... ale málokdy mne někdo zaujme. Světlá výjimka je Jura …
levmah28 píše:
Tak mě to nevadí,že jsou tady i chlapi.Nemám důvod proč by mi to mělo vadit.A nemyslím si,že si někdo honí ptáka u diskuse
A proč by né??
Díky za Juru kterej když potřebuju něco chlapského poradit vždy ví
![]()
a Etatínka znám víc než ostatní
a není to žádnej uchyl ani žádnej zakomplexovanej chlap jak zde někdo psal
ale uplně normální mladej muž
Chlapů je tu zatraceně málo. Ten mužský pohled na děti, výchovu, rodinu - to tu zatraceně chybí. Na druhou stranu se jim ani moc nedivím, už několik kamarádek mi říkalo, že nechápou, jak sem a podobné servery můžu chodit, když po přečtení úvodní sránky nevěděly, jestli se mají smát nebo brečet. Na druhou stranu občas nahlédnu i do diskusí obvykle mužských, třeba když mě zajímá nějaký objektiv nebo program - a popravdě se to taky číst nedá ![]()
já myslím že je i celkem škoda že je tady tak malo chlapů
i při výrobě miminka ten chlap byl tak proč se taky nepodílet na mimidrbárně ![]()
Třeba já bych někdy uvítala kdyby ten můj občas nakouknul ![]()
jojo chlapů je tady zatraceně málo
a souhlas s kamčou etatínek neni zakomplexovaný ,ten má sakra jasno ..a jura to je tady prostě bedna .. ![]()
Tak chápu, že chlap moc neřeší menstruaci a těhotenskou zácpu, ale třeba k výchově dětí má sakra co říct. A obvykle má i rozumnější pohled na věc než ženská, která je s dítětem celý den a večer už jí obvykle tečou nervy.
k již zmiňovaným taky je tu martin a katalyzátor a všechny názory se cení ..