Chodí sem nějaká celebrita? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2458
6.1.12 10:00

Agáta je dobrá, hoďte někdo odkaz na tu diskusi s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.1.12 10:03

Přesně, radši nepište nic než jo chodí ale neřeknu kdo, to bude mít úplně stejnej přínos :lol: Nebo bude mít, nasere zvědavej zbytek bab :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

Ono je to tezko :mrgreen:
Muze to byt kdokoli, staci nejaka jina fotka, plno holcin tu ma fotku, kde VUBEC nejsou… je to proste neskutecne „utajeni“ tady… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
papavlinka33 píše:

Rada proctu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
VeKo píše:
JO, JÁ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jasně, Večka, to je ta pravá emiminí celebritááá.  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
alicezulice píše:
Jéééé… tak jo, chodí, ale neřeknu vám kdo to je :roll: , to jsme se toho dozvědely. To snad radši nepište vůbec nic než něco nakousnout a nedokončit.To s tou Agatou - jakože tu byl někdo pod tímto nickem, tak to byla určite Hanychová? Nevim, no. :mrgreen: :mrgreen:

a to sis myslela, že ti tu někdo napíše jméno i s přezdívkou, jo?? oni tu nejspíš chtěj být inkognito, kdyby se chtěli zviditelnit, tak už to udělají dávno :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20296
6.1.12 10:05
madi píše:
alicezulice píše:
Jéééé… tak jo, chodí, ale neřeknu vám kdo to je :roll: , to jsme se toho dozvědely. To snad radši nepište vůbec nic než něco nakousnout a nedokončit.To s tou Agatou - jakože tu byl někdo pod tímto nickem, tak to byla určite Hanychová? Nevim, no. :mrgreen: :mrgreen:
a to sis myslela, že ti tu někdo napíše jméno i s přezdívkou, jo?? oni tu nejspíš chtěj být inkognito, kdyby se chtěli zviditelnit, tak už to udělají dávno :mrgreen: :mrgreen:

Ježíš stačí přece jméno, ať si je tajná dál ne…kolikrát je to už tady napsaný :mrgreen:

Je to celebrita, tak se nemůže divit, když se o sobě někde dočte… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.1.12 10:06
Barca12345 píše:
papavlinka33 píše:
Rada proctu!!!

No můžete posoudit samy, jestli je tenhle inteligent opravdu Agáta :lol:

:lol:

https://www.emimino.cz/…ankovani/28/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
6.1.12 10:07

Hoďte někdo odkaz na tu diskuzi s tou Agátou,chci se zasmát :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
6.1.12 10:07

Jinak nevím co s těma celebritama nebo telebritama máte. Jsou to lidi jako všichni ostatní, jen dělají práci, která se propírá médii.

Pro mě jsou celebrity uplně jiný lidi, třeba ti co něco dokázali v nějakým užitečným oboru, lékaři atd. Chytrý lidi, který se umí chovat slušně ke všem, aniž by jim dávali najevo, že jsou něco víc atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.1.12 10:09

Já zase žasnu, co tu některé zase mudračí…Vím, ale neřeknu, kdyby chtěly, zviditelní se dávno! Však můžou napsat anonymně, nebo uvést jen jméjo, vy, které o někom víte!

Mě už to kolikrát napadalo, a není na tom nic divného. Já osobně za celebritu považuju ne ty holky typu silikonový krasavice a missky apod, ale např herečky- třeba ty, co jsou převážně vidět jen na divadle apod
RyBANA píše:
madi píše:
alicezulice píše:
a to sis myslela, že ti tu někdo napíše jméno i s přezdívkou, jo?? oni tu nejspíš chtěj být inkognito, kdyby se chtěli zviditelnit, tak už to udělají dávno :mrgreen: :mrgreen:

Ježíš stačí přece jméno, ať si je tajná dál ne…kolikrát je to už tady napsaný :mrgreen:

Je to celebrita, tak se nemůže divit, když se o sobě někde dočte… :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
teresa20
6.1.12 10:09
RyBANA píše:
madi píše:
alicezulice píše:

nepsala jsem, že je to celebrita, jen trochu známá tvář z tv, kde už teď není, ani tady jsem jí dlouho neviděla, půlce mamin stejně její jméno nic neřekne, tak nevidím důvod proč jí tady práskat ani to dělat nebudu :mrgreen: otázka zněla jestli sem chodí nějaká celebrita, ne která :lol:

• Citovat
  • Upravit
byron
6.1.12 10:10
Potom moc nechápu, proč jsi to tu ventilovala… Asi chceš bejt zajímaví vid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
madi píše:
RyBANA píše:
madi píše:
alicezulice píše:

nepsala jsem, že je to celebrita, jen trochu známá tvář z tv, kde už teď není, ani tady jsem jí dlouho neviděla, půlce mamin stejně její jméno nic neřekne, tak nevidím důvod proč jí tady práskat ani to dělat nebudu :mrgreen: otázka zněla jestli sem chodí nějaká celebrita, ne která :lol:
  • Citovat
  • Upravit
20296
6.1.12 10:11

No jsem ráda, že nikoho takovýho neznám, páč bych tady asi taky musela dělat tajnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.1.12 10:11
Dafné píše:
Jinak nevím co s těma celebritama nebo telebritama máte. Jsou to lidi jako všichni ostatní, jen dělají práci, která se propírá médii.Pro mě jsou celebrity uplně jiný lidi, třeba ti co něco dokázali v nějakým užitečným oboru, lékaři atd. Chytrý lidi, který se umí chovat slušně ke všem, aniž by jim dávali najevo, že jsou něco víc atd.
Amen
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová