Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
weruuunka píše:
Já o jedný vím, že sem chodí, ale ani nevim jakou tady má přezdívku.![]()
A neřeknu vám kdo to je.
no tak to by mě teda zajímalo
taky vím o jedné známé tváři z tv, co sem chodí nebo spíš chodila, už jsem ji tu dlouho neviděla
ale jinak pochybuju, možná chodí, ale určitě se neodhalí ![]()
ynax píše:
pochybuji, že sem někdo z nich chodí. Myslím, že mají jiné strarosti než tu plkat a ke všemu má většina z nich chůvy k dětem, takže je asi nebudou trápit takové běžné věci, jako dítě má prdíky, co má jíst… - resp. se za ně o to postará ta chůva
Tak to si nemyslím, že by je to nezajímalo teda, sou to přece normální ženský, matky ![]()
Mava píše:weruuunka píše:no tak to by mě teda zajímalo
A neřeknu vám kdo to je.
Jéééé, no to nám nemůžeš udělat přeceee
![]()
weruuunka píše:
A neřeknu vám kdo to je.
a prooooc!!!
lucie.t píše:weruuunka píše:a prooooc!!!
A neřeknu vám kdo to je.
jasně proč tak jen třeba řekni, je to Bohdalka a nick neříkej ![]()
Mava píše:lucie.t píše:jasně proč tak jen třeba řekni, je to Bohdalka a nick neříkejweruuunka píše:a prooooc!!!
A neřeknu vám kdo to je.
weruuunka píše:
A neřeknu vám kdo to je.
Jejda holky,nedelejte Zagorky,a prasknete kdo tu chodi,vsak inko nee
Me by to taky zajimalo ![]()
Když jsem viděla název tohohle tématu, nemyslela jsem, že tu bude tak živo, holt celebrity táhnou
marra píše:
Jejda holky,nedelejte Zagorky,a prasknete kdo tu chodi,vsak inko neeMe by to taky zajimalo
mě takyyyy…jen jestli nekecají ![]()
Já myslím, že sem někdo určitě chodí. Všimněte si, že témata, která se tu mihnou (nebo na konkurenčním BC), se pak třeba objevá v Sama doma apod… Někdo to tam dotáhnotu musí, ne? Ale je možné, že to jsou spíš třeba dramaturgyně nebo redaktorky (nevím, jak se to přesně jmenuje) …
myslim že v očích našich maličkých jsme celebrity my všechny maminky
ty co se starají, pofoukají, nakrmí, přebalí, zazpívají písničku, povědí pohádku, umí hrát jakékoliv hry, obejmou a pomazlí a do určitého věku znají vždycky na všechno odpověď (dokud se z malých nevyklubou všeználkové a my nespadnem na úroveň „děsní rodiče co furt prudí“
)
zdenkak píše:
Já myslím, že sem někdo určitě chodí. Všimněte si, že témata, která se tu mihnou (nebo na konkurenčním BC), se pak třeba objevá v Sama doma apod… Někdo to tam dotáhnotu musí, ne? Ale je možné, že to jsou spíš třeba dramaturgyně nebo redaktorky (nevím, jak se to přesně jmenuje) …
Tipuju, že B je správně.
Ono to bude asi tím, že někde ty témata brát musí a kde jinde, než na maminkovských serverech. Aby měly sledovanost, pátrají, co vlastně ty matky na mateřské zajímá. To musí být někdy počteníčko.
![]()