Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
nejde ani tak o téma „manželství partnerství“, tak pardon.
Jde o to, že nadřízený (který je mimochodem prima chlap) se ke mně chová ochranářsky a několikrát jsem ho přistihla, jak na mě zírá - párkrát mě to uvedlo do rozpaků, protože to je takový intenzivní pohled do očí.
Nechci z toho nic vyvozovat, zároveň mě to ale znervózňuje, protože je mezi námi specifické napětí - ne však negativní.
Nemáte někdo podobnou zkušenost, že bych otestovala, o co vlastně jde?
Z určitých důvodů radši anonym.
Chce tě! ![]()
@Serenna ti v práci nejvíce kultivovaní, jak píšete, bývají obvykle nejhorší
V top managementu je jich snad nejvíce 😄
@Rachel_cz píše:
@Serenna ti v práci nejvíce kultivovaní, jak píšete, bývají obvykle nejhoršíV top managementu je jich snad nejvíce 😄
Jsem zapomněla na anonym, sakra ![]()
Jako taky mě už něco takového napadlo. Navíc někteří lidé se nezdají (zkušenost). Do něj bych to ale fakt netipla. Ale láká mě zjistit, jak to je
Ne, jestli je úchyl, ale to jeho chování, co to je…
@Anonymní píše:
Jsem zapomněla na anonym, sakra
Jako taky mě už něco takového napadlo. Navíc někteří lidé se nezdají (zkušenost). Do něj bych to ale fakt netipla. Ale láká mě zjistit, jak to jeNe, jestli je úchyl, ale to jeho chování, co to je…
To máte fuk, anonym neanonym, já vás stejně neznám 🙂 a myslím, že tohle v pracinekdy zažije každá 😊 Tak ho zkuste naťuknout a bude jasno hned👍
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
Jde o to, že nadřízený (který je mimochodem prima chlap) se ke mně chová ochranářsky a několikrát jsem ho přistihla, jak na mě zírá - párkrát mě to uvedlo do rozpaků, protože to je takový intenzivní pohled do očí.
Nechci z toho nic vyvozovat, zároveň mě to ale znervózňuje, protože je mezi námi specifické napětí - ne však negativní.
chybí informace, zda je někdo z vás zadaný? Pokud ani jeden, tak on očividně chce být ![]()
@Rachel_cz píše:
To máte fuk, anonym neanonym, já vás stejně neznám 🙂 a myslím, že tohle v pracinekdy zažije každá 😊 Tak ho zkuste naťuknout a bude jasno hned👍
Přiznám se, že moc nevím, jak se naťukává
, respektive jak to udělat nějak nenápadně ![]()
@milktea píše:
chybí informace, zda je někdo z vás zadaný? Pokud ani jeden, tak on očividně chce být
Já nejsem, on není ženatý ani nemá rodinu, ale nevím, jestli má nebo přítelkyni ![]()
@Anonymní píše:
Já nejsem, on není ženatý ani nemá rodinu, ale nevím, jestli má nebo přítelkyni
A co děláš, se na tebe dívá? Usměješ se? A co on potom?
Ahoj všem,