Chová se ochranářsky a zírá na mě

Anonymní
26.1.19 22:35

Chová se ochranářsky a zírá na mě

Ahoj všem,
nejde ani tak o téma „manželství partnerství“, tak pardon.
Jde o to, že nadřízený (který je mimochodem prima chlap) se ke mně chová ochranářsky a několikrát jsem ho přistihla, jak na mě zírá - párkrát mě to uvedlo do rozpaků, protože to je takový intenzivní pohled do očí.
Nechci z toho nic vyvozovat, zároveň mě to ale znervózňuje, protože je mezi námi specifické napětí - ne však negativní.
Nemáte někdo podobnou zkušenost, že bych otestovala, o co vlastně jde? :mrgreen:
Z určitých důvodů radši anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
26.1.19 22:36
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
Jde o to, že nadřízený (který je mimochodem prima chlap) se ke mně chová ochranářsky a několikrát jsem ho přistihla, jak na mě zírá - párkrát mě to uvedlo do rozpaků, protože to je takový intenzivní pohled do očí.
Nechci z toho nic vyvozovat, zároveň mě to ale znervózňuje, protože je mezi námi specifické napětí - ne však negativní.
Nemáte někdo podobnou zkušenost, že bych otestovala, o co vlastně jde? :mrgreen:

Chce tě! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
26.1.19 22:38

Ale no tak :mrgreen: to je přece jasné,ne? Zkus z toho něco vyvodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
26.1.19 22:44

Je to úchyl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.1.19 22:46
@Ennny píše:
Je to úchyl :lol: :lol:

Příspěvek upraven 26.01.19 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.1.19 22:46
@Rachel_cz píše:
Chce tě! 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
26.1.19 22:48

@Serenna ti v práci nejvíce kultivovaní, jak píšete, bývají obvykle nejhorší :lol: V top managementu je jich snad nejvíce 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.19 22:48
@Rachel_cz píše:
Chce tě! 8)

To by bylo blbý…

• Citovat
  • Upravit
3265
26.1.19 22:49
@Anonymní píše:
To by bylo blbý…

Zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.19 22:51
@Rachel_cz píše:
@Serenna ti v práci nejvíce kultivovaní, jak píšete, bývají obvykle nejhorší :lol: V top managementu je jich snad nejvíce 😄

Jsem zapomněla na anonym, sakra :mrgreen:
Jako taky mě už něco takového napadlo. Navíc někteří lidé se nezdají (zkušenost). Do něj bych to ale fakt netipla. Ale láká mě zjistit, jak to je :D Ne, jestli je úchyl, ale to jeho chování, co to je…

• Citovat
  • Upravit
3265
26.1.19 22:58
@Anonymní píše:
Jsem zapomněla na anonym, sakra :mrgreen:
Jako taky mě už něco takového napadlo. Navíc někteří lidé se nezdají (zkušenost). Do něj bych to ale fakt netipla. Ale láká mě zjistit, jak to je :D Ne, jestli je úchyl, ale to jeho chování, co to je…

To máte fuk, anonym neanonym, já vás stejně neznám 🙂 a myslím, že tohle v pracinekdy zažije každá 😊 Tak ho zkuste naťuknout a bude jasno hned👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
26.1.19 23:01
@Anonymní píše:
Ahoj všem,

chybí informace, zda je někdo z vás zadaný? Pokud ani jeden, tak on očividně chce být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.19 23:04
@Rachel_cz píše:
To máte fuk, anonym neanonym, já vás stejně neznám 🙂 a myslím, že tohle v pracinekdy zažije každá 😊 Tak ho zkuste naťuknout a bude jasno hned👍

Přiznám se, že moc nevím, jak se naťukává :oops: , respektive jak to udělat nějak nenápadně :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.19 23:05
@milktea píše:
chybí informace, zda je někdo z vás zadaný? Pokud ani jeden, tak on očividně chce být :lol:

Já nejsem, on není ženatý ani nemá rodinu, ale nevím, jestli má nebo přítelkyni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
847
26.1.19 23:08
@Anonymní píše:
Já nejsem, on není ženatý ani nemá rodinu, ale nevím, jestli má nebo přítelkyni :nevim:

A co děláš, se na tebe dívá? Usměješ se? A co on potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí