Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně, radši nepište nic než jo chodí ale neřeknu kdo, to bude mít úplně stejnej přínos
Nebo bude mít, nasere zvědavej zbytek bab ![]()
Ono je to tezko ![]()
Muze to byt kdokoli, staci nejaka jina fotka, plno holcin tu ma fotku, kde VUBEC nejsou… je to proste neskutecne „utajeni“ tady… ![]()
papavlinka33 píše:
Agáta je dobrá, hoďte někdo odkaz na tu diskusi s ní.
Rada proctu!!!
VeKo píše:
JO, JÁ![]()
![]()
![]()
Jasně, Večka, to je ta pravá emiminí celebritááá. ![]()
alicezulice píše:
Jéééé… tak jo, chodí, ale neřeknu vám kdo to je, to jsme se toho dozvědely. To snad radši nepište vůbec nic než něco nakousnout a nedokončit.To s tou Agatou - jakože tu byl někdo pod tímto nickem, tak to byla určite Hanychová? Nevim, no.
![]()
a to sis myslela, že ti tu někdo napíše jméno i s přezdívkou, jo?? oni tu nejspíš chtěj být inkognito, kdyby se chtěli zviditelnit, tak už to udělají dávno
![]()
madi píše:alicezulice píše:a to sis myslela, že ti tu někdo napíše jméno i s přezdívkou, jo?? oni tu nejspíš chtěj být inkognito, kdyby se chtěli zviditelnit, tak už to udělají dávno
Jéééé… tak jo, chodí, ale neřeknu vám kdo to je, to jsme se toho dozvědely. To snad radši nepište vůbec nic než něco nakousnout a nedokončit.To s tou Agatou - jakože tu byl někdo pod tímto nickem, tak to byla určite Hanychová? Nevim, no.
![]()
![]()
Ježíš stačí přece jméno, ať si je tajná dál ne…kolikrát je to už tady napsaný ![]()
Je to celebrita, tak se nemůže divit, když se o sobě někde dočte… ![]()
Barca12345 píše:papavlinka33 píše:Rada proctu!!!
Agáta je dobrá, hoďte někdo odkaz na tu diskusi s ní.
No můžete posoudit samy, jestli je tenhle inteligent opravdu Agáta ![]()
Jinak nevím co s těma celebritama nebo telebritama máte. Jsou to lidi jako všichni ostatní, jen dělají práci, která se propírá médii.
Pro mě jsou celebrity uplně jiný lidi, třeba ti co něco dokázali v nějakým užitečným oboru, lékaři atd. Chytrý lidi, který se umí chovat slušně ke všem, aniž by jim dávali najevo, že jsou něco víc atd.
Já zase žasnu, co tu některé zase mudračí…Vím, ale neřeknu, kdyby chtěly, zviditelní se dávno! Však můžou napsat anonymně, nebo uvést jen jméjo, vy, které o někom víte!
Mě už to kolikrát napadalo, a není na tom nic divného. Já osobně za celebritu považuju ne ty holky typu silikonový krasavice a missky apod, ale např herečky- třeba ty, co jsou převážně vidět jen na divadle apodRyBANA píše:madi píše:alicezulice píše:a to sis myslela, že ti tu někdo napíše jméno i s přezdívkou, jo?? oni tu nejspíš chtěj být inkognito, kdyby se chtěli zviditelnit, tak už to udělají dávno
![]()
![]()
Ježíš stačí přece jméno, ať si je tajná dál ne…kolikrát je to už tady napsaný
Je to celebrita, tak se nemůže divit, když se o sobě někde dočte…
RyBANA píše:madi píše:alicezulice píše:a to sis myslela, že ti tu někdo napíše jméno i s přezdívkou, jo?? oni tu nejspíš chtěj být inkognito, kdyby se chtěli zviditelnit, tak už to udělají dávno
![]()
![]()
Je to celebrita, tak se nemůže divit, když se o sobě někde dočte…
nepsala jsem, že je to celebrita, jen trochu známá tvář z tv, kde už teď není, ani tady jsem jí dlouho neviděla, půlce mamin stejně její jméno nic neřekne, tak nevidím důvod proč jí tady práskat ani to dělat nebudu
otázka zněla jestli sem chodí nějaká celebrita, ne která ![]()
madi píše:RyBANA píše:nepsala jsem, že je to celebrita, jen trochu známá tvář z tv, kde už teď není, ani tady jsem jí dlouho neviděla, půlce mamin stejně její jméno nic neřekne, tak nevidím důvod proč jí tady práskat ani to dělat nebudumadi píše:alicezulice píše:a to sis myslela, že ti tu někdo napíše jméno i s přezdívkou, jo?? oni tu nejspíš chtěj být inkognito, kdyby se chtěli zviditelnit, tak už to udělají dávno
![]()
![]()
Je to celebrita, tak se nemůže divit, když se o sobě někde dočte…otázka zněla jestli sem chodí nějaká celebrita, ne která
No jsem ráda, že nikoho takovýho neznám, páč bych tady asi taky musela dělat tajnosti ![]()
Dafné píše:Amen
Jinak nevím co s těma celebritama nebo telebritama máte. Jsou to lidi jako všichni ostatní, jen dělají práci, která se propírá médii.Pro mě jsou celebrity uplně jiný lidi, třeba ti co něco dokázali v nějakým užitečným oboru, lékaři atd. Chytrý lidi, který se umí chovat slušně ke všem, aniž by jim dávali najevo, že jsou něco víc atd.