Chová se ochranářsky a zírá na mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3265
26.1.19 23:11
@Anonymní píše:
Přiznám se, že moc nevím, jak se naťukává :oops: , respektive jak to udělat nějak nenápadně :)

Třeba ho požádat o pomoc s nějakým úkolem (ideálně po pracovní době) atd. Zírají ale všichni, i to s přítelkyněma a manželkama… Je to prostě jednodušší druh, vejrají pořád na to samé, kozy, prdel, kozy, nohy, prdel, kozy… 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.19 23:27
@milktea píše:
A co děláš, se na tebe dívá? Usměješ se? A co on potom?

Zezačátku jsem dělala, že jsem si toho nevšimla a rychle jsem o něčem mluvila.
Naposled jsem se na něj podívala a on se mi pořád díval do očí s takovým mírným úsměvem, to mě uvedlo do rozpaků úplně a v tu chvíli naštěstí na ulici něco křáplo, tak jsem odkázala k tomu a on jako když se vzpamatuje a nějak to zkomentoval.
Nedokážu se usmát a ten pohled dlouho opětovat, přijde mi, že už by to bylo přes čáru či jak to říct. Ehm :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.19 23:32
@Rachel_cz píše:
Třeba ho požádat o pomoc s nějakým úkolem (ideálně po pracovní době) atd. Zírají ale všichni, i to s přítelkyněma a manželkama… Je to prostě jednodušší druh, vejrají pořád na to samé, kozy, prdel, kozy, nohy, prdel, kozy… 😂

To už jsem udělala :mrgreen: ale ne po pracovní době. Vlastně jsem naťukla jednu věc a on se hned nabídl, že mi s tím pomůže (i když toho má dost).
Ale zase, o ničem to nemusí vypovídat.

Jo já vím, že zírají všichni muži, mají to biologicky dané a nějak to neřeším, ale on mi kouká do očí a to mě znervózňuje.

• Citovat
  • Upravit
847
26.1.19 23:34
@Anonymní píše:
Zezačátku jsem dělala, že jsem si toho nevšimla a rychle jsem o něčem mluvila.
Naposled jsem se na něj podívala a on se mi pořád díval do očí s takovým mírným úsměvem, to mě uvedlo do rozpaků úplně a v tu chvíli naštěstí na ulici něco křáplo, tak jsem odkázala k tomu a on jako když se vzpamatuje a nějak to zkomentoval.
Nedokážu se usmát a ten pohled dlouho opětovat, přijde mi, že už by to bylo přes čáru či jak to říct. Ehm :mrgreen:

asi záleží, jestli máš vůbec zájem. A taky bych si dobře rozmyslela, co by bylo, kdyby něco bylo a pak to nevyšlo, přece jen je to tvůj šéf… Já osobně jsem se vždy řídila tím, že co je v domě - není pro mě, ušetřilo mě to hodně nepříjemností (takže s mým nastávajícím jsem začala chodit, až jsem dala výpověď, poznali jsme se v práci :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
26.1.19 23:40
@Rachel_cz píše:
Třeba ho požádat o pomoc s nějakým úkolem (ideálně po pracovní době) atd. Zírají ale všichni, i to s přítelkyněma a manželkama… Je to prostě jednodušší druh, vejrají pořád na to samé, kozy, prdel, kozy, nohy, prdel, kozy… 😂
:lol: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.19 23:41
@milktea píše:
asi záleží, jestli máš vůbec zájem. A taky bych si dobře rozmyslela, co by bylo, kdyby něco bylo a pak to nevyšlo, přece jen je to tvůj šéf… Já osobně jsem se vždy řídila tím, že co je v domě - není pro mě, ušetřilo mě to hodně nepříjemností (takže s mým nastávajícím jsem začala chodit, až jsem dala výpověď, poznali jsme se v práci :lol: ).

Já to mám stejně. Práce je práce a nic víc, vždycky jsem měla „blok“ i vůči kolegům v tomhle ohledu, taky bych nejdřív musela dát výpověď, abych s nějakým třeba vůbec mohla začít chodit.
Na jednu stranu jsem zvědavá, jak to má on, na druhou stranu vím, že by to bylo zbytečně komplikované a asi nic pro mě.

• Citovat
  • Upravit
14723
26.1.19 23:47
@Anonymní píše:
Já to mám stejně. Práce je práce a nic víc, vždycky jsem měla „blok“ i vůči kolegům v tomhle ohledu, taky bych nejdřív musela dát výpověď, abych s nějakým třeba vůbec mohla začít chodit.
Na jednu stranu jsem zvědavá, jak to má on, na druhou stranu vím, že by to bylo zbytečně komplikované a asi nic pro mě.

Takže by bylo nejlepší, kdyby zíral na jinou. Obzvlášť, pokud je hezký, nezadaný, majetný a jinak celkově suprový. Práce je nade vše. :mrgreen: :mrgreen:
Jestli už pracuješ, tak máš více než 18. Je to první zkušenost se zíráním chlapa?
Pokud má známky úchyla, tak bych pochopila nejasnosti, ale jestli by stál za prubnutí, tak nevidím problém, když jste oba volní.
Odejít z práce se dá, teď je jí celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.1.19 00:03

Prostě jen loví řezivo, ty s tím naděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
27.1.19 00:15

může jen zkoušet, jak zareaguješ (takový sportovní flirtování), jestli si pěkná a mladá, tak po tobě bude v práci i jinde koukat kdejakej pard…
Akorát být tebou, byla bych moc opatrná ohledně pletek se šéfem - většinou je z toho časem pěknej průůůů… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
27.1.19 00:36
@pohledzdruhestrany píše:
Prostě jen loví řezivo, ty s tím naděláš.

No jasně. Nahazuje. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.19 08:19
@Mar__tanka1983 píše:
může jen zkoušet, jak zareaguješ (takový sportovní flirtování), jestli si pěkná a mladá, tak po tobě bude v práci i jinde koukat kdejakej pard…
Akorát být tebou, byla bych moc opatrná ohledně pletek se šéfem - většinou je z toho časem pěknej průůůů… :lol:

Jasně, nejde mi ani o to koukání, to přecházím. Spíš mám trochu obavy, že se jednou takhle zapomene před ostatníma, budeme sedět a on bude zírat, nebo si někdo všimne, že mění tón hlasu, když se mnou mluví atd. Nechci pak řešit něčí domněnky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.19 17:20

@Rachel_cz a vy máte podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky