Chodit sním, či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.5.20 09:34
@Jagwa píše:
Vzhledem k tomu, že nejdu po penězích, tak pokud si jinak rozumíte, nevidím problém.

Právě ze ano a docela hodne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
391
3.5.20 09:56

Tak pokud s ni dale spi a nema to v sobe vyresene, pokud mas ze spolecne budoucnosti obavy tak mu dej jasne najevo jak si spolecny zivot snim predstavujes a co chces. Dej mu nejaky cas at si to promysli 14 dni a trvej na tom at zacne delat kroky, protoze z vlastni zkusenosti znam, ze lide toho hodne naslibuji a nakecaji ale nic pro to nedelaji. Jestli vis co od partnera chces tak si hledej takoveho co ti to da. Vecne na nekoho cekat nema smysl, jen budes marnit cas. A je pravda, ze se svobodnym bezdetnym to bude snazsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
3.5.20 11:04

Ja si nerada komplikuju zivot a s nim to jednoduche rozhodne nebude. Takze ja na tvem miste bych se na to vybodla a hledala jineho mileho hocha, co nema deti a dluhy a naopak uz ma treba i neco nasetreno. S timhle te stesti fakt neceka a zbytecne budes plytvat roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
3.5.20 11:07

Tak do toho bych fakt nešla. Ještě budeš ve výsledku živit i jeho a jeho potomky, jestli je chlapec takhle zodpovědnej. Jestli navíc s bejvalkou spí, tak je to jen sečteno a podtrženo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42587
3.5.20 11:27
@marzanna píše:
Tak do toho bych fakt nešla. Ještě budeš ve výsledku živit i jeho a jeho potomky, jestli je chlapec takhle zodpovědnej. Jestli navíc s bejvalkou spí, tak je to jen sečteno a podtrženo.

Ano, ano za mě nepřijatelné :mrgreen: Jako kdyby nestačily ty dluhy a děcka, on ještě pro jistotu brousí bývalou :jazyk: :jazyk: Ten snad přece za žádné přemýšlení ani nestojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.20 14:11
@Betty MacDonald píše:
Ano, ano za mě nepřijatelné :mrgreen: Jako kdyby nestačily ty dluhy a děcka, on ještě pro jistotu brousí bývalou :jazyk: :jazyk: Ten snad přece za žádné přemýšlení ani nestojí :nevim:

S tou ex chce přestat, samozřejmě pokud nekoho bude mit nema důvod za ni chodit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1079
3.5.20 14:13
@Anonymní píše:
S tou ex chce přestat, samozřejmě pokud nekoho bude mit nema důvod za ni chodit :nevim:

A proč sem vlastně píšeš? Na každý důvod, proč s ním nebýt, ty napíšeš sto výmluv, proč je to v pohodě. Zjevně ses rozhodla, že s ním být chceš, tak proč to řešíš na internetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
3.5.20 14:24
@Anonymní píše:
S tou ex chce přestat, samozřejmě pokud nekoho bude mit nema důvod za ni chodit :nevim:

Delas si srandu? 8o :lol: ty mas sebeuctu hodne malou co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
3.5.20 14:56

Taky me tesi, kdyz ctu, jak jsou zdejsi uzivatelky same ciste duse a zadne prospecharske chodici kalkulacky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.5.20 15:01
@Anonymní píše:
vim je mi 23 ale začínám toužit uz po vic nez jen chození a myslim si, ze snim mimo tech deti a pujcky by to slo

dost ti hrozí, že budeš přesně ta macecha, která v okamžiku kdy zabřezne, tak začne nenávidět jeho děti a bejvalku, protože berou peníze jejímu dítěti a jejímanžel s nimi tráví čas. Trpět tím budete všichni a primárně proto že takové kozy dost umí otrávit celé okolí.

Evidentně nejsi moc zamilovaná a pokud prostě chceš hnízdit a je ti tak trošku jedno s kým, tak ten mozek používej víc a hledej někoho bez závazků.

Aha, tak teď jsem to dočetla k tomu, že s ex ještě spává.

Budeš jen převozník, na hnízdění s tímhle pánem zapomeń.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.20 16:07
@Ou píše:
dost ti hrozí, že budeš přesně ta macecha, která v okamžiku kdy zabřezne, tak začne nenávidět jeho děti a bejvalku, protože berou peníze jejímu dítěti a jejímanžel s nimi tráví čas. Trpět tím budete všichni a primárně proto že takové kozy dost umí otrávit celé okolí.

Evidentně nejsi moc zamilovaná a pokud prostě chceš hnízdit a je ti tak trošku jedno s kým, tak ten mozek používej víc a hledej někoho bez závazků.

Aha, tak teď jsem to dočetla k tomu, že s ex ještě spává.

Budeš jen převozník, na hnízdění s tímhle pánem zapomeń.

Převoznik jako ze se k ni bude chtít vratit kdyz sni spi?

• Citovat
  • Upravit
42587
3.5.20 16:26
@Anonymní píše:
Převoznik jako ze se k ni bude chtít vratit kdyz sni spi?

A co myslíš :mrgreen: Hele, já nechci být zlá, ale ty očividně o životě víš malovaný houno :jazyk: Pošli ten svůj sen každé nezadane třiadvacitky do někam, a ve volném čase si zopakuj pravopis. Bude se ti to hodit, jinak se na tebe budou lepit samí takoví nýmandi, jako je ten tvůj současný :mrgreen: Vlastně on není tvůj současný, on je průběžný milenec své ex :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
3.5.20 16:33

Znova je ti 23 proč proboha v tomhle věku si to komplikovat.
Neboj v životě ještě přijde komplikací a problémů ale proč jim jít takto otevřené naproti.. 23 let to máš randit, užívat si, studovat či snažit něco budovat v práci a ne skaknout po fotroj s dluhama.
Navíc mám pocit že se mu prasi od huby, dluhy a přitom bere hodně.. Bývalá po něm nic nechce.. Atd atd..
Keci v kleci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42587
3.5.20 16:42
@david85lbc píše:
Znova je ti 23 proč proboha v tomhle věku si to komplikovat.
Neboj v životě ještě přijde komplikací a problémů ale proč jim jít takto otevřené naproti.. 23 let to máš randit, užívat si, studovat či snažit něco budovat v práci a ne skaknout po fotroj s dluhama.
Navíc mám pocit že se mu prasi od huby, dluhy a přitom bere hodně.. Bývalá po něm nic nechce.. Atd atd..
Keci v kleci

Můžu se pod to podepsat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42587
3.5.20 16:44

@david85lbc Tu hrubku beru jako automatický překlep :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek