Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cecil7 píše:
No teda, zakladatelko přeji pevné nervy…já bych nejdřív zjistila u koho spal, kdo byla zač…pak bych ho zabila a jela bych zabít i jí…
@Deníííí já taky tak, nebo bych obvolala ty společné známé a snažil a se vypátrat u které dobré duše to milý nocoval. Někdo musí něco vědět ![]()
Nečtu celé, ale nemohl spát u kamaráda a telefon vzít jeho přítelkyně…?
@Aries6 Proč by telefon brala kamarádova přítělkyně? To nedává smysl ![]()
@ne-snazilka Teprve dočítám
podle toho, co píše, to smysl nedává.
Ale jinak proč ne ![]()
Teda ja koukam kolik holek je tady tak naivnich a vymysli nejake nevinne scenare. Je u baby natuty. Ona ho tlaci do rozchodu, on se k nicemu nema, tak o sobe dala takto vedet a ma radost. Je zamilovana a urcite nezadana. Zadana by to tutlala taky. Chlap vi ze je v riti, domu se mu nechce s vymysli nejakou historku. Zakladatelka mu to samo uveri s budou zit stastne az do smrti ![]()
Ja bych ho necim klepla uz ve dverich.
Uz aspon dosel? ![]()
My máme dům placený půl napůl, ale napsaný je na něj. Můj otec má nějaké exekuce tak kdyby náhodou… V tom strach nemám a vyhazovat ho nebudu. Ten anonym mi nějak nevadí, že se proflákl, jde mi spíš o to, že tahle situace je až moc autentická a ta šmizdra sem chodí taky, tak nemusí znát můj nick ![]()
Co dělám? Už jsem vydrbala celý barák, úplně trnu, kdy doleze
ještě nic, žádná SMS, nic. Mohla bych mu zkusit napsat na FB, třeba něco úplně nesmyslného co začne slovama broučku miláčku, to by se asi docela divil. Aspoň bych viděla, jestli si to přečetl a dělá jenom mrtvého brouka. Ale jako neříkejte mi, že ve čtyři ještě bude chrápat
asi fakt někde sbírá síly přijít a postavit se tomu. To je fakt hnus, už jsem se i poblila z těch nervů.
Jo a z baráku nepáchnu. Jestli v tom bude ženská, no tak ať nechá půl baráku dětem ![]()
S kým byl, nevím. A volat kamarádům… Kdyby drželi s ním tak se jenom potupím ![]()
@Rasputia píše:a děti půjdou do Klokánku
Já tohle měla taky, ale s tím rozdílem, že jsem měla kam jít. Ono je dobré radit odejít, ale když zakladatelka nemá kam?! A co děti?
Je to nepříjemná situace a já radím hlavně KLID!
Jsem sama horká hlava a v duchu už bych ho mučila, ale to si můžeš dovolit pouze pokud máš kam jít, je mi to líto…
samozřejmě že bych je nezabila, ale dala bych jim to oboum sežrat!
@Aries6 píše:
Nečtu celé, ale nemohl spát u kamaráda a telefon vzít jeho přítelkyně…?
taky me to napadlo, proto jsem se ptalau koho mel spat. Navic rikala zakladatelka, ze ji byl hlaS povedomyy. A taky by sedel ten pristup „az se vyspi dorazi a neotravuj“. Vypada to totiz, ze ona dotycna je sama „nasrana“ ze tam u ni|nich spi…
@viky23 tak neboj se, kdejakou volovinu mu fakt nesežeru. Jsme spolu 8 let, poznám, když si vymýšlí nebo lže ![]()
@evill píše:
taky me to napadlo, proto jsem se ptalau koho mel spat. Navic rikala zakladatelka, ze ji byl hlaS povedomyy. A taky by sedel ten pristup „az se vyspi dorazi a neotravuj“. Vypada to totiz, ze ona dotycna je sama „nasrana“ ze tam u ni|nich spi…
Ne to ne. Byl to vyloženě posměvačný hlas. Kdyby jsme se znaly, tak by mluvila jinak…
A tak to ma byt. Jeee to by byl rachot, jesteze muj chlap nikam nechodi a nepije ![]()
@evill já si myslím, kdyby to tak bylo, tak chlap už by dávno dorazil, ne? ![]()