Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
13.3.12 13:29

Já se snad zblázním jestli se to povedlo,poslední pokus a ono to snad vyšlo.Co ty kdy tě čeká další pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.3.12 13:31

Jasně, že to vyšlo, o tom není pochyb, dva pozitivní testy a ještě když ten dnešní sílí. A v pátek půjdeš teda na krev? Já ještě nevím, příští úterý jdu na ultrazvuk na folikulometrii, tak uvidím, na kdy mě objednají, ale počítám, že IUI bude příští čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.3.12 13:33

Já jdu k té nové doktorce,ale až na pul třetí takže nevím,možná kdyby to bylo vidět tak mi ji brát nebude.Ještě jsem u ní nebyla,takže nevím jaké jsou její postupy ale určitě jí řeknu jestli by mi krev nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.3.12 13:41

Palunko, těžko říct, jestli to bude tak brzy vidět, ale třeba už váček vidět bude. Kdyžtak to ta krev jistí, jen teda na tu se chodí myslím ráno, kdy je HCG nejvyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.3.12 13:51

Tak přinejhorším to budu muset vydržet do pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.3.12 13:54

Jejda, to budou vědět výsledky krve z pátku až v pondělí? U nás je to ještě ten den odpoledne. Ale co, vydržíš to, testík je pozitivní, tak co víc si přát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.3.12 14:13

No ona je tam v pátek jen do 3 a já jsem objednaná na půl třetí.Jinak bych musela jít až příští týden ve středu.Takže buď mi vezme krev a výsledek bude v pondělí a nebo půjdu na krev v pondělí ráno.Takže to vyjde asi nastejno.Jo,jo jen aby se to potvrdilo a pak už jen počkat na mimi 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.3.12 11:53

Ahoj Ivčo si tu někde,já už potahuju hodiny očima dopředu,aby už byl zítřek a já už něco věděla.Navíc mě začal hrozně bolet pravej bok a podbřišek na pravé straně.Jde to už do zad,příjde mi to jako namožený.U prvního jsem nic takového neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.3.12 12:57

Palunko, to víš, že tady jsem. Pořád tě vyhlížím :-). Tak to se ti nedivím, že jsi jako trní, taky bych byla, ale neboj, testík je pozitivní, tak to klapne. Do zítřka to už uteče. Ta bolest může souviset s těhu, třeba to je zahnizďováním nebo způsobeno Clostíkem, já jsem taky v době, kdy měla přijít menses (i v době těhotenství) cítila podbřišek, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.3.12 13:01

Tak to jo,když jsem to počítala tak bych měla na konci 5 týdne podle MS,ale to asi nebudu spíš tak konec 4 :nevim: .A co ty jak si na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.3.12 13:03

Palu, držím fakt moc pěsti, to musí vyjít. Já teď beru od úterka do soboty Clostík, v úterý jdu na folikulometrii, a když to bude O. K., tak si myslím, že IUI bude ve čtvrtek, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.3.12 13:08

Děkuji,tak doufám,že ti to dobře dopadne,kdyby si pak otěhotněla tak budete mít mimi pod stromeček :) .Ty si už myslím psala,že první se narodilo také nějak tak.To byste měly super.Já akorát přemýšlím včem budu chodit.Porod by mi vyšel na konec listopadu a já žádné tak velké oblečení nemám,leda,že bych si půjčila nějaké oblečení našeho táty :D Já rodila v červenci takže většinu těhu jsem prochodila v triku a nebo šatech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.3.12 13:15

Palunko, jj, malý byl začátkem prosince, taky jsem o tom přemýšlela, že kdyby to vyšlo teď, tak bych možná byla o Štědrém dnu v porodnici, což teda nic moc, když budu mít doma malého, asi by mi to bylo líto, že tam nejsem s nimi v takový den. Ale zase miminko by mi to vynahradilo, tak uvidíme, jak to vše dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.3.12 13:18

Snad se nám to povede a budeme mít zase to naše vysněné miminko.Tak přinejhorším byste měli posunuté Vánoce.Ale tyké bych nechtěla být v nemocnici,taky by mě to mrzelo.
Tak zítra písnu ale nejspíš až tak k večeru,snad ti zdělím dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.3.12 08:38

Ahoj Ivčo tak mi DR řekla,že na UTZ,to není prokazatelné těhu,podle čípku, sliznice a toho hlenu by to tak vypadala.Čekám do pondělí na výsledky krve.Navíc mi řekla,že i ten Clostilbegyt může mít vliv na pozitivní test.Takže buď jsem těhu v začátku,nebo je to Clostíkem a nebo nevyvíjející se těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí