Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Brouček007 píše:
Aha! Tak zase klasické Emimino!
Většina se tu bude pitvořit v tom jaká je zakladatelka káva a že její přítel je chudák a nebo že je to káva že s ním chce mít dítě i přes jeho odpor!
Zbytek žen tady se pokusí slečnu pochopit buď z důvodu osobní podobné zkušenosti nebo toho že si myslí že slečna už je na dítě opravdu zralá apod![]()
No všichni zde mají tak nějak pravdu ať už se pitvoří v jedné nebo druhé stránce této diskuse a pokud mám mluvit za sebe dítě jsem nechtěla a vlítla jsem do toho teď tak rychle až to nebylo možná u nás to bylo naopak a jsme spokojení oba! Otěhotněla jsem přes chybnou antikoncepci i když jsem dítě nechtěla a teď se těším jak malá holka
To většina žen na emm, ty lékařské výzkumy jsou an nic ![]()
JO A DODATEK! =)
To s tím tělem je pravda!
Já přišla na první prohlídku s tím že jsem těhotná a doktor byl ze mě veselý a řekl že konečně někdo kdo otěhotněl v 24 a ne v 35 protože takových matek tam má denně hromady a jsou z toho samý rizikový
@Brouček007 medzi 24 a 35 je 11 rokov..nemusi to byt na poslednu chvilu, ale ani hned v mladosti.
Tak trosku kompromisu by to chcelo..
@Brouček007 píše:
JO A DODATEK! =)
To s tím tělem je pravda!
Já přišla na první prohlídku s tím že jsem těhotná a doktor byl ze mě veselý a řekl že konečně někdo kdo otěhotněl v 24 a ne v 35 protože takových matek tam má denně hromady a jsou z toho samý rizikový
Ale, stačí juknout do poradny, nebo se stavit v porodnici
Nebo projít pár diskuzí tady ![]()
@Dooma píše:
@hanka.br. tak určitě bychom se nějako uživilia pardon odbíhám od Pc a nestíhám odpovídat na vše
Joo, super přístup. Plat máš asi takový jako tu bylo uvedeno (jinak by ses asi ohradila), takže pokud žiješ ve svým, tak neodložíš téměř nic, rezerva tedy žádná.
Přítel studuje, možná má brigádu, ale chce si taky něco dopřát za to, co vydělá.
Takže to ve výsledku bude „na jaké dávky/přídavky mám nárok“ ![]()
@zvidavajanca píše:
Joo, super přístup. Plat máš asi takový jako tu bylo uvedeno (jinak by ses asi ohradila), takže pokud žiješ ve svým, tak neodložíš téměř nic, rezerva tedy žádná.
Přítel studuje, možná má brigádu, ale chce si taky něco dopřát za to, co vydělá.
Takže to ve výsledku bude „na jaké dávky/přídavky mám nárok“:
A z toho božatko nevyjde.
@Dooma píše:
Kdybych náhodou otěhotněla tak mi řekl, žeby se zabil, prý lepší než aby si zkazil život. A nebo by mě poslal na potrat…A nebo by mě prý jeho rodiče poslali, teda aspoň tak mi to říkal…
Když jsem mu řekla že chci první mimčo max v 25 tak mi na to odpověděl že ani ve 40 není pozdě…
A léčitel mi řekl že se na jeho studium mám vykašlat…
S takovým bych do postele už nevlezla. To riziko je vždycky a tohle je vyděrač a nemá to v hlavě v pořádku (to s tou čtyřicítkou, ne že nechce děti).
Já ti radím rozchod, tím rozsekneš všechno a třeba do půl roku najdeš budoucího otce svých dětí.
K tvému věku se nevyjadřuji, protože tě blíže neznám. Je ale škoda to uspěchat s někým, kdo se o tebe a vaše dítě není ochoten postarat.
@Litta píše:
S takovým bych do postele už nevlezla. To riziko je vždycky a tohle je vyděrač a nemá to v hlavě v pořádku (to s tou čtyřicítkou, ne že nechce děti).
Já ti radím rozchod, tím rozsekneš všechno a třeba do půl roku najdeš budoucího otce svých dětí.
K tvému věku se nevyjadřuji, protože tě blíže neznám. Je ale škoda to uspěchat s někým, kdo se o tebe a vaše dítě není ochoten postarat.
Jak není ochoten se postarat? Ochotný je, ale až bude mít vystudováno a i něco odpracováno.
@blecha72 píše:
A z toho božatko nevyjde.
Tak závěry jsme nechtěla psát, protože průměrně inteligentnímu člověku to dojde.
@blecha72 píše:
Tkaže plat 10-12 000, to je fakt k uživení 2 lidí.
Jo to je masakr teda
![]()
@zvidavajanca píše:
Tak závěry jsme nechtěla psát, protože průměrně inteligentnímu člověku to dojde.
Tady nejsme na správné adrese
@Dooma píše: @sagita jenže on je tak strašně hodnej, a věřím tomu žeby se s tím smířil, kdyby to náhodou přišlo
Vzhledem k tomu, že jste spolu rok a půl, bych na tohle nespoléhala.
@Dooma píše:
@hanka.br. tak určitě bychom se nějako uživilia pardon odbíhám od Pc a nestíhám odpovídat na vše
Nějako
Holka, ty nejdřív dospěj, než budeš řešit dítě. Absolutně na to nejsi zralá.
Ještě, že máš normálního chlapa ![]()
@Krasavicaa
To je odhad, nepotvrzený od zakladatelky, ale když se neohradila, že má víc, tak to bude asi tak.