Chválíte cizí děti z povinnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
24.6.13 13:10

@Seizdra Je porad zluta a vysmata, takze nelze. Stejne tak o mem kingovi ;-).

• Citovat
  • Upravit
226
24.6.13 15:45
@sieta.m píše:
Heidi i Maxová jsou moc hezké. Která se mi z modelek vůůůbec nelíbí je Karolína Kurková, vůbec nechápu, jak mohla udělat nějakou kariéru v tomhle oboru

Mne se Kurkova zda zase moc pekna, v porovnani s Heidi treba. Ta ma uzky rty, oci blizko u sebe a siroky boky. Slavna je velkyma kozama podle me, fakt se mi nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.6.13 18:30
@Anonymní píše:
Taky mi došlo, že jsem to neměla říkat :oops: Bylo to v kontextu a řekla jsem to kvůli netypickým vláskům aj. Známe se, z tónu hlasu a kontextu bylo poznat, že to myslím v dobrém! Ona se urazila, neřekla mi o tom, ale přestala se se mnou bavit. Pochopila jsem, že jí to zamrzelo, ale měla mi to říct. Ona se přetvařovala často, neříkala co si doopravdy myslí, člověk to pozná. Myslela jsem si, že je to tím, že se neznáme tak dlouho, ale nezměnilo se to ani po roce. Takže když se tohle stalo, tak jsem věděla, že se ani nemá smysl omlouvat. Řekla by, že si ničeho nevšimla a popřela, že jí něco vadilo. S takovým člověkem je těžké se přátelit.

vis, to jsou tyhle „uprimnoste“. U nas si na to radi hrajeme, jak si to reknem vsechno od plic, ale ja to neuznavam.
Rict mi nekdo ze mam „netypicke“ dite, budu mit strach, ze vidi nejakou chorobu nebo neco. A taky s nim prestanu kamaradit, a nebudu mit zadnou potrebu se z toho duvodu zpovidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.6.13 18:31

@Seizdra neni to ta herecka? paradise? se mi taky nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.6.13 18:48

@agora Jooo, to je ona! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
24.6.13 19:34

Já nevim proč ale já to dělám taky :lol: prostě nedokážu třeba kámošce říct ( je dcl hezká až na vetší hlavu odstátí ouška a nazrzlé vlásky :lol: ) fakt tolik kuráže a odvahy říci matce o jejím dítěti pravdu vážně nemám takže říkám tu klasickou větu (ježiši ta/ten je krásnej) a pokud je mi dítě ukázáno poprvé nemužu mlčet neříct nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.6.13 19:40
@Seizdra píše:
A já ani nevím, jak vypadá, jen že myslím píchala s tím zpěvákem s malým ptákem (údajně, neviděla jsem ho :D ). Jo a když už jste u těch modelek, mně se strašně nelíbí ta z reklamy na jakousi řasenku, snad Rimmel. Má asi 5ti centimetrovou mezeru mezi horníma jedničkama a furt ju ukazuje, jak kdyby tu tlamu neuměla dovřit :zed:

Ta se mi zrovna líbí :lol: Příšerná je Kobzanová a Mašlíková :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.6.13 19:42

Jinak cizí děti nekomentuju, ani nechválím. Je mi to jedno :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.6.13 20:29
@Tereza1986 píše:
Ta se mi zrovna líbí :lol: Příšerná je Kobzanová a Mašlíková :cert:

Kobzanova je desna, krasne telo, ale STRAASNY ksicht… jako fakt nehezky. A jeji leo fotky ani nebudu komentovat, to byl vrcholny trapas.

Maslikovou neznam, to je ktera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.6.13 20:40
@agora píše:
Kobzanova je desna, krasne telo, ale STRAASNY ksicht… jako fakt nehezky. A jeji leo fotky ani nebudu komentovat, to byl vrcholny trapas.Maslikovou neznam, to je ktera?

http://img.magazin.libimseti.cz/…f1c33fee.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.6.13 20:42
@Seizdra píše:
http://img.magazin.libimseti.cz/…f1c33fee.jpg

Uf. Tak to je fakt des. Velky kozy a jinak nic. Vubec neznam tuhle pipinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.6.13 20:52

Holky, Mašlíkovou jsem měla minulý víkend tu „čest“mít asi půl hodiny od sebe tak na metr. Úžasně vytuněný hadry, ale musím říct, že fotograf se musí nadřít s retuší, aby vypadala jako tady na fotce. V reálu je fakt ošklivá jak noc, samá taková ta pihobradavice. Nemluví ze mě žárlivost, komentovalo to tam dost a dost lidí a chlapi tak ti byli fakt zklamaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.6.13 20:53
@jířa6 píše:
Holky, Mašlíkovou jsem měla minulý víkend tu „čest“mít asi půl hodiny od sebe tak na metr. Úžasně vytuněný hadry, ale musím říct, že fotograf se musí nadřít s retuší, aby vypadala jako tady na fotce. V reálu je fakt ošklivá jak noc, samá taková ta pihobradavice. Nemluví ze mě žárlivost, komentovalo to tam dost a dost lidí a chlapi tak ti byli fakt zklamaní.

No mne se nelibi v ksichte ani na ty fotce.
Ja ji fakt neznam, co foti? Playboy, ze mi nic nerika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.6.13 20:54
@jířa6 píše:

Ono to většinou je hlavně práce maskérů a retušérů, modelku může dneska dělat téměř kdokoli :D Kdes měla tu čest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.6.13 21:00

@Seizdra Na fesťáku Votvírák, tak tam bych ji fakt nečekala a dlouho jsem ani nevěřila, že to je ona, než jí tam oslovili. Jinak co fotí netuším, nejspíš asi podprdy :),ale jako správná celebrita, byla svýho času kvůli každýmu uprdnutí v Topstaru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová