Chodí sem nějaká celebrita? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25182
6.1.12 09:18
weruuunka píše:
Já o jedný vím, že sem chodí, ale ani nevim jakou tady má přezdívku. :think: :mrgreen: A neřeknu vám kdo to je. :P

no tak to by mě teda zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.1.12 09:19

taky vím o jedné známé tváři z tv, co sem chodí nebo spíš chodila, už jsem ji tu dlouho neviděla :mrgreen: ale jinak pochybuju, možná chodí, ale určitě se neodhalí ;)

• Citovat
  • Upravit
9622
6.1.12 09:19
ynax píše:
pochybuji, že sem někdo z nich chodí. Myslím, že mají jiné strarosti než tu plkat a ke všemu má většina z nich chůvy k dětem, takže je asi nebudou trápit takové běžné věci, jako dítě má prdíky, co má jíst… - resp. se za ně o to postará ta chůva

Tak to si nemyslím, že by je to nezajímalo teda, sou to přece normální ženský, matky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
6.1.12 09:20
Mava píše:
weruuunka píše:
Já o jedný vím, že sem chodí, ale ani nevim jakou tady má přezdívku. :think: :mrgreen: A neřeknu vám kdo to je. :P
no tak to by mě teda zajímalo

Jéééé, no to nám nemůžeš udělat přeceee :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.1.12 09:20
weruuunka píše:

a prooooc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
6.1.12 09:23
lucie.t píše:
weruuunka píše:
a prooooc!!!

jasně proč tak jen třeba řekni, je to Bohdalka a nick neříkej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
6.1.12 09:26
Mava píše:
lucie.t píše:
weruuunka píše:
a prooooc!!!
jasně proč tak jen třeba řekni, je to Bohdalka a nick neříkej :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
6.1.12 09:29

Bohdalka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
weruuunka píše:
:lol: :lol: :lol: a já vím o dalších deseti a neřeknu vám kdo to je :P :P :P
jako fór dobrý :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra

Jejda holky,nedelejte Zagorky,a prasknete kdo tu chodi,vsak inko nee :lol: Me by to taky zajimalo :think:

• Citovat
  • Upravit
563
6.1.12 09:31

Když jsem viděla název tohohle tématu, nemyslela jsem, že tu bude tak živo, holt celebrity táhnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
6.1.12 09:31
marra píše:
Jejda holky,nedelejte Zagorky,a prasknete kdo tu chodi,vsak inko nee :lol: Me by to taky zajimalo :think:

mě takyyyy…jen jestli nekecají :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
6.1.12 09:36

Já myslím, že sem někdo určitě chodí. Všimněte si, že témata, která se tu mihnou (nebo na konkurenčním BC), se pak třeba objevá v Sama doma apod… Někdo to tam dotáhnotu musí, ne? Ale je možné, že to jsou spíš třeba dramaturgyně nebo redaktorky (nevím, jak se to přesně jmenuje) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
6.1.12 09:39

myslim že v očích našich maličkých jsme celebrity my všechny maminky :) ty co se starají, pofoukají, nakrmí, přebalí, zazpívají písničku, povědí pohádku, umí hrát jakékoliv hry, obejmou a pomazlí a do určitého věku znají vždycky na všechno odpověď (dokud se z malých nevyklubou všeználkové a my nespadnem na úroveň „děsní rodiče co furt prudí“ :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.1.12 09:43
zdenkak píše:
Já myslím, že sem někdo určitě chodí. Všimněte si, že témata, která se tu mihnou (nebo na konkurenčním BC), se pak třeba objevá v Sama doma apod… Někdo to tam dotáhnotu musí, ne? Ale je možné, že to jsou spíš třeba dramaturgyně nebo redaktorky (nevím, jak se to přesně jmenuje) …

Tipuju, že B je správně. ;) Ono to bude asi tím, že někde ty témata brát musí a kde jinde, než na maminkovských serverech. Aby měly sledovanost, pátrají, co vlastně ty matky na mateřské zajímá. To musí být někdy počteníčko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová