Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
byron píše:
Potom moc nechápu, proč jsi to tu ventilovala… Asi chceš bejt zajímaví vid![]()
![]()
madi píše:RyBANA píše:nepsala jsem, že je to celebrita, jen trochu známá tvář z tv, kde už teď není, ani tady jsem jí dlouho neviděla, půlce mamin stejně její jméno nic neřekne, tak nevidím důvod proč jí tady práskat ani to dělat nebudumadi píše:alicezulice píše:a to sis myslela, že ti tu někdo napíše jméno i s přezdívkou, jo?? oni tu nejspíš chtěj být inkognito, kdyby se chtěli zviditelnit, tak už to udělají dávno
Jéééé… tak jo, chodí, ale neřeknu vám kdo to je, to jsme se toho dozvědely. To snad radši nepište vůbec nic než něco nakousnout a nedokončit.To s tou Agatou - jakože tu byl někdo pod tímto nickem, tak to byla určite Hanychová? Nevim, no.
![]()
![]()
Ježíš stačí přece jméno, ať si je tajná dál ne…kolikrát je to už tady napsaný
Je to celebrita, tak se nemůže divit, když se o sobě někde dočte…otázka zněla jestli sem chodí nějaká celebrita, ne která
jo prosím tě, a co bych z toho asi tak měla??
nechápu, proč tě to tak točí???
otázka zněla, jestli jsem chodí celebrita, tak odpovídám, akorát jsem tedy netušila, že se ta diskuse zvrhne v pídění se po jménech
![]()
Anonym.Brad píše:
Tak já se Vám tedy přiznám! Ano, jsem Brad Pitt a zajímám se na tomto skvělém serveru o mateřství. Přeci jenom biologické hodinky už pomalu tikají.
Ale autogramy zde rozdávat nebudu, děkuji za pochopení.
škoda, hned bych odhodila koště a běžela si pro něj
![]()
Anonym.Brad píše:
Tak já se Vám tedy přiznám! Ano, jsem Brad Pitt a zajímám se na tomto skvělém serveru o mateřství. Přeci jenom biologické hodinky už pomalu tikají.
Bradovi už tikat nemusí, má dětí jako smetí ![]()
Anonym.Brad píše:
Brade!!!!
Tak za prve - gratuluji k dokonale cestine!
Kde jsi studoval? ![]()
No a chtela bych ti pripomenout, ze uz mas par deti, tudiz by jsi mel mit zkusenosti vic nez dost!!! ![]()
Lizbeth píše:
No dobře no..Jsem reinkarnace Liz Taylorové.
To se nepocita!!! ![]()
Já chci toho syna ze Zákon gangu, nevím jak se jmenuje
ale teda ten jééé
![]()
Myslím, dle velice nezvyklého jména holčičky a následné reportáži v TV, že sem chodila moderátorka Novy - Andrea Němcová.
Lizbeth píše:
jej a já furt koho mi ta holčička připomíná ![]()
Lizbeth píše:
A jaktože se reinkarnovala ještě před její smrtí ![]()