Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky o jedný vím, neb je to známá, nediskutuje, jen některý zábavnější diskuze čte ke kafi, nicméně častěj chodí na Rodinu.cz, tam je přece jen pestřejší výběr témat. Ona těžko nějaká celebrita o sobě rekne, že je celebrita. ![]()
No náhodou, kdyby tady byla ta Iveta, tak by se určitě ozvala ![]()
sanyaa píše:
No náhodou, kdyby tady byla ta Iveta, tak by se určitě ozvala
Proboha jenom tu ne, ta by tady teda chyběla.
taky by mě to zajímalo, ale nechápu proč holkky co víte některou nenapíšete jméno…však o nic nejde a přezdívku stejně neznáme ![]()
sanyaa píše:
No náhodou, kdyby tady byla ta Iveta, tak by se určitě ozvala
A určitě by to byla ona!:-)) Ona na to nemá čas, jen pláče a dělá ze sebe chudinku. Umírám smíchy u jejího zhroucenýho psycho výrazu. Mám pocit, že se vyžívá v tom, aby jí všichni litovali, tohle už mi nepřijde normální. Ale je fakt, že je to ta pravá celebrita, která plní časopisy.
viky23 píše:
taky by mě to zajímalo, ale nechápu proč holkky co víte některou nenapíšete jméno…však o nic nejde a přezdívku stejně neznáme
asi by nám viky ta dotyčná moc nepoděkovala ![]()
jo a agátu jsem taky četla, ale silně pochybuju, že to byla opravdu ona ![]()
Madi: však by jsme to nevěděli která to je ne? určitě nemá přezdívku třeba Jiřina.Bohdalka
![]()
Jéééé… tak jo, chodí, ale neřeknu vám kdo to je
, to jsme se toho dozvědely. To snad radši nepište vůbec nic než něco nakousnout a nedokončit.
To s tou Agatou - jakože tu byl někdo pod tímto nickem, tak to byla určite Hanychová? Nevim, no.
![]()