Co byste mi poradily? Nejistota s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
10.10.12 22:41

@Lea239 @K.Black Rozstříhejte si občanky a hlavně se nazapomeňte vzájemně nahlásit adminům :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1075
10.10.12 22:42

@K.Black neni to divny, protoze vsechno bylo receno a neni nic vic co dodat. budto si rikaji, ze mam pravdu, nebo ze jsem necitelna vuci jejich situaci. ted jen ocekavam, ze se tady po mem odchodu bude rozebirat, co jsem tady napsala. a odchazim ted, takze maucta, damy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.12 22:43

Přesně tak nebaví mě tohle číst. Chtela jsem poradit a svěřit. Ale nic no asi je teplej jinak díky za par rad od ostatních

• Citovat
  • Upravit
1075
10.10.12 22:43

@Amber_1977 to je chovani malych deti ve skolce, nemam potrebu nekoho bonzovat za jeho blbost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.12 22:50
@Lea239 píše:
@K.Black neni to divny, protoze vsechno bylo receno a neni nic vic co dodat. budto si rikaji, ze mam pravdu, nebo ze jsem necitelna vuci jejich situaci. ted jen ocekavam, ze se tady po mem odchodu bude rozebirat, co jsem tady napsala. a odchazim ted, takze maucta, damy.

Jinak bych chtěla dodat že jsem to psala že je vždycky chyba u obou. Ale přišly mě nekteré poznamky od tebe zbytecne :roll:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
10.10.12 22:52
@Amber_1977 píše:
@Lea239 @K.Black Rozstříhejte si občanky a hlavně se nazapomeňte vzájemně nahlásit adminům :pankac:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
10.10.12 22:53
@Lea239 píše:
@K.Black neni to divny, protoze vsechno bylo receno a neni nic vic co dodat. budto si rikaji, ze mam pravdu, nebo ze jsem necitelna vuci jejich situaci. ted jen ocekavam, ze se tady po mem odchodu bude rozebirat, co jsem tady napsala. a odchazim ted, takze maucta, damy.
:mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
10.10.12 22:53
@Lea239 píše:
@Amber_1977 to je chovani malych deti ve skolce, nemam potrebu nekoho bonzovat za jeho blbost :)
:*
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
10.10.12 22:56
@Anonymní píše:
Přesně tak nebaví mě tohle číst. Chtela jsem poradit a svěřit. Ale nic no asi je teplej jinak díky za par rad od ostatních

ne, je divnej, ale pokud to on nebude chtít řešit, tzn. mluvit s tebou, tak s ním nehneš. Buď má fakt nějakou krizi, nebo tě už nechce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3089
11.10.12 00:02

A nebyl u porodu? Že by měl trauma? Nebo necejtí se zanedbávanej? Jako že už jsi jen máma na plný úvazek, ale už se vytratilo to kouzlo že jsi taky žena/přítelkyně a že se vše netočí jen okolo mimina? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikamami
11.10.12 00:47

@mamkyjáryk Promiň, že se ptám, ale ten tvůj přítel, který nesnáší pláč vlastního syna natolik, že na vás křičí a háže věcmi, je s maličkým sám v době, kdy ty jsi ve škole??? Nemáš strach, že maličký bude mít nějaké trápení a bude plakat opravdu dlouho a že to jeho otec nezvládne? Nemáš strach, že mu ublíží? Podle toho, co jsi psala je to člověk, co neumí kontrolovat své emoce. Vím, že te´d můžeš napsat, že ho znáš a jseš si jistá, že by malému neublížil, ale do žádného člověka nikdy nevidíš. Chovat se můj manžel takhle, jak ty popisuješ, tak mu dítě na delší dobu nikdy bez dozoru nesvěřím. Miluji ho, ale své děti miluji víc. A jak se znám, tak bych mu to i na rovinu řekla. Že pokud se bude chovat jako blázen, tak s ním malého o samotě nikdy nenechám. Já vím, že s hlídáním je jistě potíž…těžko se někdo hledá na pravidelné hlídání. Nasadit si cizí chůvu do bytu bych asi taky nechtěla, navíc je to i otázka financí. Ale v případě tvého muže bych klid neměla. Omlouvám se za upřímnost.

• Citovat
  • Upravit
3525
14.10.12 22:17
@Kikamami píše:
@mamkyjáryk Promiň, že se ptám, ale ten tvůj přítel, který nesnáší pláč vlastního syna natolik, že na vás křičí a háže věcmi, je s maličkým sám v době, kdy ty jsi ve škole??? Nemáš strach, že maličký bude mít nějaké trápení a bude plakat opravdu dlouho a že to jeho otec nezvládne? Nemáš strach, že mu ublíží? Podle toho, co jsi psala je to člověk, co neumí kontrolovat své emoce. Vím, že te´d můžeš napsat, že ho znáš a jseš si jistá, že by malému neublížil, ale do žádného člověka nikdy nevidíš. Chovat se můj manžel takhle, jak ty popisuješ, tak mu dítě na delší dobu nikdy bez dozoru nesvěřím. Miluji ho, ale své děti miluji víc. A jak se znám, tak bych mu to i na rovinu řekla. Že pokud se bude chovat jako blázen, tak s ním malého o samotě nikdy nenechám. Já vím, že s hlídáním je jistě potíž…těžko se někdo hledá na pravidelné hlídání. Nasadit si cizí chůvu do bytu bych asi taky nechtěla, navíc je to i otázka financí. Ale v případě tvého muže bych klid neměla. Omlouvám se za upřímnost.

Já svého syna taky miluji víc než cokoliv, ale vím že když nejsem doma tak se o malého bát nemusim, už jen proto že když nejsem doma tak malej spí skoro celej den. :) to je štěstí, ale taky vím že se k malýmu chová uplně jinak když nejsem doma, to vím proto, ze tu obcas byva jeho mama. :) to dela jen prede mnou :( a nevim co s tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikamami
15.10.12 01:23

@mamkyjáryk
A bývá vzteklý opravdu, nebo je to jen takový herec? Třeba si libuje v tom, když Tě může potrápit a vystrašit. Neříká ti třeba, že jsi neschopná, když neumíš malého utišit, nebo tak něco? Řekni mu, že kdyby nedělal kravál sám, malej by byl už dávno sticha. A že čím víc bude řvát on, tím víc a dýl bude plakat malej. A chová se takto i v přítomnosti jeho rodičů, myslím tím, když jste spolu všichni pohromadě, nebo jen když jste doma sami? Jak tyhle situace zvládá v přitomnosti dalších lidí? A Jak se chováš ty, když on takhle řádí? Co by se stalo, kdybys mu po nějakém takovém jeho výstupu řekla, že začínáš mít strach z těch jeho vzteklých výlevů, že začínáš mít strach o malého, protože vidíš, že se nekontroluje a že se bojíš, že mu v afektu, aby ho utišil, ublíží? A že pokud se nenaučí kontrolovat, budeš muset od něj odejít kvůli bezpečí vlastního syna. Prostě na něj udělej takové bububu… Mluvila jsi o tom problému s jeho matkou? Pokud stojí při tobě, mohly byste se dohodnout, že byste na něj společně sehrály teatr a Ty bys našla útočiště u nich doma. Třeba se lekne a přestane blbnout.
Já nevím, co s takovým bláznem… :think: Já jak se znám, jakmile by on něčím hodil, popadla bych to první, co bych měla poruce a mrskla bych to po něm. A seřvala bych ho na dvě doby. A co kdyby mu jeho máma řekla, že ji zastavila nějaká sousedka a říkala jí, co se u vás zase dělo, že od vás bylo slyšet hluk a křik a že chtěl manžel volat policii, páč si myslel, že vám doma ubližuje? A že to nebylo poprvé… Třeba se bude bát problémů a nechá toho.

• Citovat
  • Upravit
3525
15.10.12 08:57
@Kikamami píše:
@mamkyjáryk
A bývá vzteklý opravdu, nebo je to jen takový herec? Třeba si libuje v tom, když Tě může potrápit a vystrašit. Neříká ti třeba, že jsi neschopná, když neumíš malého utišit, nebo tak něco? Řekni mu, že kdyby nedělal kravál sám, malej by byl už dávno sticha. A že čím víc bude řvát on, tím víc a dýl bude plakat malej. A chová se takto i v přítomnosti jeho rodičů, myslím tím, když jste spolu všichni pohromadě, nebo jen když jste doma sami? Jak tyhle situace zvládá v přitomnosti dalších lidí? A Jak se chováš ty, když on takhle řádí? Co by se stalo, kdybys mu po nějakém takovém jeho výstupu řekla, že začínáš mít strach z těch jeho vzteklých výlevů, že začínáš mít strach o malého, protože vidíš, že se nekontroluje a že se bojíš, že mu v afektu, aby ho utišil, ublíží? A že pokud se nenaučí kontrolovat, budeš muset od něj odejít kvůli bezpečí vlastního syna. Prostě na něj udělej takové bububu… Mluvila jsi o tom problému s jeho matkou? Pokud stojí při tobě, mohly byste se dohodnout, že byste na něj společně sehrály teatr a Ty bys našla útočiště u nich doma. Třeba se lekne a přestane blbnout.
Já nevím, co s takovým bláznem… :think: Já jak se znám, jakmile by on něčím hodil, popadla bych to první, co bych měla poruce a mrskla bych to po něm. A seřvala bych ho na dvě doby. A co kdyby mu jeho máma řekla, že ji zastavila nějaká sousedka a říkala jí, co se u vás zase dělo, že od vás bylo slyšet hluk a křik a že chtěl manžel volat policii, páč si myslel, že vám doma ubližuje? A že to nebylo poprvé… Třeba se bude bát problémů a nechá toho.

Před svýma rodičema si to nedovolí, jakmile totiž dělá něco, co by neměl a je tu jeho táta, tak má pěkný peklo, náš syn je jejich první vnouče takže ho opravdu chrání. Ale ve městě si to klidně dovolí, jelikož drží kasu tak nemohu říct, že se sejdem až doma, bydlíme totiž 15km od města. A s tou sousedkou to asi neklapne, jeho rodice bydlí na okraji Žatce a my v malé vesnici za Rakovníkem. A všichni se tu známe. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.7.13 14:48

Ahoj všem, potřebovala bych poradit…nevím jak dál, jsem nespokojená s přítelem již delší dobu.Je mi 35 let, přítel je stejně starý, jsme spolu 12 let, děti nemáme a o svatbě se nemluví. Vlastně co přítele znám, tak má neustálé finanční problémy, dlouho nepracoval, já ho několik let živila, hodně peněz jsem mu napůjčovala, které mi dodnes nevrátí a vím, že ani nevrátí. Před šesti lety si našel práci, kterou dělá dodnes, podniká v dopravě, ale stále ty finanční problémy jsou, nedává mi stejně žádné peníze, bydlí u mě v bytě, já platím nájem a on by měl kupovat jídlo, ale ne vždy ho kupuje, podle toho, jak má peníze. Zjistila jsem, že má dluhy na zdravotním i sociálním, v rodině si taky popůjčoval peníze a to nemluvím o sobě..a stále má pocit, jak mu nikdo nepomáhá, jak je na všechno sám. Já mu dala už tolik šancí, že jsem nějak přestala věřit, že se něco zlepší. Plánovala jsem s ním rodinu, doteď se nám nezadařilo, a já si říkám, že je to možná i lepší, mám i strach, že by mě a miminko, když budu na mateřské neuživil, má sám problémy se sebou…a tak si říkám, jestli se raději nerozejít, on sice nebude chtít, protože ví moc dobře, že ve mě má podporu, místo toho, aby to bylo obráceně, ale já jsem už z těch jeho finanč. problémů unavená…Nemůžu se s ním bavit o jeho podnikání, to se hned pohádáme, on nesnese, když mu kdokolik mluví nějak proti a není stejného názoru jako on, umí být až agresivní a arogantní, on je přeci pan podnikatel, už jsem nějak alergická na slovo podnikatel…nevím co dělat a jsem z toho zoufalá, je mi už tolik kolik mi je a chci miminko ale ne za takových podmínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí