Co byste mi poradily? Nejistota s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.10.12 21:45
@K.Black píše:
myslíš že to pomůže? aby tě ještě nějak neschodil :hug: když se chová jak blázen :roll:
Nevím budu to dělat nějakou dobu třeba se mu rozsvítí jestli mě ma rád tak jo budu odtazita třeba začne trochu žárlit nic uz ztratit nemůžu kdyz se takhle chova
  • Citovat
  • Upravit
3525
10.10.12 21:48
@panenka87 píše:
kvuli nemu?
Ach jo, to nevypada jako prosperujici vztah:-( kolik mu je?
Ne jen kuli nemu, oba jsme chtely, jemu je 24.. Ale ted si malyho vsima jen kdyz jsem ve skole.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.10.12 21:48
@Lea239 píše:
si muzete s panenkou87 podat ruce, co vas prispevek, to nejaka prudce inteligentni otazka nebo poznamka a misto toho, abyste se snazily zakladatelkam poradit, tak mate litosti az na pudu a ta tem zenskym rozhodne na nalade neprida, spis je to presvedci o tom, ze jsou fakt chudinky, ktery nic samy nezvladnou… fakt mi to hlava nebere…

tak poraď ty chytrolínko :lol: a vyjádřit někomu pochopení je špatný? a nikdo z nikoho chudinky nedělá, někdy pomůže se jen vypovídat víš? těžko nějak pomůžem po netu.Ale nechám se poučit, můžeš začít ;)

• Citovat
  • Upravit
13770
10.10.12 21:49
@Lea239 píše:
si muzete s panenkou87 podat ruce, co vas prispevek, to nejaka prudce inteligentni otazka nebo poznamka a misto toho, abyste se snazily zakladatelkam poradit, tak mate litosti az na pudu a ta tem zenskym rozhodne na nalade neprida, spis je to presvedci o tom, ze jsou fakt chudinky, ktery nic samy nezvladnou… fakt mi to hlava nebere…

Ale co chces v tomhle pripade radit? Je to na jejim chlapovi, aby ze sebou neco delal, ke spokojenosti zakladatelky. My tady nikoho radama nepresvedcime k sexu;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.10.12 21:50
@Anonymní píše:
Nevím budu to dělat nějakou dobu třeba se mu rozsvítí jestli mě ma rád tak jo budu odtazita třeba začne trochu žárlit nic uz ztratit nemůžu kdyz se takhle chova

třeba když za ním nepolezeš, a ukážeš mu že ho nepotřebuješ, začne používat mozek, a třeba mu to bude nepříjemný. Moc bych ti to přála.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.12 21:50
@K.Black píše:
tak poraď ty chytrolínko :lol: a vyjádřit někomu pochopení je špatný? a nikdo z nikoho chudinky nedělá, někdy pomůže se jen vypovídat víš? těžko nějak pomůžem po netu.Ale nechám se poučit, můžeš začít ;)

Zatím jsi se nevypovidala

• Citovat
  • Upravit
K.Black
10.10.12 21:51
@mamkyjáryk píše:
Ja se snazim jak blazen, delam vse abych ho udelala stastnym a i kdyz to zabere tak na stejne sere..

třeba se snažíš moc :think: ono se říká „všeho moc škodí“

• Citovat
  • Upravit
K.Black
10.10.12 21:52
@Anonymní píše:
Zatím jsi se nevypovidala

to nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.12 21:53
@K.Black píše:
třeba když za ním nepolezeš, a ukážeš mu že ho nepotřebuješ, začne používat mozek, a třeba mu to bude nepříjemný. Moc bych ti to přála.

Dík zkusím to chci zachránit vztah je moc hodny ale ted jsme dost oba nervózní není šťastný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.12 21:58
@K.Black píše:

Dej mu trochu najevo že není jediny nemůžeme jim porad podlezat

• Citovat
  • Upravit
10.10.12 21:59
@Anonymní píše:
Je to strašný jak dopadne mě mě to jedno není chtěla bych to zpátky moc ho miluju ale nevím jak sama to nezvadnu asi by musel chtít taky. Kamarad mi poradil at dělám co on nelezt za nim a prosit ho o sex. Ma třeba nez přijde si lehnout v kalhotkach a kosilce na gauč a ruku mít pod nima proste ho provokovat a dělat že ho mám na haku

Když budeš ležet v provokujícim prádýlku, určitě ho nebudeš mít na háku a nějaký „šestý“ smysl to ucítí. Já si myslim, že prostě to chce fuckovat, neřešit, nemyslet na to, protože co je v hlavě je nějak i ve vzduchu a atmosféře… Držim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
10.10.12 22:00
@K.Black píše:

Bud je to moc nebo malo, jak mam poznat ze je to akorat? Chova se jak dite, at se snazim jak chci tak je to marny.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
10.10.12 22:02

Tak prvne bych si polozila otazku, na ci strane je vetsi cast chyby (protoze za vsechno muzou vzdycky oba dva). a nenapadlo vas treba, ze toho chlapa prestala ta holka pritahovat, proto je podrazdenej, nevi, jak s tim nalozit, tak si ho radsi honi sam? bud pockat, az se mu to v te palici srovna, nebo to utnout, zadny jiny moznosti nejsou. a ze se bude zenska dvojnasobne snazit se chlapovi zavdecit, to akorat zvysi rozkolisanou nerovnovahu a tim vic bude chlap namichlejsi a nevrlejsi… vubec se na svet neumite divat i z pohledu ostatnich. a rict, jestli neni teplej, to je pohled jak prase, fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.10.12 22:03

Holky, tak v každém vztahu přijdou krize, ale chce aby to řešili dva, ne jeden. A že to je někdy kuva dřina.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
10.10.12 22:05

@Lea239 no vidíš jak ti to jde ;) akorát nechápu proč tě tak dráždí ta otázka jestli není teplej :lol: nic postranního v tom není, a to že na vztahu musí makat oba jsem už psala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky