Chtěla bych miminko, ale přítel studuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
18.6.14 19:11

@Dooma To si myslelo hooodně naivních holek. Že pak většina skončila sama s děckem u rodičů psát nemusím, že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
18.6.14 19:11

@Dooma najlepsie by bolo, keby ste sa na takychto veciach dohodli a potom dodrzali. 2 roky nie je vela.
Ak teda pracujes, tak kym on studuje, tak ti si naspor nejake peniaze pre babetko. Aj potom sa moze stat, ze sa rozidete, a mat prazdne vrecka a hladne dieta…precitaj par diskusii a pouc sa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
18.6.14 19:12

@Daduka teraz som jej to naznacovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
18.6.14 19:12
@Dooma píše:
Známá mi radila abych, až přítel bude ING to je za 2 roky, otěhotněla… A léčitel mi řekl že se na jeho studium mám vykašlat… co si o tom myslíte? :/

Myslím, že bys do toho měla jít. S léčitelem.
Na splašené hormony je celkem brzo, ale když tak moc stojíš o dítě, začni výběrem otce. Upozorňuji, že sex bez ochrany pro chlapa nemusí znamenat, že touží po dítěti (taková interpretace se tady už objevila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
18.6.14 19:13

@Dooma Je hrozně mladej na dítě ;) Ty máš do těch 25 určitě čas, je možný, že do té doby dozraje, ale taky počítej s tím, že ne :think: Pro chlapa je ideál až tak kolem 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.6.14 19:13

A jak jste spolu dlouho?? Taky jsem měla veeelkou chuť na miminko, ale nejdřív jsem chtěla dostudovat já (jsme stejně staré). Ale teď mě to nějak přešlo, najednou se necítím jistá, jestli by přítel to mimčo chtěl a jestli vůbec chci mít TAKOVÉHO otce dětí, který po nich ani netouží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.6.14 19:14
@Dooma píše:
@74paja mám o 10 let mladší ségru :D a teď malou sestřenku… :) děti miluju a kdykoli můžu tak si nějaké pohlídám ;) pokud chcete, tak není problém :D

To není ončo. To musíš mít zápřah celý den. Uvědomit si, že už jen tak snadno nepůjdeš na koncert, do divadla, kina, na koupák… kdy se ti zachce. Neblázni a užívej života. Přítel dostuduje, oba dospějete, vyřádíte se a pak na to vlítnete.
Nebo si najdi chlapa, kterej by už děti chtěl… Ale přítele nemanipuluj někam, kam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 19:15

@Daduka ano je mi to jasné ;) však si ještě počkám..touha půjde stranou ;)
@Anatalia když on chce i doktorát a ten je na další 4 roky :/ ale něco říkal žeby to studoval dálkově ;) kdyby to byli jen ty dva roky, tak to neřeším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85538
18.6.14 19:16

@Dooma myslim si, ze bys mela zjistit, zda je ochoten mit dite s tebou ve 25 letech. Podle toho, co rika, evidentne ne, tak bych si spise nasla nekoho noveho se stejnym smyslenim. Podle toho, jsk ti to rika, je to typ, co chce dite co nejpozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
18.6.14 19:18

@blumen alebo teda omylom, so skripanim zubov..
To su najhorsie scenare co si pripravuju dievcata same.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 19:20

@Ford Prefect my máme sex jen s antikoncepcí, a to s pharmatexem ;)
@Petule030 jsme spolu tak rok a půl :) já vím je to málo :) ale snad časem změní názor ;) @74paja života si užívám ;) a hlavně s ním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6888
18.6.14 19:20

Tak první pravidlo zní : dítě musí chtít oba!

pokud on nechce a nechce ani ve 30 tak si najdi jinýho co děti chce dřív ať tu pak nepláčeš, že čekáš a tatínek se na vás vys… vykašlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.6.14 19:23

@Dooma myslím si, že přítel trochu přehání(i když teda jeho pocity docela chápu) a ty jsi padlá na hlavu…pokud je to běžný student, živí ho rodiče nebo si vydělá na tak akorát na „uživení“ sebe (v uvozovkách, protože to uživí bude nejspíš zahrnovat kolejné, menzu, skripta, jízdné, občas pivo v hospodě a sem tam dárek pro holku, aby se blejsknul a zbyde mu velký kulový, v marketu už bude na nákupu možná počítat, aby mu to vyšlo).
kdyby mi někdo ve třeťáku na vejšce řekl, že se mnou chce dítě, asi bych koukala jako péro z gauče a měla dojem, že mi chce zkazit život. Prcka jsme si „pořídili“ po škole, kdy už jsme oba pracovali, ale stejně jsem to v ideálním případě plánovala až později. Ono když do ničeho přivedeš miminko, je to celkem na prd. Myslím, že tvůj přítel je realista a ty by ses měla probudit.

Příspěvek upraven 18.06.14 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
18.6.14 19:24
@Dooma píše:
Ahojda :) moc bych chtěla mimčo, ta touha je tak veliká. Ale přítel studuje, a studovat ještě dost dlouho :( Je mi 21 jemu 22. Kdybych náhodou otěhotněla tak mi řekl, žeby se zabil, prý lepší než aby si zkazil život. A nebo by mě poslal na potrat…A nebo by mě prý jeho rodiče poslali, teda aspoň tak mi to říkal…Ale já bych na potrat nikdy nešla, a ani mamka by mě nepustila… Když jsem mu řekla že chci první mimčo max v 25 tak mi na to odpověděl že ani ve 40 není pozdě…ach jo proč nechápe to že pro ženské tělo to není dobré… Známá mi radila abych, až přítel bude ING to je za 2 roky, otěhotněla… A léčitel mi řekl že se na jeho studium mám vykašlat… co si o tom myslíte? :/

Moudrej chlap. Prosímtě zaměř se na něco jinýho. Kup si psa, nebo kotě…

• Citovat
  • Upravit
2997
18.6.14 19:25
@Krasavicaa píše:
Moudrej chlap. Prosímtě zaměř se na něco jinýho. Kup si psa, nebo kotě…
:lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital