Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud s ni dale spi a nema to v sobe vyresene, pokud mas ze spolecne budoucnosti obavy tak mu dej jasne najevo jak si spolecny zivot snim predstavujes a co chces. Dej mu nejaky cas at si to promysli 14 dni a trvej na tom at zacne delat kroky, protoze z vlastni zkusenosti znam, ze lide toho hodne naslibuji a nakecaji ale nic pro to nedelaji. Jestli vis co od partnera chces tak si hledej takoveho co ti to da. Vecne na nekoho cekat nema smysl, jen budes marnit cas. A je pravda, ze se svobodnym bezdetnym to bude snazsi.
Ja si nerada komplikuju zivot a s nim to jednoduche rozhodne nebude. Takze ja na tvem miste bych se na to vybodla a hledala jineho mileho hocha, co nema deti a dluhy a naopak uz ma treba i neco nasetreno. S timhle te stesti fakt neceka a zbytecne budes plytvat roky
Tak do toho bych fakt nešla. Ještě budeš ve výsledku živit i jeho a jeho potomky, jestli je chlapec takhle zodpovědnej. Jestli navíc s bejvalkou spí, tak je to jen sečteno a podtrženo.
@marzanna píše:
Tak do toho bych fakt nešla. Ještě budeš ve výsledku živit i jeho a jeho potomky, jestli je chlapec takhle zodpovědnej. Jestli navíc s bejvalkou spí, tak je to jen sečteno a podtrženo.
Ano, ano za mě nepřijatelné
Jako kdyby nestačily ty dluhy a děcka, on ještě pro jistotu brousí bývalou
Ten snad přece za žádné přemýšlení ani nestojí ![]()
@Betty MacDonald píše:
Ano, ano za mě nepřijatelnéJako kdyby nestačily ty dluhy a děcka, on ještě pro jistotu brousí bývalou
![]()
Ten snad přece za žádné přemýšlení ani nestojí
S tou ex chce přestat, samozřejmě pokud nekoho bude mit nema důvod za ni chodit ![]()
@Anonymní píše:
S tou ex chce přestat, samozřejmě pokud nekoho bude mit nema důvod za ni chodit
A proč sem vlastně píšeš? Na každý důvod, proč s ním nebýt, ty napíšeš sto výmluv, proč je to v pohodě. Zjevně ses rozhodla, že s ním být chceš, tak proč to řešíš na internetu?
@Anonymní píše:
S tou ex chce přestat, samozřejmě pokud nekoho bude mit nema důvod za ni chodit
Delas si srandu?
ty mas sebeuctu hodne malou co?
Taky me tesi, kdyz ctu, jak jsou zdejsi uzivatelky same ciste duse a zadne prospecharske chodici kalkulacky
.
@Anonymní píše:
vim je mi 23 ale začínám toužit uz po vic nez jen chození a myslim si, ze snim mimo tech deti a pujcky by to slo
dost ti hrozí, že budeš přesně ta macecha, která v okamžiku kdy zabřezne, tak začne nenávidět jeho děti a bejvalku, protože berou peníze jejímu dítěti a jejímanžel s nimi tráví čas. Trpět tím budete všichni a primárně proto že takové kozy dost umí otrávit celé okolí.
Evidentně nejsi moc zamilovaná a pokud prostě chceš hnízdit a je ti tak trošku jedno s kým, tak ten mozek používej víc a hledej někoho bez závazků.
Aha, tak teď jsem to dočetla k tomu, že s ex ještě spává.
Budeš jen převozník, na hnízdění s tímhle pánem zapomeń.
@Ou píše:
dost ti hrozí, že budeš přesně ta macecha, která v okamžiku kdy zabřezne, tak začne nenávidět jeho děti a bejvalku, protože berou peníze jejímu dítěti a jejímanžel s nimi tráví čas. Trpět tím budete všichni a primárně proto že takové kozy dost umí otrávit celé okolí.Evidentně nejsi moc zamilovaná a pokud prostě chceš hnízdit a je ti tak trošku jedno s kým, tak ten mozek používej víc a hledej někoho bez závazků.
Aha, tak teď jsem to dočetla k tomu, že s ex ještě spává.
Budeš jen převozník, na hnízdění s tímhle pánem zapomeń.
Převoznik jako ze se k ni bude chtít vratit kdyz sni spi?
@Anonymní píše:
Převoznik jako ze se k ni bude chtít vratit kdyz sni spi?
A co myslíš
Hele, já nechci být zlá, ale ty očividně o životě víš malovaný houno
Pošli ten svůj sen každé nezadane třiadvacitky do někam, a ve volném čase si zopakuj pravopis. Bude se ti to hodit, jinak se na tebe budou lepit samí takoví nýmandi, jako je ten tvůj současný
Vlastně on není tvůj současný, on je průběžný milenec své ex
![]()
Znova je ti 23 proč proboha v tomhle věku si to komplikovat.
Neboj v životě ještě přijde komplikací a problémů ale proč jim jít takto otevřené naproti.. 23 let to máš randit, užívat si, studovat či snažit něco budovat v práci a ne skaknout po fotroj s dluhama.
Navíc mám pocit že se mu prasi od huby, dluhy a přitom bere hodně.. Bývalá po něm nic nechce.. Atd atd..
Keci v kleci
@david85lbc píše:
Znova je ti 23 proč proboha v tomhle věku si to komplikovat.
Neboj v životě ještě přijde komplikací a problémů ale proč jim jít takto otevřené naproti.. 23 let to máš randit, užívat si, studovat či snažit něco budovat v práci a ne skaknout po fotroj s dluhama.
Navíc mám pocit že se mu prasi od huby, dluhy a přitom bere hodně.. Bývalá po něm nic nechce.. Atd atd..
Keci v kleci
Můžu se pod to podepsat? ![]()
Právě ze ano a docela hodne