Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blumen no přesně to mi řekl… Na to jsem mu odpověděla, že ho miluji a žebych pro něj udělala cokoli ale na potrat bych nešla… jsem jeho odpůrce.. :p
@Dooma
Víš, jaká situace bude ve firmě za 4 roky? Jesli jo, tak seš dost dobrej jasnovědec.
Jinak nemáš praxi - tak na ní pracuj místo mimina.
@Dooma píše:
@AniNevim nechci studia mě nebaví
a co tě baví… studia ne..ok to není pro každýho..tak akou máš jinou náplň života?
@zvidavajanca píše:
@Dooma
Víš, jaká situace bude ve firmě za 4 roky? Jesli jo, tak seš dost dobrej jasnovědec.Jinak nemáš praxi - tak na ní pracuj místo mimina.
kdyz ta prace na miminu je mnohem zabavnejsi ![]()
@Dooma Prijdes mne ztracena, tak hledas smysl v diteti. V tom se ale s partnerem rozchazite, on chce studovat, neco dokazat. REalizujes se alespon v praci nebo tam jen tak prezivas a beres ji jako nutne zlo?
@jdukolem mám ráda svojí práci a mám dost koníčků
a hlavní náplní mého života je má rodina ![]()
@Dooma píše:
@zvidavajanca pokud bych byla v té práci co jsem tak tam to je tak že po RD berou zpěti teď mi to paní ředitelka říkala, pač nám tam otěhotněly 4 kolegyně dá se říci najednou, a vlastně musí jít hned na neschopenku
praxe moc nemám, ale sbírám jí.. a studia mám plný zuby…
Ani nevíte, jak rychle se situace může změnit
Sebe a dítě chcete živit za RP?
@zvidavajanca píše:
@Dooma
Víš, jaká situace bude ve firmě za 4 roky? Jesli jo, tak seš dost dobrej jasnovědec.Jinak nemáš praxi - tak na ní pracuj místo mimina.
Tohle ve vašich příspěvcích nevidím poprvé, je tento tvar záměr?
@Cuddy práci jako zlo neberu
baví mě
pracuji s lidma, v sociálních službách a práce je fajn ![]()
@Dooma píše:
@Cuddy práci jako zlo neberubaví mě
pracuji s lidma, v sociálních službách a práce je fajn
Tkaže plat 10-12 000, to je fakt k uživení 2 lidí.
@Dooma A jeste psala jsi neco o dalce. ZIjete jiz spolu s pitelem nebo studuje v jinem meste? Pokud opravdu chces dite ted, tak bych se koukala po jinem partnerovi, protoze evidentne nemate stejne hodnoty. Ono ted to muze byt skola, pak bydleni, vytvoreni financni rezervy… muze byt toho dost, co bude partnera jeste od ditete odrazovat.
@Dooma píše:
@Cuddy práci jako zlo neberubaví mě
pracuji s lidma, v sociálních službách a práce je fajn
A mas kam stoupat? Protoze to vypada, ze jso v praci teprve chvilku a pokud te bavi, proc se nejdrive poradne nezapracovat.
@Dooma píše:
Ahojdamoc bych chtěla mimčo, ta touha je tak veliká. Ale přítel studuje, a studovat ještě dost dlouho
Je mi 21 jemu 22. Kdybych náhodou otěhotněla tak mi řekl, žeby se zabil, prý lepší než aby si zkazil život. A nebo by mě poslal na potrat…A nebo by mě prý jeho rodiče poslali, teda aspoň tak mi to říkal…Ale já bych na potrat nikdy nešla, a ani mamka by mě nepustila…Když jsem mu řekla že chci první mimčo max v 25 tak mi na to odpověděl že ani ve 40 není pozdě…ach jo proč nechápe to že pro ženské tělo to není dobré… Známá mi radila abych, až přítel bude ING to je za 2 roky, otěhotněla… A léčitel mi řekl že se na jeho studium mám vykašlat… co si o tom myslíte? :/
Nejdřív dospěj. Děti by neměly mít děti. Skutečně dospělá samostatná ženská by se nikdy nezaštiťovala tím, co by jí maminka dovolila/nedovolila či posílala/neposílala.
Ještě jsi neodpověděla na dotaz, který tu již vícekrát padl: jak by jsi uživila sebe, dátě a případně i přítele z rodičáku cca 7300 Kč? Šla by jsi po 6 měsících mateřské pracovat? Kdo by se staral o dítě?
@Dooma píše:
@jdukolem mám ráda svojí práci a mám dost koníčkůa hlavní náplní mého života je má rodina
počkej jaká tvoje rodina??? nechápu..přece máš zatím tu původní - ale v té seš dcera..svou si musíš založit ne? aby teda byla náplň života
jako když dospělá holka řekne, že náplní života je jí rodina - maminka, tatínek a eventuálně sourozenci tak na mě to působí že ještě nejsi dospělá… zní to opravdu divně
@Dooma píše:
@blumen no přesně to mi řekl… Na to jsem mu odpověděla, že ho miluji a žebych pro něj udělala cokoli ale na potrat bych nešla… jsem jeho odpůrce.. :p
No a co on na to? Vzal by si te? Rozesli byste se? Co na to odpovedel?